Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V multiplayeru Call of Duty: Ghosts si zřejmě zaválčíme i pod vodou.

Zeby nejaka inovace? Doufam ze aspon u tohohle se budou drzet reality a bude se tam strilet necim jinym nez normalnima bouchackama, ktery pod vodou nefungujou, resp. kulka neurazi ani metr kvuli treni.
  • SA-reg

Částečný seznam her, které se ukáží na Tokyo Game Show. Odhaleno jich bylo již 477 z celkových...

Final Fantasy Advent Children Aroma Candle - Cloud
    Final Fantasy Advent Children Aroma Candle - Sephiroth

http://i55.tinypic.com/oh4oif.jpg

WTF? *15*
  • Draken69CZ

Windows 10

Tak co zpátečníci kdo odolal vábení na přechod zdarma a zůstává na Win7/8/8.1 a kdo na poslední chvilku rychle přešel/přejde?
    • Hanzales
      Postup>
      *Upgrade Ikona (smejd jeden, porad to nejen u sebe odstranovat)
      Samotne vnucovani cehokoli nesnasim. Tady jela masaz opravdu extremne, zadarmo, klikni, upgraduj (to smrdi)
      *Jednou se mi povedlo i pres zamer neinstalovat zacit stahovat update. Po zruseni to pri vsech dalsich updatech psalo porad ze se stahuje W10 update, nastesti ne muj stroj :)
      *Zvedavost ohledne Forzy a systemu jako takoveho, zkusím, image W7 muzu nahodit zpet kdykoliv.
      *Uz upgrade a vycisteni probehly az poderzele hladce, bylo treba odinstalovat/nainstalovat jen neco malo.
      *Pro pocit jsem pak udelal cisty install a vse si zase vyladil podle preferenci, k obrazu mych oblibenych sedmicek :) (quicklaunch, startup menu atp.) http://i.imgur.com/fV7kvOt.jpg http://i.imgur.com/juimOSJ.jpg
      Momentálně systém šlape svižně, ba i svižněji, stabilita/spolehlivost ještě tu a tam za sedmičkami pokulhává, ale jsou to spíše prkotinky při nestandartním používání. Tak jako tak se mi zdá celková správa a ovládání mnohem lepší nakonec (vše jde vždy navíc nějak upravit) a k těm sedmičkám se nyní vracet nemám důvod, spíše naopak.
      Jedna neduha tu ale je a to je Doom (openGL) kdy v 7kách jsem si mohl dovolit high detaily, full AA a pořád to švihalo (min 40fps v extrémech, kdy se otočíte bez lagu v mžiku a obraz se s vyplým V-syncem nerozsype). V Desítkách si zatím nezahraju, s jakýmikoli detaily to v některých lokacích těch 40fps dává spíše jako max a padá to k citelnému zpomalení, odezva v riti. Na fórech jsem koukám nejsem sám a někdo má jen kvůli Doomovi dualboot :D Tak jen doufám že to opravěj, bo ani ten Vulkan nepomohl, tam se ale s podporou starsich karet (ne 1060/70/80) počítá až později. Každopádně chyba je jinde, Desítky mají s OpenGL evidentně problém, řeší to částečně "borderless" místo fullscreen ale vědět že na těch 7kách to běží naprosto svižně s vyššími detaily tomu nepřidává ani trochu :) Zaplat kremikovy buh ze vsechny DX hry jedou stejne, nebo i lepe, kdy naopak sedmicky byly citlivejsi na strop VRAM (2GB). Tady mám naopak pocit, že třeba v DCS si můžu dovolit malinko více a všechny závodní tituly (a že mám asi všechny) kde je odezva prioritní jedou jako z praku, takže spokojenost veliká.
    • Už před rokem všech 5 PC/tabletů doma. V HW stats Steamu už mají většinu, tuším že už přešli i ti co před půl rokem nejvíc ječeli. *2*
    • Veskoslav
      Hned jak byla možnost s 8.1. Poslední sedmičky mi zůstali na notebooku a ten s nimi půjde i do křemíkového nebe nebo spíše to jde jako dar školní družině *1*
    • faitheater
      Ja jsem pred rokem kupoval novy NTB a pri te prilezitosti jsem ho zrovna upgradoval na W10. Nestezuju si, jsem se systemem spokojen.
    • homeles8
      Já už přešel dávno a nechápu co proti tomu kdo má. Jediná změna oproti 7 je, že se počítač spustí v podstatě hned a že mám krásnou plochu bez ikon a plochu jsem si udělal z dlaždic ve startu.
    • Bylo to zadarmo tak jsem do toho sel!
  • Veskoslav

Pillars of Eternity Hero Edition GOG CD Key na Kinguin za 3,99€

http://www.kinguin.net/product/199277/pillars-of-eternity-hero-edition-gog-cd-key/

Kdo nehrál, ať neváhá:) RPG jak se patří:)
    • Draken69CZ
      Někde nějaká pěkná sleva na Trackmania Turbo by nebyla?
      • ringmancz
        2 týdny po vydání? neblázni
        • No co, FC Primal uz na Steamu jednu slevu stihl, presne po 20 dnech od vydani *1*
  • Na OnLive je nyní Batman: Arkham City za necelý dolar! Každý nový uživatel fanstránky na Facebooku...

Ste blby... ja uz myslel ze fakt dostanu Arkham City za dolar a ono to je Asylum...
    • *13* dneska už asi raději dávám padla...
      • :D Kdybys nekdy potreboval pichnout s korekturou tak si rekni rad udelam neco uzitecneho :D
    • Na OnLive je nyní Batman: Arkham City za necelý dolar! Každý nový uživatel fanstránky na Facebooku...

Heh...já si to taky myslel :-D Ale pořád jsem tomu nemohl věřit, že by tohle mohli udělat... :)
  • Child of Light

Och, tak jsem těšil a naistaluji a ono na mě vyskočí tahové souboje. To té hře absoulutně nesedí a přitom to má tak krásný vizuál, bože ale ten combat je tragický.
    • Pilgrim66
      Hraj to tak pul hodky a zjistis najednou jak moc to sedi. Taky me to prekvapilo a ted uz bych to za nic nevymenil.

Jinak mam odehrano tak 5-6 hodin a je to nadhera. Ale pokud nekdo neumi moc dobre anglicky tak nemuzu moc doporucit. Vsechny dialogy jsou ve versich.
  • Dead Nation, hra ve které bylo zabito již skoro 12 miliard zombie, se dočká DLC s názvem Road of...

super zprava,jedna z mala her kde byla radost ziskat platinovou trofej
  • Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.

lol proc by se planovala open beta pro D3, kdyz closed beta prestane fungovat k 1.5. ! To by jako byla open beta na 10 dnu? Kdo to kdy videl a jaky by to melo smysl ...

Ano, closed skončí 1.5., ale teoreticky by z ní mohlo v budoucnu vzniknout jakési demo a myslím si, že to není špatný nápad.

Pro SC2 vydali demo az par mesicu po vydani hry, maji to dobre promyslene, proste pred vyjitim hry demo nedaji, aby neztratili nektere kupce, kterym by se demo nelibilo. Pote pockaji par mesicu az uz prodeje zacnou klesat, tak pak vydaji demo, aby nalakali dalsi vlnu kupcu :).
  • DooM

Jedna z nejlepších FPS a zároveň jedna z nejlepších her vůbec. Pokud máte rádi otevřený lokace /arény/, rychlý tempo, nařachanou hudbu, gore, velký arzenál a spoustu věcí, co s tím velkým arzenálem rozmašírovat, tak je DooM přímo pro vás. Hra dělaná s citem. id Software odvedli opravdu skvělou práci, stejně tak jako Mick Gordon - boží OST.
    • Tak se uklidníme ...

Tak ho už někdo propleskněte ... Otevřený lokace/arény :DDD ... Kdyby alespoň jako v Crysis .
      Spoustu věcí , Ha ? ... Jinak souhlasím , Doom je Gothic/industriální rychlá akční bludišťovka , kde v singlu máte v rukou palebný arzenál jako za starých dobrých časů . Bohužel místy vás to pobíhání koridory a arénkami může začít solidně nudit ......
  • Divinity Original Sin minirecenze

v podstate kopírka diabla 3 jen pri tom musíte číst dialogy. diablo 3 je mnohem lepší doporučuju nekupovat!
    • Keyz
      Jen se bojuje na tahy a mnoho věcí zjistíš právě z rozhovorů, kde je potřeba být pozorný.

Tedy opravdu jako Diablo *3*
      • proč je to na tahy když hráč se skillem by to v pohode zvladal real time *7*
        • Keyz
          Protože to tak udělali.
          Taky mám raději real time a třeba s pauzováním. U tahů vznikají naprosto komické situace. Ale je to skvělá hra. Hlavně nutnost myslet a řešit dialogy je skvělé a na dnešní poměry nevídané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit