-
Kvalita bleskovek...
Poslední dobou rapidně klesá a bude hůř já jsem byl prozměnu označen za alterega LV nebo co?? *2* moderant celé diskuze anonymů lol (Keyzi prosímtě... *7* )
Fakt sranda tohleto už z toho pomalu bolí hlava a bránice a jak řikají američani Laughter" rly stop, stop... ( Ano,vystoupil jsem zde anonymně to přiznávám ale to by jste beztak nepoznali) čest, práci a pařbě zdar!
Mimochodem vyšel GOT4 a le hlavně poslední DLC Keeper k EW *14* *14* *14* zase je coo pařit ( Zaklínače nepočítám to je běh na dlouhou trat pro mne). -
-
Jak jsi mohl, Jacku, tak klesnout a vydávat se za anonyma? Přece víš, že anonymové jsou metla Games a příčina úpadku diskuzí! Myslel jsem, že jsi jeden z posledních poctivců, co drží prapor čestné debaty a hrdě si stojí za svým názorem, ať už je jakýkoliv a na cokoliv. Když se budeš snižovat na anonymní úroveň dokonce i ty, tak to tady rovnou všichni můžeme zabalit.
-
-
Poněvadž jsem měl ban ale pak jsem napsal něco proti V a dostal jsem další *15* to je jedno já už to tady mám beztak jen jak takovou co dům dal... bavírnu.
To mi připomíná neslavný konec w@rezblogu... ještě aby tu zrušily diskuze už to fakt můžem zabalit což se nikdy naštěstí nestane. *3* -
-
To máš úplnou pravdu, jaký by náš život dával smysl bez diskuzí na Games.cz. Jsme tu jako taková malá rodina, ikdyž se občas hádáme, stejně se máme rádi. Tebe třeba beru jako malého bratra, přesto že se na tebe někdy hněvám stejně tě mám rád a jsi asi jediný, kdo mi každý den dokáže vykouzlit úsměv na tváři.
-
-
Vidíš o tom mluvím, nedovedu si představit že bych už nic nenapsal... to prostě není možné *7* *3*
-
-
-
-
-
Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.
Mne teda na Normal prisel tezkej tak akorat. Ani moc ani malo. Docela me trvalo nez jsem se dokazal dostat za ty jeho chapadla po tom co to na nej spadne ale dalo se to... Na bosse uplne akorat. -
V DICE se prý nemluví o nových WiiU projektech, jen o WiiU projektech, které byly zrušeny.
Zajímavá volba předložky *12* ... -
-
hele, todle mě zajímá :) co ti na tom přijde zajímavý?
-
-
Takhle to zní, jako kdyby se mluvilo o studiu DICE. V diskuzi se ale mluví o DICE sumitu, takže mi "V DICE..." přijde prostě divný. Když už tak: 'Na (sumitu) DICE.'
-
-
pravdu díš, pane! :)
-
-
-
-
TLOU na PS4
"There is no information about a new The Last of Us game but I can share this knowledge; as of this summer, The Last of Us will be on the PS4. Both on PSN and physically."
"The PS4 version will also include the DLC so you will be able to play 'Left Behind' as well."
Zdroj: http://www.ign.com/articles/2014/03/27/the-last-of-us-is-coming-to-playstation-4 -
-
Zvýšila se pravděpodobnost PC verze? Přál bych si to.
-
-
To asi zůstane v oblasti snů.
-
Zůstává na 0.00 a tam taky navždy zůstane
-
-
-
Bude Gameplay Pokemon GO :D
-
PS3 emulátor s názvem RPCS3 již dokáže spustit přes 20 her.
Tim se jako někdo chlubí? Chci emulátor, na kterém bych rozjel NHL -
-
Příteli, vždyť to je pokrok jak blázen.
-
asi ti unika, jake poselstvi ta zprava nese. Ps3 se evidentne emuluje horko tezko, ale dobrou zpravou je, ze se emulovat da.
-
-
Watch Dogs DLC Bad Blood
Pro všechny majitele Season Passu už je k dispozici, s týdenním předstihem, nové DLC. Zběžně jsem to proletl a kromě kampaně s T-Bonem, obsahuje i desítky fixerských kontraktů, které lze plnit i v coop modu s jiným hráčem. Zábava určitě na pár hodin. -
-
Zrovna Fixerský kontrakty jsou ve WD strašná nuda a nemyslím, že by na tom coop něco změnil. *6*
-
-
In Development: EVE Online: Retribution 1.1
http://youtu.be/Xfj81r-UqRQ
Zajímavé asi jen pro hráče EVE, ale co jsem tak pozoroval, pár jich tu je.
Nějak se dneska ty zprávy množí. -
zdravim
zdravím, nevypsal, by mi t někdo všechny díly ghost recona? myslím, ale jen, co se týče hry -
-
UTFG *7*
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Ghost_Recon
-
-
Darkspore
hm, zajímavý vývoj situace... http://forums.darkspore.com/ -
-
Nintendo prohrálo soudní spor o internetovou doménu WiiU.com.
podobných online her, na které se EA vykašlalo je spousta
-