-
Microsoft "inkubovalo" projekty, které měly primárně využívat výhod cloudu.
Tahle bleskovka je bohužel úplný nesmysl. Její smysl, pokud je vůbec někdo z jejího textu schopný něco pochopit, se naprosto míjí s tím, o čem se mluví v odkazovaném tweetu. -
OUYA zveřejnila seznam her, které budou k dispozici při vydání.
Kam se zatoulal ten slibovanej Minecraft? To jsem vážně zvědavej, jestli na OUYI někdy výjde... Nebo že by to byly jen kecy, aby jim to lidi zafinancovali? -
-
Nekdy tvrdili ze to bude launch titul?
To byl dotaz panove a damy :)
-
-
have fun
http://jindraveliky.wordpress.com/2012/09/21/counter-strike-global-offensive/
*14* -
-
Se divim,ze tech minusu nemas vic.Tva zlata era uz asi skoncila,zda se. *1*
-
Jindra nám tedy dospěl,založil si hater blog a myslí si,že se tím jeho trolování rozšíří dále než jen tady na games *1* *1*
-
Musíš vést velmi osamělý život, pokud tohle vyplodíš z pouhé trollovitosti. A jestli to myslíš vážně, o to hůř.
-
-
o trollovani tu mluvite jen vy, to ze je CSGO sr**cka ti rekne 90% hracu source a 1.6
(nepocitaji se fanboyove Valve) *3* -
-
Takže kdokoliv kdo má jiný názor než ty a těch tvých 90% imaginárních hráčů 1.6 a Source, má špatnej názor ? Je mi tě vážně líto.... *5*
-
No, pro případ, že to neni trolling, tak tam máš taky odpověď. Nemůžu posoudit, CS jsem nikdy nehrála a nejspíš nikdy nebudu, ale zakládat si blog, abys tam mohl psát tohle je...no, smutný.
-
-
Vepřovko, že ty zase pyskuješ. Mám tady zveřejnit tajné fotografie, jak se ukájíš plastovým panákem pana Freemana? *5*
-
A k čemu jsou blogy? Jestli máš ráda růžový blogy s pozadím blikajících poníku a článkama o chlapeckých kapelách a hlasováních, jak fantaziozní ten blogísek je..budiž, ale to neznamená, že tak maj vypadat všechny. Blog s hodnocením her je uplně normální a není to zlej nápad, to, že s tou recenzí třeba nesouhlasíš z toho debilní nápad neudělá.
Navíc je, kurva, jeho věc, jak tráví volnej čas na internetu, nepyskuj, že má smutnej život. *7* -
to jo. blogy jsou od toho, aby se mohli ctenari dozvedet jaky toaletni papir autor pouziva a ne pro psani vlastnich nazoru.... *7*
-
-
No já hrál betu CS:GO a taky mě moc nenadchla. CSko jsem naposledy hrál před tak osmi lety 1.5 nebo 1.6 v herně s kámoši... ani tehdy jsem to neměl moc rád, ale každej prostě chtěl hrát CS jak blbej. CS a Warcraft 3 do zblbnutí... tak jsem hrál taky, protože v té době internet doma nikde a chtěl jsem si dát aspoň nějakej mulťák. Jednou jsem je ukecal na UT2004, to bylo aspoň dobrý.
No i když jsem s CS neměl pořádný zkušenosti, tak jsem si to v CS:GO docela aj dával v různých zápasech. To taky o něčem svědčí...
-
-
Je fakt, že založit si stránku s vlastními recenzemi her, to mě fakt ještě nenapadlo... *1* Bohatě by stačilo, kdyby mi schválili tu jednu, kterou jsem pro zdejší čtenáře sepsal. *3*
-
-
Cos recenzoval?
-
-
Skyrim!
-
-
Jestlis nasral do kapesníku a poslal do redakce, tak se nediv, že to nikdo nechce vystavovat.
-
Redaktoři nesouhlasí se zvolenou formou... Není to úplně typická recenze, pravda, vyjadřuje však naprosto přesně mé pocity z téhle hry. *4*
-
Tak to musí být extra pecka recenze!
Kde to sakra vázne s pozvrzením!
-
-
-
-
-
No... musím říct... že... nemám co říct.
-
-
Tak se běžte vzít za ruce a vyběhněte na louku.
-
-
-
Nova mys G502
Pokud zvazujete novou mys tak nezvazujte vice. Uplne mi vyrazilo dech jak je ta mys strasne moc skvela! -
-
Nevypadá špatně, ale u myšáka je dobré si ju naživo vyzkoušet, protože každýmu vyhovuje trochu jiný ergonomický tvar, velikost a povrchová úprava.. Já jsem už něco přes 4 roky používám Roccat Kone+ a jsem nadmíru spokojen, mám menší ruku a padne mi perfektně. Naprostá spokojenost.
-
Ja mam male ruky a uz roky nedam dopustit na Razer Naga. Lepsiu mys som este nedrzal.
Tu G502 som nedavno zvazoval, ale mal som strach, ze bude pre mna velka...
Tak som radsej kupil novu Nagu, osvedcila sa mi. -
hm, zda se mi podezrele clenita... spousta moznosti jak neco rozvrzat nebo ulomit, u mysi jsem vicemene zastance pristupu, ze mene je nekdy vice, kolem 700 se daj sehnat slusny mysi a clovek se tak kvuli cene nemusi bat na ni sahat *5*
-
Podle fotek nevypadá zle, i do větší pracky by se asi hodila :). Hodně mi připomíná "moji" Gamdias Zeus, tu můžu po asi 1 roku intenzivního používání taky s klidem doporučit.
-
-
Overwatch
Nový event do 14.2:) -
-
Hezký, ale lidi co odejdou v půlce zápasu pořád neřeší *9*
-
-
Neřeší? Po prvním opuštění máš 10 minut bez možnosti hrát hodnocený zápas, pak je to hodina, pak 24 hodin, týden, 2 týdny, měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců a rok:)
A nehodnocené mají automatické připojení dalších hráčů. A pokud mi jednou z 30 zápasů někdo opustí v hodnoceném, tak mě to fakt netrápí. Navíc to můžeš eliminovat naprosto snadno. "Pořídit" si skupinu kamarádů do hry.
-
-
-
TW: Warhammer's Chaos Warriors
Jinak do 31. 5 18:00, kdo si zakoupí TW: Warhammer, tak získá Chaos. Není tedy jenom v rámci předobjednávek. Hra vychází 24. 5, takže spousta lidí se může rozhodnout podle recenzí a videí od hráčů a nemusí mít nutně předobjednané.
Takže kdo má předobjednávku jenom proto, že chce Chaos, může počkat na recenze a pak koupit či nekoupit do 7 dnů od vydání. SEGA toto praktikuje například u DLC pro DoW II Retribution, kdy se takto dal získat poslední DLC s Necrony do módu Last man standing. -
Vývoj The Witcher 3 stál 32 milionů dolarů, dalších 35 milionů dolarů šlo na marketing.
Zaklínače mám moc rád ale tohle zrovna není něco čím by se měli chlubit. Kde jsou ty časy kdy jsme se dozvídali o hrách z časopisů. Dneska to je furt samí nicneříkající trailer s Patrickem Swayzem a televizní reklamy pro kažuály. -
-
Dříve jsi si také mohl zahrát demo jakékoliv hry, ale bohužel dema jsou tytam a tak nezbývá nic jiného, než pořádnej marketing *9*
-
-
Pro me je uplne nepochopitelny ze de vic penez do reklamy nez na vyvoj. Proste to nepobiram.
-
Ten stejně demo nenahradí. Pouze se to snaží přesvědčit lidi jak to je super, ukázat velkou část hry a bombardovat informacemi o každé drobnosti.
U dema jsi sám zkusil jaké to je, jak se to hraje a jak to jede. To bylo k nezaplacení. Dnes se asi bojí demo udělat aby hráči předem nevěděli jak to vlastně je....
-
-
Nojo, ale kolik ty dnešní hry taky stojí. A ono už dnes neplatí, že dobré hry se prodávají samy. A ty časy jsou dávno pryč, dneska jsou jiná média.
-
Pokud jde o propagaci, je dneska ten poměr 1:1 standard. Líbit se nám to nemusí, ale od tvůrců by byla pitomost, kdyby se snažili plivat proti větru.
-
reklamy boli v podstate vzdy, akurat u nas nefungoval trh
-
Jestlipak ono to nebude spíš tak, že si řekli, že vývoj bude tak a tak dlouhý, bude stát tolik a tolik (32M) a pak se snažili o co nejlepší kampaň, aby podpořili skvělý produkt, a vyšlo jim z toho 35M? Ale ne, to by bylo moc logické, takhle to určitě nebylo... Řekli si totiž - máme 70M, jak je utratíme? Jo, dáme na marketing 35M a uvidíme, na jakou hru nám zbyde.
Navíc ty částky jsou naprosto směšné. V době, kdy ohlásili, že se prodaly 4M, jsem si nebyl jistý, jestli je to hodně, nebo málo, ale teď se zdá, že si na sebe Witcher 3 vydělal už přinejmenším 2x a další peníze potečou z datadisků a prodeje hry se taky jen tak nezaseknou. Hezká čísla na všech stranách. -
Jo je to smutny, mohli par melcku s marketinu ubrat a dat treba Klepne nejakou inteligenci, abych ju nemusel furt nekde hledat zaseklou mezi barakama nebo stromama :-).
Dneska uz to tak je vic penez jde do reklamy ne z na hru. Ale vem si treba propadak Destiny, tam byl marketing tusim 300 mega. -
To jeste nic nic neni. Bohuzel je dneska bezne, ze se za reklamu da i nekolikrat vice nez za vyvoj.
-
Zdroj?
EDIT: Aha, bleskovky jsem si nevšiml. Ale když koukám na ostatní zprávy (polské) tak se částky podstatně liší a vždy citují Adama Kiciński *1* -
-
bleskovky *1*
-
-
-
Yakuza Kiwami 2 vyjde na PC v květnu.
Každej rok jeden port to si dám líbit ( klidně i dva) 😎
Jinak jsem četl o Yakuze 6 ale ta snad nebude tak rychle nebo ty příběhy budou holt trochu pomotané no nevadí...
-
Pokáč – Vymlácený Entry
Kamarád mi poslal song s herní tématikou, co vy na to?
Já se přiznám, že autor je pro mě absolutně neznámý a hudba ani text mě teda nezaujal.