-
Black Messa se oficiálně dostala na Steam. Hra je v předběžném přístupu za 20 euro.
http://store.steampowered.com/app/362890/ -
-
Proč to najednou stojí 20€? *8*
-
-
Původní free mód bude i nadále zdarma. Tato verze už má jet na novém enginu od Valve.
-
-
jako na Source 2, nebo pořád na Source?
-
-
-
-
Vyšla PC, PS4 a Xbox One demoverze hry The Evil Within 2.
Člověk se občas musí kouknout do kalendáře jestli je skutečně rok 2017, protože demoverze se zase začínaj vracet... nebo co se děje *8* -
-
Demoverze není nutný moc řešit, zbytečná práce navíc pro vývojáře, od té doby, co Steam zavedl refundy.
-
-
Jo to jo refund se nedá dělat donekonečna ale *3*
-
-
A jake vyznam ma demo mesic po vydani hry? Jenom jeden, a to marketingovej.
-
-
A jekej význam měly dema při vydání anebo před vydáním hry? *7*
-
-
Moznost zkusit hru, zkusit optimalizaci, vim to muzes i ted, ale vydavat demo po vydani hry, to je proste z krizkem po funuse.
Okusit hru a nasledne porovnat s recenzemi, a ohlasy hracu, urcite je lepsi hrat, vydat, demo pred, nez po vydani hry. -
-
Jn dneska je to bohužel tak že když ty hry se prodaj málo tak je demo...
-
-
-
-
-
Druhá epizoda adventury Life is Strange hlásí zpoždění, ale nové datum vydání zatím nemá.
Hry na epizody, early access a kickstarter budou pomalu, ale jistě konečná pro kvalitní PC hraní. -
-
Ale to je přece blbost. Dobré hry vzešly jak z KS, tak EA. I epizodické hry uspěly. Naopak díky tomu vznikají hry a a studia, která by nikdy nevznikla. Čím tak kvalitním nás obohacuje AAA produkce ? Pořád ty stejné hy dokolečka dokola ? Assassini, CoDy, Battlefieldy atd atd..
PC scéna mi teď přijde naopak bohatší než za posledních pár let. -
-
Epizodické "hry", které se chytly, jsou povětšinou od Telltale a to má ke hře ještě dál, než momentálně nenáviděný The Order. Z Kickstarteru se do finální slíbené podoby moc her nedotáhlo, spíš se jen slibuje, že časem přidají, co slíbili a začínají se pomalu vynořovat i podvody.. Já se přiznám, že jsem po 20ti letech u PC přešel na konzole, protože si už zahraju pár hodin týdně a na PS3 mám celkem dost kvalitních AAA her (CoDy ani Assasini mě neberou, takže to jde mimo mě) a na PS4 už jich taky pár je. Asi jsem jen takovej pitomoučkej casual, nebo jak to tu lidem, kteří neprosedí 5 a více hodin denně u PC, říkají *4* Jo a jen odbočím, když už jsem se rozhodl něco napsat. Ty hádky konzole vs PC všude na netu mi připomínají doby "Jseš depešák nebo metalista?" *1*
-
-
Hele já tě chápu. Ne každý má na hraní tolik času a konzole jsou na to vhodnější než PC. Já ale hraju hodně a mám docela přehled a nemám pocit, že je málo kvalitních her. Možná těch AAA ano.. Takže názor, že KS, EA a podobné věci budou konec kvalitní PC zábavy mi přijde trošku přehnaný.
Všechno je teď více orientované na konzole, takže se může zdát, že to upadá. -
Nojo, ty si zestárnul jenže doba ne smiř se s tím, když budeš brečet tak se nic nezmění. To že někdo tě posílá hrát 5hodin a více neznamená že to tak mají všichni. Lidi určují směr trhu a mají bohužel rádi tento trend epizod ale chytřejší si může počkat na všechny epizody (ne season pass nebo i to no).
-
-
bohatší? *15* o shity typu Wasteland pro zastydné fotr-nerdy? O simulátory chleba, koz? O horory, které nejsou se ani nehrají? Prd. Kdysi si PC hra byla schopna udržet exluzivitu, teď vše putuje na konzole viz. Witcher či Diablo. PC je páte kolo u vozu...
-
-
Vzdy ma pobavi ked niekto nechape princip exkluzivity a ich zmyslu existencie u konzol. SI proste len dalsi z mnohych.
-
To mě vždy pobaví, když podobní jako ty, vyjmenují 3 typy her a obsáhnout tím celou PC scénu.
Konzolový trh je silný, to není chyba PC her. Ignoroval bys konzole jako tvůrce AAA titulů ? -
Ony ty vyhlídky do (cirka pár měsíců) růžové nejsou pro žádnou platformu i když u pc zrovna převažují ty pixelart hry.
-
-
-
hrozné máš pravdu, současná scéna je hnus, to co odstartovalo poslední roky je katastrofa. Kvalitní hry nikde, jen samé trapárny z KS a epizodické hry *11*
-
-
PS+ hry v listopadu
The Binding of Isaac: Rebirth (PS4)
SteamWorld Dig (PS4; cross-buy with PS Vita)
Frozen Synapse Prime (PS3)
Luftrausers (PS3; cross-buy with PS Vita)
The Hungry Horde (PS Vita)
Escape Plan (PS Vita; cross-buy with PS4)
v US, ale poslední dobou jsou stejný i v Evropě -
Blizzard hledá nového šéfa, který bude pracovat na pokračování herní série Diablo.
Pevne doufam ze Diablo 4 bude 3rd person MP akcni RPG ve stylu Overwatch. -
-
*1* *1* *1* Ne ne *15*
-
-
Robert Englund, Sarah Michelle Gellar, Michael Rooker, Danny Trejo a George A. Romero propůjčili svůj...
proč je teď tady tahle bleskovka, když o tom zde byl článek nedávno? -
-
Protoze bleskar portalu TG necte clanky na portalu TG? ;)
-
-
Bleskař nemůže za to, že redakce někdy napíše článek rychleji než blesk *1*
-
Bleskař často čte jen nadpisy, protože už většinu četl z originálního zdroje při vybírání zpráv do bleskovek *3*
A když se občas náhodou stane, že článek předchází bleskovku, tak to snad není až tak na škodu...
-
-
-
Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.
Bože jen to ne!!!! -
-
Neboj, oni to zvládnou tak, že budou vydávat každý rok oboje *3*
Protože, jak kdosi z Ubisoftu poznamenal (k AC sérii): "Hráči si to přejí." *1* -
-
Tak pokud se ta hra prodava, tak si to ti hraci asi opravdu preji. Nemusi se ti to libit, muzes s tim nesouhlasit, ale to je asi tak vse, co s tim udelas. *3*
Ja taky nemam o CoD vysoke mineni, ale vzhledem k prodejnim cislum to ty lidi zrejme bavi. Mozna, ze neznaji nic lepsiho, mozna jim to vyhovuje. Kazdopadne "hraci si to preji" *3* -
-
Zde si dovolím malou citaci:
"Jsou hry, které mají úspěch zajištěný už jenom tím, že jsou. Je prakticky úplně jedno, kolik peněz se vynaloží na reklamu či jaké dostanou hodnocení v herních časopisech. Prostě přijdou, lidé je hrají, sklidí úspěch a odejdou.
Do této kategorie patří iRed AlertCall of Duty."
-
-
-
-
Do dvou měsíců má vyjít Minecraft 2.0, které poběží na původním engine a nabídne mnoho nového obsahu...
Apríl!!! -
-
taky nechápu, proč dává bleskař do bleskovek apríly... to by potom měl mít alespoň 10 bleskovek, ne jednu...
-
-
Hra The Silver Case,první hra od SUDA51, je po 18 letech remasterována a lokalizována do angličtiny. Demoverze zdarma na Steamu.
http://store.steampowered.com/app/476650/?snr=1_5_1100__1100
Goichiho Sudu, neboli SUDA51, můžete znát z her jako No More Heroes, Killer 7, Shadow of the Damned, Lollipop Chainsaw a Killer is Dead. The Silver Case byla jedna z jeho prvních her a už v ní byl silně cítit jeho osobitý styl. V době vydání byla hra v Japonsku vysoce hodnocená a jedná se o kultovní klasiku vizuálních novel.
EDIT: Není to první hra od Sudy, ale od studia Grasshopper Manufactures, kterého je Suda součástí. -
Podle analytické firmy Cowen se prodalo méně než 100 tisíc kusů Wii verze Call of Duty: Modern...
No můj sklad říká něco jiného. COD-MW3 máme vyrodany už pěkně dlouho. V podstatě dvojnásobné prodeje oproti BF3. Takže se mi nezdá, že by se celosvětově prodalo méně než 100K PC kousků. Jen česko odhaduji tak na 10K krabiček. -
-
sry vedle
-
jasne ze to jsou kecy ja si dobre pamatuju jak mi v den vydain cod opet byl pretizen steam na mw3 bylo naraz 123 000 hracu a tak tihle manazerove radsi drzi huby
-
-
Ale těmi čísly se mnohé vysvětluje. Prodeje jsou tak velké, protože 90% lidí si tu hru kupilo aby viděli jaká kravina to zas je. Jinak si ta čísla vysvětlit nedokážu.
-
-
Ja si spis myslim,ze to ti lide kupuji,ze je to proste bavi.Coz jen ukazuje,ze primitivni hry hrace obecne bavi vice,nez hry ,ktere vyzaduji od hrace trochu vic nez pouhy run and gun gameplay.
A je to jeste o to smutnejsi,ze jim vubec nevadi,ze kupuji temer stejnou hru uz tretim rokem za plnou cenu,zatimco activision do toho vrazil naproste minimum investic.
Ja bych si cod nekoupil uz jen z principu,i kdyby me opravdu ta hra bavila,tak takovy pristup k hracum bych nepodporoval. -
-
Nevěřím, že by byla taková část populace natolik hloupá. Kromě dětí ze svého okolí neznám nikoho, kdo by to hrál až na pár ne zrovna nejsvětlejších příkladů inteligentních tvorů.
-
-
No, taková bezmoc, to je hrůza. Breivik ten pocit možná taky zažíval.
-
Nejen ze je obrovska cast populace az neuveritelne hloupa ale jeste i lina. Muzes tomu sice neverit a muzes s tim i nesouhlasit ale to je tak vsechno co proti tomu muzes delat.
-
-
-
-
-