Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja osobne preferuju když je grafika tak trochu rozmazla v nižším rozlišení protože když date full hd 4k tak je vidno že je to jen hra, ale když je to trochu mazle tak to vypada jako real
    • nekromant33
      měl by sis pořídit brýle, ten reálný svět pak bude o něco ostřejší
    • lol *1*
  • EA to v bitvě o zlaté lejno dopracovalo až do finále! Bude nejhorší společností roku 2012 podle...

Banku nemohu hodnotit, ale EA to i tak dám. Protože zatim každá hra pod EA leda kvalitou upadá a vznikaj násilná ždímání peněz. Přesně kvuli takovému přístupu máme internetové pirátství v takové míře.
    • Hanzales
      Jednak, a jednak taky myslím, že jeden z hlavnějších důvodů třeba u toho EA byl, že skupují menší nadějná studia, která pak získají pro svá duševní vlastnictví, nebo jednoduše odstraní případnou konkurenci z trhu (jak to třeba dělají ty největší hudební studia atp.) Tak nějak by se to dalo přeložit z toho článku. Je to asi i to, co nejvíce prudí mně.
      • Ringwraith
        A nejsi sám.
        Viz odpovědi tady: http://archive.foolz.us/v/thread/133851423/
    • Ringwraith
      EA jsou mistři ve zkoumání hranic toho, co ještě fanoušci sérií od jejich developerů ještě vydrží a skousnou.

Origin? On disc DLC? Barevně odlišené konce?

Uvidíme, co dál...
      • Ringwraith
        A protože nikdy není pozdě oživovat staré drama, tak asi nejvíce mě na tom zaujalo toto:

Edited and deleted. Změnil jsem názor, už je pozdě oživovat staré drama.
  • Zajimavy video o EA

https://www.youtube.com/watch?v=6cXIogdUIQY
  • prudislav

Dynasty Warriors 8 XL Complete Ed. STEAM

https://www.youtube.com/watch?v=egBRDNBBD80
  • Viktor_H

Obsidian MMO

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-05-17-obsidian-and-mail-ru-games-partner-up-for-skyforge-mmo Bože, proč?! *11*
    • Třeba tam jsou jen na konzultace...
  • ucho

Zájemci si již nyní mohou koupit licenci na virtuální pozemek ve světě hry Star Citizen. Pozemek o rozlože 4 kilometry čtvereční vyjde na 50 $ (= 1070 Kč).

takhle se vydělávají peníze :D
    ale teda "rozlože"... :)
    • Mart9
      Neskutečná drzost vývojářů. A taky demence těch, kteří si to koupí.
      • Johnny
        proč? nemusíš si to kupovat. A kdo chce tak at si to koupi. Lidi kupujou naprosto zbytečnější pýýčoviny. Třeba loot boxy v Csku a podobně
    • madPav3L
      To vypadá jak když jim začínají docházet prachy...
      • ucho
        vzhledem k tomu, kolik peněz vybrali, musí mít dost peněz na 10 velkých her. jako být to nějaký omezený prostor, tak věřím, že by těm pozemkům mohla růst cena. ale když čtu toto:
        "Due to the billions of square kilometres of available land over many planets and moons and of course as new Star Systems are introduced and explored, all players will have the ability to find and claim new “hot spots” throughout the lifetime of the game."
        tak ty miliardy čtverečních kilometrů asi jen tak nerozprodají.
      • Jack1947
        Jn je třeba nějak pumpnout aby ta hra vůbec kdy vyšla *3*
  • V multiplayeru Call of Duty: Ghosts si zřejmě zaválčíme i pod vodou.

Zeby nejaka inovace? Doufam ze aspon u tohohle se budou drzet reality a bude se tam strilet necim jinym nez normalnima bouchackama, ktery pod vodou nefungujou, resp. kulka neurazi ani metr kvuli treni.
  • Veskoslav

Humble

Jinak Fear 1 je včetně datadisků:)

Jinak Guardians of Middle-earth je katastrofální a nejhorší MOBA, co jsem za poslední dobu hrál. Doporučuji všem vyzkoušet, co máte balíček zakoupený.
    • Je ten FEAR 1 nějak nově opatchovaný? Tedy funkční rozumně i na širokoúhlých monitorech? To bych pak o tom i zapřemýšlel, i když se mi doma někde válí krabice i s extraction pointem (patche přidaly pár možností navíc, ale už ani nevím, co).

Heh ten druhej datadisk jsem vydržel hrát asi 5 minut. Díkybohu za demo!! *2* *15*
    • Monolith měli zůstat u žánru FPS. :(
      • Monolith sa hlavne nemali zaseknut v paranormalnom bubakove. Aj Condemned by bola omnoho lepsia hra ak by vypustili paranormalno.
      • Jack1947
        Presne a u F.E.A.R. *4*
        • Veskoslav
          A Fear je RTS, že?
          • Jack1947
            Ne, ale delali ho a to jsem nevedel ze tuhlu MOBU, delali voni taky. *7*
            • Veskoslav
              Jak říkám, IQ tykve, co komentuje všechno a pak je za hlupáka....
  • MrSanta

STEAM dal v rámci podzimní akce do oběhu nové slevy, které snížily původní cenu vybraných...

Tak z dnešní akce mě zaujal Riddick, ale je tam Tages, tak nevím. Jaké máte s touto DRMkou zkušenosti?
    • Vzhledem k tomu,ze se tusim po mesici obnovi limit poctu instalaci,tak je to celkem v klidku.
      Asi jen malokdo je schopny behem jednoho mesice hru 6krat preinstalovat/instalovat.
    • Že je to opruz, ale aktivace se samy od sebe po týdnu (nebo možná měsíci) obnovují, takže je to tolerovatelné.
  • Na STEAMu je zaregistrováno již 75 milionů uživatelů. Třetí strany budou moci vyrábět STEAM ovaldače. Chystá...

http://image.tvnoviny.sk/media/images///600xX/May2009//2061668.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit