Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Jonathan Blow (The Witness) považuje oznámení Microsoftu o zvýšení počtu serverů pro nový Xbox na 300...

při přepínání Xboxu hlasem hral kapesní kulečník s mobilem či čím, takže ne všechno na té konferenci byla pravda
  • Spades

Ubisoft si zaregistrovalo šíleně znějící doménu BwaAaaAaaAaAh.com.

Raving Rabbids...
  • tonnymontana

Systémové požadavky PC verze Wolfenstein: The New Order odhaleny.

heheheh I7? koukal jsem asi na jine videjka ze hry. Videl jsem hodne prestrelenych sestav nez vysla hra ktere pak samozdrejme klesly o nekolik radu ale i7 v kombinaci s tou jejich grafikou je opravdu opozdeny april:D jako grafika se urcite zvedne ale to i7 je silene prestrelene. Jadra to stoprocentne nevyuzije to by bylo v kazde tiskovce jak znam PR teamy. Hold nekdo se musel prepsat:) vsazim deset kacek ze na i3-i5 s grafikou od R270x si to clovek zahraje v dobrem nastaveni grafiky max vypne o par radu stiny coz vubec nepozna.
    Jinak ty videjka ze hry jsou cim dal tim horsi vsimnete si uplne prvnich uvolnenych a tech poslednich. je to trend nasi doby coz je smutne. Nejvice to slo videt na aliens:CM.
    • Jupiii, ja mam patrocne i7, takze pohoda. Ach ta ironia.
  • Joshua

Desura

Titanis.....................................GN6EU-Z5X4X-VDSTM-B0X9Q-61OBJ
    Zombie Solitaire......................N9OD0-BXPR3-V4ESW-LOJIY-HJFK5
    Invisible Apartment Zero..........J6C43-8S2BX-V5AJP-O6J4A-VFVD0
    Thanatos: a Winterwitch Tale...I7MQM-VWJS7-PO3CU-H6R8B-ILMIP
    Voyage to Farland....................I9EO3-LZD6V-553DG-9V6D8-VMDOL
  • God-of-War

Konami spustilo oficiální stránku ke hře Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Datum vydání je naplánováno...

Jaro 2013?? To se krapet zaspal teda:)...
  • rancor1223

Fallout: Nuca Break Seasson 2!

Začínají přípravy na Druhou sérii skvělého fan seriálu Fallout Nuca Break! Právě teď shánějí finance na Kickstarteru tak šup a příspívejme! http://goo.gl/qZ4x8
  • Vyšel nový patch (v1.03) do PS4 verze Assassin's Creed 4: Black Flag, který přidává podporu rozlišení...

Teď některým vypadnou bulvy z očí. Mimochodem hra celkem o ničem, začátek mě docela nadchnul, ale pak čím dál víc ... nevím, AC mi nikdy nesedělo. Witcher 3 to jistí.
  • Mart9

Martin Bach se na ČT24 rozpovídal o tématu, zda videohry patří na olympiádu.

Hry na OH jsou naprostý nesmysl. Jako s jakou hrou by se ta olympiáda hrála? Jediné řešení jsou herní olympijské hry, kde by se soutěžilo ve všech možných hrách.
    • vorton
      Predsa Summer Challenge a Winter Challenge.
    • Draken69CZ
      Jednoduše by to byl něco jako 10-ti boj, postav PC, nainstaluj Win Vista, zprovozni síťovou kartu s ovladači jen pro XP, ručně nainstaluj všechny updaty pro Vistu, nainstaluj hru WoW a všechny datadisky, až po té připoj monitor, dohraj hru WoW. Hodnocení za styl a čas.
      • Mart9
        Když olympiáda, tak v jiné hře, než v těch, co paří Korejci.
        • Keyz
          Hlavně proč chce každý "sport" jakmile na sebe nabalí dost lidi na OH? Klidně mohou mít vlastní 100x lepší klání jako je red bull air race apod...

Pak tam budeme koukat na golfové modely v pruhovaných svetrech, skrčené lidi u počítače anebo snad boj opičáků v kleci... Navíc již tam je dost sportů. Ledaže by nějaký vypadl a pak by mělo smysl řešit jeho nahrazení.
          • Protože je to sportovní událost s nejdelší tradicí a největší prestiží.
            • No jasně že je to sobecký, teď nemluvím o e-sportech, který na Olympiádu opravdu nepatří, protože mají narozdíl od klasických sportů vlastníky a neregulovaná pravidla třetí stranou. Píšu spíš k tomu proč chce každý sport na Olympiádu, prostě protože ti lidé co ho dělají si myslí že si to zaslouží. Ono je fajn mít vlastní soutěž ale tvých výkonů si prostě tolik lidí nevšimne jako na Olympiádě.
            • Keyz
              To ano. Ale když tam chci za každou cenu jsem spíše sobec. Prosazují můj vysněný "sport" a na ostatní kašlu... To je ta hovadina.
        • třeba v sims, kdo si dřív vrzne vyhrál
  • Handheld, který vypadá jako kříženec mezi X360 a NGP. Značka Made in China se o "kvalitu" postará...

*1* *1*
  • https://www.youtube.com/watch?v=xyPzTywUBsQ#t=3544
    • Ač Blizz nemusím od W3 a poslední hrou, co jsem od nich koupil mě defakto nasrali (D3), musím uznat, že jako rekapitulační video je to moc hezké.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit