Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na CES 2013 bylo k vidění mnoho atypických herních počítačů a jejich skříní. Podívejte se na některé...

Super! Mimochodem se mi líbil na CES i samsung. http://www.youtube.com/watch?v=67dY5o2siHA. Přetočit na 4:00...
  • Mart9

EA nabízí zdarma přes Origin plnou verzi hry Mass Effect 2.

Díky, vyzobnul jsem to.
  • Členové PS Plus programu obdrží v září zdarma hry Velocity 2X (PS4), Sportsfriends (PS4), PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3), Hoard (PS3), TxK (PSV), Joe Danger (PSV).

2Zas indie kokotiny, nahovno sem kupoval PS4 s PS+.. vlastně jo, abych se řezal , když vidím co davaj na PS3ku zadarmo *6*
    • Já nechápu proč se říká že je obdrží zdarma když se PS+ musí předplatit, stejně jako se musí předplatit Netflix, Google music atd.
    • Miserius
      PS3 hry na PS+ stoji uz pul roku za starou belu, uz jsem to i zrušil, horší je že mam uz 150 her z pluska a az budu nejakou chtit, zas si to zaplatim *1*
    • ucho
      indie věci mi vůbec nevadí, ale tento měsíc mi přijde zatím úplně nejhorší.
  • Steam nabízí do dnešních 19 hodin zdarma povedenou dobrodružnou hru Limbo. (thx Mikit)

A Humble store ho nabízí zdarma nejen na Steam, ale zároveň dostanete i instalačku bez DRM!
    • zajímavé
      • Worhammer
        Zajímavý komentář
  • Dragons Dogma Dark Arisen Cracked - 3DM (20.15 GB)

*1*
    Vypadá to hnusně, je to náročné, přednastavené ovládání je hloupé a moc tam nejde nastavit
    Očekávaný port je opět hnusným portem.
    • Absolutní nesouhlas. Vypadá to výborně, náročné to zatím není (jsem v 6 levelu), přednastavení se dá, nebo si ho nastavím ne? Nastavit tam jde dostatečně dost....
      Vypadá úžasně (brát i v potaz, že hra vyšla 1 rok po Skyrimu - tedy je už 4 roky stará, a nečekat grafiku ještě lepší než třeba Zaklínač 3...). U této hry si fakt říkám, že Bethesdu šoupli do kapsy - páč je skoro stejně tak stará jako Skyrim, na který nedám dopustit... Viz níže jak to někdo hrál na konzoli a stěžoval si na lampu, tak zde naprosto easy... Inventory, nastavení, prodávaní, kupování, sbírání věcí, vše se dá prodat. Ryby chytat, lukem střílet dokonale - racky, zajíce... Parádní hra.
      • Abych neříkal jen klady, tak ze záporů třeba že můžu ukrást majitelům věci z poličky ikdyž na ně koukají, a žádný alarm ani bránění... A další třeba věc když sedí 3 rackové na lodi tak cca 2 m od sebe, tak když střelím jednoho, ostatní neuletí, ale v klidu je sestřelím po jednom všechny. Ale jinak jsou plaší to jo. Každopádně klady převládají zatím a když člověk nechce modré z nebe, ale je soudný, tak zatím ANO výborná hra.
        • AI kvalita, když krades a nikdo to neřeší i když tě vidi
        • ringmancz
          seš Arisen, takže nikdo by si proti tobě nedovolil :)
    • ringmancz
      Japonci, co bys chtěl? ale za ty prachy (30 éček) super hra. ovládání spraví modeři a to co bylo nejhorší na konzolích (framerate) by už neměl být problém, pokud na to máš HW
      • 810 Kč není málo. Sice máš pravdu, že některé hry stojí více a mají stejné problémy anebo dokonce horší ale stejně...

Zase se bude čekat na schopné lidi co to nějak předělají.
        A proč Japonci? To tam nikdo v celém Japonsku nemá počítač, aby když to dělá, tak hru laskavě na tom počítači zapnul a zkusil to hrát na k+m? To jsou takoví volové?

Steam pustí kdejaký nedodělek. Jako googple play.
        • kde si to proboha kupoval? http://hry-pro-pc.heureka.cz/dragons-dogma-dark-arisen/
        • Kecáš nesmysly. Mám za sebou asi 10 hodin hraní a nepřenastavoval jsem si zatím nic. K+M je dobrá. Jde o zvyk, protože je to zase jiná hra, jiné klávesy. Chyba je v tobě, něco ti nejde a hned to házíš na Japonce. *1*
  • GlaDOS

Steam key Tomb Raider

Jestli někdo přemýšlí nad koupí Tomb Raidera, tak tu mám jeden Steam key na prodej. Dám vám na něj ještě slevu, tak nemusíte čekat na Steam slevy.
    • Kdybys chtěl, mohl bych vyměnit za DMC + Deus :)
      • GlaDOS
        Sakryš, to láká :) Nicméně jsem měl takový plán vzít peníze z prodeje a koupit lepší chladič na procesor, než je boxovaný. Ještě si to promyslím.
  • Battlefiled 4 pojede na novém engine - Frostbite 3! Těště se na lepší destrukce, světelné efekty, animace,...

Ano ano, já už viděl prvních 17 minut záběrů přímo z hraní a jsem velice spokojen *3* . Battlefield 4 je zase o krok graficky kupředu, destrukce je 100x lepší, protože teď jde zničit opravdu vše a vypadá to luxusně. Na záběry z hraní se můžete podívat zde:

http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4

Jenom trochu blbne přehrávání, protože vás to hází na předobjednání... Klikněte na pre order a zpátky a máte video spuštěno. Udělalo to na mě sakra velký dojem a myslím si že mezitím co MoH jde s hraním dolů, tak BF jde sakra nahoru a myslím, že BF4 by mohla být zatím nejlepší střílečka co je.. *3*
    • sbírám si čelist *8*
  • 28. února dorazí na XBLM stahovatelný obsah pro Assassin's Creed Revelations zvaný Lost Archive.

4/3 novinek se týkají konzolových her. To už snad nemyslí novinkář vážně. Dlouho to v sobě dusím, tak jednou to ven jít musí *3*
    • braveman
      Věř mi, že pokud bych měl dávat více novinek týkající se PC her, musel bych si je vymýšlet...
      Při vkládání bleskovek nekoukám na to, k jaké platformě se zpráva váže, beru to, co je "na skladě" *3*
      • Už se prodává Syndicate ... Šup šup , popožeň je v redakci ;)
    • A nebude to tim,ze objem produkce konzolovych her v soucasnosti prevysuje ten na PC?
      Pro nekoho to je dobre,pro jine zase ne,ale je to fakt.
    • Ringwraith
      *1* *1* *1* *1* *1* *1*

A venku svítí sluníčko.
  • V počátcích vývoje Diablo III se rozohdovalo, zda se bude hrát hra z pohledu vlastních očí či...

Z pohledu vlastních očí? Tak to by to potom bylo Diablo jenom podle názvu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit