Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Titanfall 2 teaser

https://www.youtube.com/watch?v=TPUKmt5Jkbg

Revengeance?
  • 13sec Kingdom Come

aspon neco
    http://www.youtube.com/watch?v=YJi1aT_SuiY
  • Roční Playstation Plus účet si nyní můžete pořídit s 25% slevou.

to se moji kreditce moc libi (nebo spis nelibi ???) :-D
  • rada

Poradil by nekdo nejakou tahovou strategii, kterou muze hrat aj noob jako ja, ktery nikdy strategie nehral? Pokud mozno tak neco novejsiho a ne Civ., dekuji
    • Spellcross buď československý patriot *14*
    • Kozy
      Endless Space/Legend.
    • age of wonders 3 (tohle je fakt supr), heroes of might and magic 6 (klasika). dej si to na easy a mužeš hrát
    • zkus ten novej XCOM Enemy Unknown... pokud by to bylo na tebe moc pro děti, dej si originál UFO :)
    • Keyz
      Battle Worlds: Kronos

To není obtížné a je to novější. Také to není zaměřeno tolik jako RPG (Kings Bounty.) kde se staráš o hodně věcí...
    • Kings Bounty.
  • tak po tom co mi začalo běžet Steam tak stahuji 2,7gb CS:GO aktualizaci
    • Tohle už vypadá na nějaký parchanty, co zase útočí na Steam a dělají u toho různý vylomeniny, protože právě probíhá Intel Extreme Masters, který sponzorovalo samotný Valve a pochybuju, že by naplánovali údržbu, tak debilně, že by jim to uprostřed zápasů popadalo...
      • hele tak ten pacht co jsem stáhnul byla původní verze CS:GO ještě z Bety, bez operací, bez inventáře bez většiny věcí
  • Tak jasně už to mam, ale nikde to nevidím ve svých hrách jinak B3 vlastním...vidím i DLC k Shift 2 ale to DLC k BF3 nn
    • Miserius
      Je mozny ze to je jako nektery dlc ze to nevidis ale mas k tomu pristup, protoze stazeny uz to asi davno mas pokud hrajes...
      • Teprve jdu BF3 instalovat...
  • Podle uniklých zpráv má Final Fantasy XIII-2 až 8 konců

A jsou implementovány velmi zajímavým způsobem. Popis níže ve spoileru...

Hra se točí kolem cestování časem. Na první dohrání dostanete nejhorší možný konec - everybody dies. Na podruhé se vám odemče víc lokací, více příběhu atd. No a po několika dohrání se dostanete k perfect endingu.

Samozřejmě mým zdrojem je fórum, neberte to za bernou mincu, třeba se ukáže, že to je jinak.
    • Vicero koncu je fajn vec,ale v tomhle pripade mi to prijde jako snaha donutit hrace hru nekolikrat dohrat,aby se dostal k tomu nejlepsimu konci.
      Me vice vyhovuje,kdyz se konec zaklada na rozhodnutich,ktere hrac udelal.
      • A to tě nedonutí hrát vícekrát? Já bych třeba chtěl vidět všechny možnosti ve hře.

Pak je otázka jestli jsou různé konce jen otázkou volby na konci hry nebo pro ně potřebuješ hrát hru znovu a úplně jinak.
        • Tak pokud jsou ty konce opravdu rozdilne a nelisi se jen v drobnostech,jak tomu casto byva,tak asi ano.
          Spis mi jde o tu volnost a navaznost na hracovo chovani/volby.
          Zkracene se mi moc nezamlouva,ze by byl konec predem dany,na zaklade toho,po kolikate hru hrajes.
  • Prohlédněte si, jak se Kinectem ovládá strategie R.U.S.E..

Jak nejsem příznivcem strategií, tak toto se mi líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit