-
Herní průmysl je pro Intel důležitý, na světě je 1,8 miliardy gamerů, z toho 1,2 miliardy hraje na PC. Hráči si zatím kupovali grafické karty od AMD nebo Nvidie, to chce Intel změnit - založil dokonce vlastní herní „olympiádu“ Intel Extreme Masters.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/intel-na-ifa-2015-0f7-/notebooky.aspx?c=A150902_103414_notebooky_nyv
tak nakonec vetsina lidi je kupodivu rozumna *5* -
-
Jen ty prodeje tomu neodpovídají, co?
-
-
tak ona z toho bohuzel bude miliarda casualu drticich f2p hricky
ten zbytek nakupuje slusne s ohledem, ze na pc vychazi nasobne vic her nez na pseudozole -
-
Presne tak, na PC je proste mnohonasobne vice titulu, takze se ty prodeje mezi ne rozlozi. Nehlede na to, ze spousta lidi hraje treba jedno MMO nebo MOBA hru a treba tam utrati za rok i vice nez prumerny paran co kupuje SP.
-
-
To jsou pak ale blázni! Určitě ne češi lol... ty by na to ani neměli.
-
-
By ses divil, ale za skiny plati docela dost lidi. Stoji to prece jen par korun a postupne se to nascita a nechas tak klidne treba 100$ v prubehu roku za bezplatnou hru.
-
-
-
-
-
-
PlayStation Store nabízí slevy na tituly od Square Enix.
Page not found!
It´s not you. It´s the internal fault
pěkné :) -
-
protože to je na US storu. jestli někoho zajímá co tam je za hry
http://www.playstationlifestyle.net/2014/08/05/square-enix-playstation-store-sale-starts-today-save-big-final-fantasy-games/ -
-
ano, bleskař informuje o tom, co je na US storu, místo aby zmínil, že dnes byly do summer sale EU storu přidány další PS4 gamesy.
-
-
-
Hlavním vývojářem <strong style="margin-top: 0px;">Crackdown 3</strong> je nyní Sumo Digital. Dave Jones (tvůrce série) ani studio Reagent Games se již na vývoji nepodílí. Jaký to má dopad původně prezentovanou masivní destrukci města je zatím ve hvězdách.<span style="background-color: rgb(51, 51, 51);"> </span>komentáře
Zajímá tahle hra ještě někoho? Podle všeho to vypadá, že se z toho vyklube takovej The Last Guardian od Microsoftu.
-
OT - kousne se v první misi
Ahoj,
po půl roce jsem si znovu nainstaloval Crysis 3 a na začátku v první deštivé misi se hra po chvíli při otvírání dveří kousne. Pamatuje si někdo, co je třeba udělat? Vím, že tenkrát jsem to taky řešil, ale už si nemůžu vzpomenout čím to bylo. Věděl by někdo?
Díky -
-
Nebylo nedávno Crysis 3 za dvacku? Jinak bych to zkusil na warez fóru, tam ti někdo určitě poradí. Já bych ti poradil taky, ale tady radši ne :)
-
-
Na to ze to tady je stranka o hrach atp... tak se tu podezrele casto resi W@rez. *7* Tohle mi nedava smysl. Zvlaste kdyz je fura jinejch stranek tomu venovanejm primo. *3*
-
-
Chce to originál *1*
-
-
Dobrá rada nad zlato, že. Ten jsem měl na starém pc, ale trhalo se to. Znova to kupovat nebudu.
-
-
Co jsi to měl koupeno za verzi, že ji musis pokaždý kupovat znova? Zloději
-
-
Co to meleš, nedělej tu chytráka, když nic nevíš zalez.
Koupili jsme na starý PC origo, protože se trhala, tak se prodala. Pak se na nový PC stáhla znovu za měsíc, no a teď jsem to chtěl zkusit zase, ale už si to zkrátka nepamatuju.
Blbě kecat tu umí každý, ale poradit nikdo. Lidi jako tu jen sviní diskuzi zbytečnostma. Když neumíš nebo nechceš poradit, tak nereaguj, nikdo o tvoje kecy nestojí. -
-
Už to máš na cvičený kup si originál a když ti to nepůjde tak to prodáš. Jednou se ti to už povedlo proč ne znova? On Crysis 3 už stojí jenom 4 eura kde?
-
Kdyz jsi si ji uz koupil tak si ji snad muzes nainstalovat z originalky ne? Original urcite pobezi...
-
"Myšleno snad, že ji nebudu kupovat, dokud nezkusím."
Ale vždyť už jsi ji přeci dříve zkoušel, ne? Originálku, na starém PC...
Sám se do toho začínáš zamotávat. -
Ty wole, ty se neuvěřitelně vodrzlý howado. Máš tu drzost tu prudit s rozběháním pirátské verze a ještě si otvíráš hubu.
-
Myšleno snad, že ji nebudu kupovat, dokud nezkusím. Chtěl jsem řešit problém a ne tu nějakýmu trotlovy něco vysvětlovat. Když o tom nic nevíš, máš být potichu a šoupat nohama a ne se tu s*át do toho.
-
Tak ty si ani nevidíš do huby, napíšeš že znova to rozhodně kupovat nebudeš a hned na to že to pak koupíš... Ty jsi ale ulhánek *15* Kup si hru, opatchuj a pokud to stale bude tak pak mas pravo tu brečet, do tý doby buď tak laskavej a nevyjadřuj se
Mimochodem nic jsi nevysvětlil, jen se snažís bejt hrozně drsnej a mít cool hlášky. Kup si hru, vyžebrej od mámy 4 eura, pak to na tý svoji herce vyzkoušej a pak přijď, pak ti tu určitě rádi pomužou
Zlodějíček co si ještě vyskakuje, paraziti
To je nějakej vtipálek, raději už ignoruju *1* -
Tak znovu pro hňupy jako jsi ty. Potřebuji tu hru zkusit, za 4 ečka si ji pak objednám, ale ne, dokud nezkusím. Již vyřešeno. Akorát jsem tu ztratil čas s nějakým volem.
-
Ať je to jak chce, teď máš verzi nelegální, a proto ti tu nikdo není povinován pomáhat. Jsi zloděj a basta.
-
S zlodějem se tady stejně nikdo bavit nebude tak nevim co to tu zkoušíš... Oprsklej, drzej puberťák nas tady bude poučovat *1* Zmiz odkuď jsi přišel (eurogamer?) a už se tu neukazuj
-
Co je ti po tom jakou verzi zkouším rozběhnout. Je jasně daný problém, buď k tomu máš co říct nebo ne. Znovu říkám táhni někam, na tvoje blbý kecy nejsem zvědavý.
-
Prijdes prosit o radu a když ti první řekne abys koupil origo tak řekneš v žádnym případě. Takže tu blbě kecáš akorát ty. Nechceš poradit tak jdi zas o dům dál třeba na nějaky warez forum, čorko
-
-
-
-
-
-
Wolfenstein 2 bude mít season pass, zahrajeme si i za jiné postavy
Jedině za předpoklasdu že by bylo příběhové DLC pak je to opodstatněné celkem. Hrát za 2 odlišné, postavy mi nepříjde úplně nej volba obhájení proč Sešn špas. -
Playstation VR zkušenosti
Zvažuji koupi PS4 PRO + PSVR (vive či rift jsem se rozhodl nekupovat), která je recenzemi poměrně dosti vychvalovaná hlavně za svůj poměr cena/výkon. Máte někdo z vás PSVR?
Jak se vám líbí? -
-
VR to neni spatny. Co se ergonomie tyce tak je to rozhodne jeden z tech nejlepsich ale uz jsou na to na PS nejaky hry? To co jsem mel zatim moznost zkusit teda bylo nic moc.
Dalsi vec je ze to ma pomerne kratkej kabel takze na nejaky vstavani a chozeni kolem muzes zapomenout. -
-
těch her je tam daleko více než u konkurence:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_VR_games
Ale pořád tam neni nic, z čeho by sis sedl na zadek... Na VR je ještě pár let čas :)
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=1xdpSw8aaEE&feature=7ZSt0KKXjOs&feature tady je pořádný gameplay killzone shadow fall mp
-
SEGA - Make War Not Love !
Due to high volumes of redemptions please allow up-to 14 days for a unique Steam code containing this content to be sent to you. We appreciate your patience during this time!
Je normální , že mi doposud nepřišly kódy ani z druhé části ? Chápu dobře , že jediná rada je obrnit se trpělivostí a čekat na to až dorazí mail s kódy ??? Jediné co fungovalo byl první kus ze Steamu , jakmile se měl člověk upsat , nedostal od Segy ani fň . *10* -
-
Me teda druha cast prisla skoro hned, ted cekam na ten posledni balik :)
-
Dostal ty 2hé hry, 3hry ještě nepřišli holt tam mají nával no. Důležitej je ale ten potvrzovací mail a ten mi přišel na všechny krom té 3.
-
-
Divné
Jaký potvrzovací mail *8* ... Přišla jen výzva k "subscribe" a přesměrování na stránku , kde potvrdili registraci emailu , ale nic dalšího mi nepřišlo ( natož potvrzení ...) :/ -
-
No to jsem myslel, u toho druhého mi přišel jen email s kodem.
-
-
-
mám stejne problém, ale ještě včera tam bylo max 3 dny než příjde klíč
-
-
Project CARS E3 Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=DQIbUBbNGd0
... kdyby to nekoho nahodou zajimalo ... a samozrejme se nenechte zmast tim, ze to ukazuje Sony .. Sony ma pCARS na stanku na PS4 ke hrani, ale video je z PC. -
EA zrušilo C&C F2P
Prý to nebyla hra, kterou by jsme hráli -
-
EA zrušilo C&C F2P
http://www.pcgamer.com/2013/10/29/command-conquer-cancelled-devs-admit-they-were-not-making-the-game-you-want-to-play/ -
Diky diky moc, alespon jedna serie bude zachovana. *3*
-
-
Taky jsem celkem rád *1*
-
-