Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelocz

T H I E F _ G O L D _ gamepad?

Nevedel by tu nekdo, jestli je mozny rozchodit Thiefa (1998) s gamepadem? Nasel jsem reseni v podobe Pinnacle Game Profileru, ale ten po nacteni profilu pro Thiefa pada a neni zrovna dobre citelnej co se tyce nastaveni. Mozna to zpusobuji ostatni mody, ktery mam ve hre (TFix, ThiefGoldHD, Thief Enhancement Pack), ale odebirat je kvuli gamepadu nechci.
    • "Neb ten, kdož zradí a jiný způsob, než klávesnice a myš jest, použije, bude podroben nekonečnému mučení." Evangelium sv. Newella

Prosím, zvaž svou volbu.
      • michelangelocz
        Hehe. Chtel jsem si s Thiefem vlezt do postele a uzit si ho na velky obrazovce, coz je podmineny gamepadem. A kdyby to snad bylo nehratelny (cemuz bych se nedivil), tak smula. Jenze jsem zvedavej a tudiz mam chut tu moznost alespon vyzkouset jeste predtim, nez ji zatratim ☺
      • Pilgrim66
        http://media.steampowered.com/steam/store/livingroom/controller/SteamController.jpg

"WHERE IS YOUR GOD NOW?"
        • vlastik.plaminek
          https://www.youtube.com/watch?v=raerE_zUfCA
  • Wyder

O betatest Guild Wars 2 projevilo během dvou dnů zájem skoro milion lidí.

Snad se to povede minimálně jako jednička...
  • Keyz

Pillars of Eternity live from Obsidian.

http://www.twitch.tv/paradoxinteractive
  • MickeyMutant

Singleplayer Gears of War 4 poběží pří 30fps, multiplayer při 60fps.

Neztrácí taková zpráva status "bleskovky", když je z minulé středy?
    • braveman
      Zprávu považuji za krátkou a údernou, stejně jako blesk, tudíž podle mne neztrácí.
      V minulém týdnu bylo těch zpráv hodně a tahle se mi v poznámkách zatoulala, na Games jsme se o ní doposud nezmínili, nevidím na tom nic nesmysluplného.
      • MickeyMutant
        Tak to pardon. Já si pod slovem "bleskovka" nevím proč představoval hlavně zprávu rychlou. Pokud je tvoje definice "krátká a úderná", tak se přeorientuju na kritiku zpráv bez drtivého impaktu delších než tři řádky.
  • DESTINY(?)

Paklize jsem hral betu na PS3, muzu na moji postavu navazat v plny verzi hry na PS4?

PS—A je to fakt super (kdyz pominu PVP, ktery me osobne naprosto miji)!
    • "Vaši Guardiani z Destiny s vámi budou schopni cestovat z jedné konzole na druhou, pokud zůstanete věrni jednomu systému, tzn. z PS3 na PS4 nebo mezi Xboxy, potvrdili Bungie."
      • Za prvy jsem se ptal na BETU, o ktery v tvy citaci neni ani zminka a navic to mas (jisteze jsem hledal zdroj) z eurogameru...

PS—A hned pod tim clankem jsem narazil na clanek jinej—o LEVELu. A to teda byla hodne neprijemna sonda do hovinek v hlavicce jednoho individua.
    • ringmancz
      hlavně se zatím neví, jestli se bude postup z bety vůbec přesune do plné na jedné platformě
  • Nevíte jestli vyjde space engineers ina Ps3 ???
    • “...yes, porting the game into next-gen consoles is something that we are considering (among other platforms as well, such as Mac, Linux), but for later when the game will be close to its completion. There are other priorities for the team now and we are trying to focus just on them.”
      Po opusteni early access to je velmi pravdepodobne.
      • ucho
        takže nikdy
  • Fallout 4 Anno 2705

Kdy bude recenze *7* ?! *16*
    • Ve Falloutu maji games nahrano teprv 16 hodin, za tu dobu to je nemozne zrecenzovat *1* minimalne tak 30
    • 80 % / 55 %. Co tam máš dál? *1*
  • Je smutné, že někteří už zapoměli, co je to opravdové hraní a standart jako je myš u fps označují slovy hardcore, přičemž gamepad jim přijde normální. To jsou ti "hráči" s konzolema.
    • kennyB
      Jestlipak víš, k čemu byla klávesnice s myší stvořena??? Na hraní her rozhodně ne, kdežto gamepad ano *3*
      • O to je to smutnější. Gamepad totálně zesměšněn multifunkční K+M.
        • kennyB
          Multifunkční *1* Holt jste si zase vybrečeli, že nechcete hrát na ovladači, jako vždy *1*
          • K+M je multifunkční. Teď zrovna hraji na šipkách F1 2013 a nemám problém na nejnižší úroveň předjet slavnější závodníky nebo další výborný příklad je Injustice- zrovna jsem na very easy vyhrál svůj první fight a trvalo mě jen pár dní. Čili k+m je ta pravá a jediná herní platforma...
            • Pane N. Doufám, že se mi ozvete na můj mail. Takové jako vy náš řád potřebuje.
            • pro gaypad se musi zdebilnovat hry, km zvladne cokoliv
            • kennyB
              *1*
      • 0.0

No a? To ještě nic neznamená.
  • Výrobce herních zařízení Razer (nečekaně) vydal nový teaser trailer Battlefield 3.

Tomu se snad neda rici ani teaser, ne?! *7*
  • alladjex
    Jen taková reklamní filosofie ... Přestože mám adblock (protože se to už na youtube nedalo vydržet ;] ) tak ho mám samo na games vypnutý. Ale hlava mi nebere jaký má smysl, že se mi pořád ukazuje stejná reklama už několik týdnů. Jako to spodní prádlo i ty ženský jsou pěkný, vo tom žádná. Ale i když se mi to bude ukazovat rok, stejně si tam nic nekoupím ;] Podle mě by mělo větší smysl ty reklamy rotovat ne?
    • MickeyMutant
      Nemáš na to klikat. Jakmile na to klikneš, tak budeš muset pohled na ty maxikozy nějakej ten pátek holt vydržet.
    • Jack1947
      Prosímtě přečti si alespon základy marketingu, očividně nevíš že vtíravá reklama je jedna z nejeefiktivnějších *3* Už to že si stežuješ splnilo svůj účel lol. Jinak já ADB mám a beztak vidím nějaké ty "méně" rušivé reklamy... Proč to píšeš o bleskovek lol... Nonsentheless *12* (Ano, nebo taky BIG NONSENSE- aby lidi jako Lukyz měli více klid v buši *7* ).
      • Oblast her už máš zmáklou, tak ses dal na osvětu v oblasti marketingu? *1* Ty jsi četl základy marketingu? *1* Já si vždycky asi "mylně" myslel, že cílem reklamy je v tobě vyvolat pocit toho, že danou věc potřebuješ a "musíš mít" a ono je přitom cílem reklamy člověka nas*at. Zajímavý náhled *1* Tolik let na školách a všichni mi vždycky lhali *9* Děkuji za osvětu
      • Lukyz
        Nonsentheless ?!? WTF ?!? *1* *1* *1*
    • Draken69CZ
      Dej tomu čas a koupíš oni vědí nejlépe co opravdu potřebuješ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit