-
DEAD ECHOS - The Division Slow Motion Cinematic (Ultra 60 FPS)
https://www.youtube.com/watch?v=xV7zHCYyTkc
I když to není kvalita ala E3, tak to nemá konkurenci po grafické stránce. -
České indie studio BadFly rozesílalo herním novinářům kódy k plné hře Dead Effect 2 s tím, že pokud ji udělí příliš negativní hodnocení, v budoucnu se dalších kódů nedočkají.
A games.cz tohle může potvrdit? -
-
Muze u ubisoftu, a dalsich jenom se mlci pac velky ryby
-
-
Připravuje se pokračování Sleeping Dogs...
Na PS3/X360 a Next Gen.
A sakra, už to tu je. *1* Sorry, právě sem se probral. *1* -
da tu niekto kluc zdarma este?
-
-
tobe to muze byt jedno, ty nemas narok na to se pripojit :)
-
-
Mafia 3 - Giant Beastcast 64 - dojmy z hraní
http://www.giantbomb.com/podcasts/beastcast/
Segment o Mafii začíná okolo 13. - 14. minuty. -
Na STEAMu pokračuje vánoční výprodej! Dnes nabzí: o 75% levnější Recettear, Chantelise, Costume...
Ano ano, Costume Quest jsem si zrovna vzal. A vy by jste měli taky.
Stejně tak Recettear a Chantelise. -
The Origin Great Game Guarantee
Tak Hardline má zase oblíbené Denuvo a mě se nějak nechceš čekat. Zvažuju, že zakoupím na Originu, dohraju a vrátím. Je tam nějaký háček ? V podmínkách je nejkratší doba po zapnutí hry 24h. Ale už se tam nic nepíše o počtu hodin strávených ve hře. Je to opravdu tak jednoduché ? -
-
Strhnou ti peníze a pak ti je vrátí ne? aspon jsem to tady od někoho četl. (Flash)
-
-
Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.
Jako kajrana?? Vždyt to bylo vcelku lehké. Je to jen o uskocich v pravou chvilku. To daleko více mi dal zabrat ten ritual. Hraji na vysokou. -
-
A pravda letcher to je ořišek. To je jako by měl kajran 100 chapadel.
Ale ja se setkal už i s narozem že bitky jsou moc těžké:) -
-
Me prisel lehci nez Kayran. Teda delal jsem to na min pokusu :o)
-
-
-
GOT4
Co myslíte no? celkem hezké zvraty 8/10...Hlavně to s tím Gryfem, i dá se říci Gared... má zajímavě se vyvijejicí příběh... ASher je pěkný bijec ale chce zachránit především svoji rodinu... Doufám že ty krysa co na začátku zabila Ethana taky zaplatí, celkově to do sebe hezky zapadá + trochu toho Stealthu -
Witcher
Ta mise s vlkodlakem... TA MISE S VLKODLAKEM !!!!! *16* *16* -
-
Ta byla dobrá. Opět to nebylo ihned jasné co a jak....Prostě znova někdo myslel, když to dělal. A ten souboj je lehký.
-
-
No... já to teda čekal ihned, jak se začala cukat... Teda o vlkodlakovi až o chvilku později, ale ji jsem podezříval od začátku. :-)
-
-
Tak to jsim udělal něco co běžný tvůrce her nečekal. Začal jsi během hraní myslet *4*
Vskutku nevídaná věc.
Třeba ten quest s mluvícím stromem nebo jak se to jmenuje byl také zajímavý. Vlastně jsi v tu dobu neměl žádné ověřené info o tom, co ten duch ve stromě je zač. Sice tam byly mrtvoly ale pořád jsi neměl důvody proč a co to je. Klidně mohli vesničané být pod vlivem těch ježibab a ten duch byl hodný. Anebo také ne.
Taková blbost a najednou je z toho zajímavý quest. -
-
K tomu úkolu jsem se ještě nedostal, ale něco málo se dá dozvědět z knih. V knize, "Ta, která ví", je napsáno,
že se jedná o Matku, Paní lesa, jedinou vládkyní Velenu, která se zbláznila a kterou zabily její dcery - ty tři dívky z bažin. Krev té matky zalila dub na Šeptajícím pahorku. Její duše odmítla odejít a tak ji dcery pod tím pahorkem uvěznily, kde zuří .
Kniha se dá najít ve Wyzimě, na hradě. -
-
O té knize jsem četl ale nenašel jsem ji. Tohle je také super.
Prostě info navíc, lze to najít jen tak někde a klidně to najít nemusíš. Tahle kniha přitom rozhodne to tvoje váhání protože to dost vyjasní.
-
-
Nejzajímavější je asi quest Myší věž. Rozhodnutí sice nemá takovej dopad, ale je hodně zajímavej...
-
-
No... Keira se rozhodně v Kaer Morhen neztratí, řekl bych, a nevím, co by se stalo, kdybych ji nechal jít k tomu pošukovi z Redanie. Lepší nevědět. *1*
-
-
Tak černá kráska byla main quest a už od gameplay videí bylo cítit, že jeden z nejtajuplnějších a nejatmosféričtějšíc. Jako váhal jsem hodně, ale nakonec převážilo to, že o těch ježibabách jsem najisto věděl, že jsou prostě zlo, o tom srdci jsem si to jen myslel. Jako jo, výsledek byl všelijakej
Anna umřela, Baron se zabil a vesnice byla černou kráskou vyvražděná, ale děcka se dostaly do Novigradu (nebo to byl Oxenfurt?) a začaly se učit, a černá kráska je prostě sympatičtější než ty tři ježibaby
Jinak k tomu přemýšlení...když si to jde Letho vyřídit s žoldáky, tak se nechá střelit a padne "mrtvej", tak jsem si říkal, to je nějaký divný...říkal mi, ať tam nechodím, to vypadá na fingovanou smrt, tak jim jen zabráním mu useknout hlavu, ale nechám je jít, ať to můžou rozhlásit. A přesně tak to dopadlo. *3*
-
-
-
-
proč nedelas LP?
-
-
Protože na něj není čas
-
-
Ehm, která?
edit: Ok, už vím. Co je na ní tak strašného? *4* -