Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na STEAMu na Vás čeká nepředstavitelný megapack 33 her za 70€ či balíček 15 Doom/Quake her...

Šmankote, kroťte se. Co je nepředstavitelného na complete packu? A to je na něm mega? Takový počet her nabízí každý druhý complete pack během každé větší akce.
    Navíc podobný pack už byl na Steamu i levněji. A hlavně - z těch 33 her je dost takových, které dneska nikdo nekoupí (kdo by koupil Doom, toho jsme snad všichni uź hráli dost a dost) a dost se to natahuje těmi map packy.
    • ucho
      asi tak, jen proto, že je většina her předražených v původní ceně, to nemusí být výhodné. když z toho člověk vybere jen větší věci, zbyde:
      BRINK, DOOM 3, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Quake 4, Oblivion
      To je šest her za 1700,- (zbývající věci člověk bere jako bonus :) ). to vychází na 280,- na jednu hru (a to pouze za předpokladu, že žádnou ze zmíněných her nemám a že mě zajímají všechny). z toho nejméně tři hry z výše jmenovaných lze sehnat samostatně levněji než za oněch 280,-, takže se sleva tak trochu vytratila. (a člověk navíc koupí něco, po čem tolik neprahne)
      ten kompletní pack je výhodný pouze pro někoho, kdo nevlastní prakticky žádnou hru z toho seznamu a nebo pro toho, který bude chtít zahrát i nějaké ty starší kousky. lepší bude počkat na zbývající dny, jestli se neobjeví něco ve slevě samostatně, i když závratné slevy asi předpokládat nelze...
      steam měl určitě už zajímavější akce, které unikly pozornosti. tohle je v poměru cena/výkon drahé *5*
      • MrSanta
        Ale tak není to úplně špatné. Quake IV je na Steamu novinka. Samostatná akce na F:NV taky není k zahození. Lehce mě to hlodá, ale myslím, že odolám a počkám na Vánoce a F:NV GOTY edici.
        • Fallout: NW byl na Direct2Drive nedávno za cca 200,-. A má Steamworks, pokud se nepletu, taže i z D2D putuje rovnou do Steamu.
          Navíc včera Quake pack, dneska Elder Scrolls, přesně jak jsem očekávál. Zítra bude Fallout.
          • ucho
            patrne bude, ale je to procentuálně nevýhodné. i ty Elder Scrolls už dávali mnohem levněji. Fallouti taky nebudou žádná výhra.
            • ucho
              Ursus: myslím, že tak levně ho nedali. tipuji to na 8,5 eur (maximálně za 7,5 eur). což je od současných 12,5 eur slušný rozdíl.
            • To jo. Mám pocit, že Oblivion byl za 3,75€.
        • ucho
          Quake 4 je na Steamu novinka, proto není rozumné ji vzhledem ke stáří hned kupovat. Navíc krabička se dá sehnat kolem stovky (já tak loni koupil). F: NV zní velmi lákavě, ale v současné době je to ošemetné a je rozumnější počkat na tebou zmiňovanou GOTY (kdo vydržel doteď, nějakou další chvilku vydrží). kupující si to musí hodně propočítat, jestli se mu ten pack opravdu vyplatí podle toho, co opravdu chce... a pro většinu lidí to prostě výhodné být nemůže.
      • K tomu počítejme, že Fallout 3 a Oblivion šly sehnat na Steamu dříve snad za kilo každý.
        Zkrátka pack Id Softu dlouhodobě mi přijde jako poměrně nevýhodný, takže mě tohle opravdu překvapilo.
  • République dorazí do Evropy 25. března.

nevyšlo to trošku už? nebo je to nějaký pokračování?
    • braveman
      Jde o pátou epizodu, která celý příběh zakončí. Při té příležitosti vyjde i kompilace všech doposud vydaných kapitol v jednom balíčku.
  • kennyB

Star Wars: Battlefront - Battle of Jakku

https://www.youtube.com/watch?v=-0ZR8SAl3Oc
  • Kozy

Trailery

Pro mě je nejlepší trailer jednoznačně z letošní E3 na TPP.
    https://www.youtube.com/watch?v=9_8Qi-I4o9E
    A pak Age of Empires II *14*
    https://www.youtube.com/watch?v=_rS_n3JVTPE
    Nikdy jsem nehrál Halo ale tenhle hranej je skvělej.
    https://www.youtube.com/watch?v=xUshwjcB4OY

Masked Warriors k CoD: Ghosts taky neni špatnej.
  • ringmancz

Video Games Live

tak co, kdo se tam zítra z místního osazenstva ukáže? a někdo z redakce?
  • Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...

Takže Crysis 4 na next gen bude fakt luxusní? :)
  • Worhammer
    Včera to bylo 3 roky, co jsem se zaregistroval na této stránce.
    • Mart9
      Já byl pravidelným návštěvníkem už na beta.games.cz. Registroval jsem se později, když mě přestalo bavit být anonymem.
      • MickeyMutant
        Vy si stejně prd pamatujete. To já zažil Games ještě v časech, kdy se budovala návštěvnost a články byly od pana Redakce. Dneska člověk může v diskuzi prudit a nic se neděje. To by se dřív, holenku, stát nemohlo.
        • Já tu byl ještě mnohem dřív, když tu sám mistr dával seznam warez releasů a hnusné technohudby...
          Taky pěkné... https://web.archive.org/web/20010515225748/http://www.games.cz/
          "budou schválené a oběví se na stránce" - to taky vypadá na rukopis Mistra
          • Jack1947
            Sweet old times... já zas mám podobné vzpomínky na W@rezblog - kde to původní majitel z nedostatku času a bez vidiny do budoucna pustil ( sám jsem s ním psal na ICQ)
            • Jack1947
              Myslíš tím že už tehdy jsem nebyl v oblibě a to mi bylo kolik 13 let ? *1*
            • Jack1947
              Co máš konkrétně na mysli ?
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Chytrému napověz...
            • Chim
              To možná mnohé objasňuje.
          • MickeyMutant
            "Hawrdwer" - další perla. Plus rubriky "email zdarma", "warez", "hacking", "cracking". To byl mistr v pubertě a budoval si svůj nevšední rukopis.
    • MickeyMutant
      No jo, to je smutný. Já už mám skoro dvojnásobek a to je ještě mnohem smutnější.
      • A japa dlouho si to tahl na hreji?
        • MickeyMutant
          Kdysi dávno pár zbytečných komentářů v diskuzi, dnes sváteční návštěva s beznadějně zapomenutými přihlašovacími údaji. Divné, že se ptáš.
          • Mysleno tak, ze jsi migroval spolu s redakci, kdyz to tu prebirali po otci-zakladateli-budovateli. Domnivam se…
  • MishKonn
    Zpráva pro kolegy Vrooka a další SW nadšence...

Dnes mi přišel SWTOR Beta Invite! :)
    • Vrook
      Jo a jde o general, nebo weekend beta testing?
      • MishKonn
        Weekend.

Možná pro vás pak napíšu nějaké dojmy (jako jsem psal na BF3 betu), ale potřeboval bych poradit s tím, kde to uveřejnit...máš nějakej tip? Na stránkách vaší guildy, možná? Nemáš steam, skype, něco, kde bychom se domluvili? :)
    • Vrook
      Závidim! A gratuluju samozřejmě *3*
    • V bete jsem byl cca uz pred mesicem a muzu rict, ze je to totalni zklamani. Ta hra je strasna, od questu az po souboje.
      • Vrook
        I kdybych nepochyboval o tom, že jsi hru vůbec testoval, tak by mě tvůj subjektivní názor a možná taky zaujatej názor nepřesvědčil o ničem, protože proti tobě stojí majorita testerů, který si hru nemohli vynachválit.
        • MishKonn
          Přesně tak...již cca 30% lidí z našeho guildu, který čítá kolem 300 členů, je v betatestu už nějakou dobu, a všichni jsou naprosto nadšení.
      • Ringwraith
        Sakra co si to dovoluješ! Space WoW nemůže zklamat! Miliony Biodronů se nemůžou mýlit.
  • Orbis Pictus

Novy drb: PS4 ma vyuzivat obdobu APU AMD A8-3859 (4 jadra + 400 SPU) a GPU HD 7670.
    • braveman
      15:30 Zdroj blízký IGN informoval, že PS4 má mít střeva složená z APU AMD's A8-3850 (čtyřjádrový procesor 2.9GHz + integrovaná grafika) a grafiky Radeon HD 7670 .
      • To jsem prehledl, klidne to smaznete :)
    • Špatný účet :)
      • Test
  • Magazín EDGE vytvořil žebříček sta nejlepších videoher.

Vidím tam Destiny, Battlefield 4.... a Dark souls je první? Je to skvělá hra ale nejlepší? Není tam třeba DOOM, který v podstatě definoval celý žánr... Kolik lidí ten žebříček vlastně dělalo? Tyhle žebříčky jsou strašně subjektivní.
    • funny

"We could include only a single entry from any series that features straight-up sequels" 34 - Legend of Zelda: Majora's Mask 31 - Legend of Zelda: A Link to the Past 27 - Legend of Zelda: Wind Waker 8 - Legend of Zelda: Ocarina of Time
    • nějsou tám ani žadny homam nebo warcraft 3 případně red alert/tiberian ........ to dělali nějaky děcka
      • tak tak

There are many more iconic games that do not figure in this list. Just a quick few Final Fantasy VII The original Gran Turismo The orginal SNES Mariokart Streetfighter II arcade The orginal BBC Micro Elite Sensible Soccer Super Mario BrosThere are many more iconic games that do not figure in this list. Just a quick few Final Fantasy VII The original Gran Turismo The orginal SNES Mariokart Streetfighter II arcade The orginal BBC Micro Elite Sensible Soccer Super Mario Bros
    • staci tam to destiny a je jasny, ze za tim vezi radnej matros *5*

brutal doom tomu natrhne kakac kdykoliv a to je 20 let od vydani
      • Lukass
        Tak Destiny stala 500 milionu, za takovou castku uz si koupis vsecky
        :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit