-
MGS V Rombo vs Stealth
dá se MGS V projít nejdřív Rambo stylem a pak si to celý dát ještě i ve stealth už se zkušenostmi a penězi z mého Rombo stylu? -
-
popravdě jsem to nedohrál, tak nevím, jestli funguje New game +, ale až to dohraješ, tak se ti odemkne hard a pochybuji, že budeš hrát znova na medium a začínat se stealth systémem na hard asi není nejlepší volba, jelikož na hard už Ground Zeroes je nechutně těžké.
-
-
Mám dohráno a žádný Hard mód není, maximálně opakuješ pár misí bez vybavení nebo tě nesmí spotnout ale není to jako v ground zeroes. K původní otázce- můžeš opakovat mise, takže můžeš zkusit jinej styl.
-
-
Fakt? Se divím, Ground Zeroes mělo na hard dokonce lepší A.I
-
-
Tak tady máš zase adaptivní Ai, časem už si na tebe netroufnou sami a jsou opatrnější. Ale nevim jestli na Hard byla AI lepší.
-
-
myslím že jo, reagovali jinak a důkladnější v Ground Zeroes.
-
-
-
-
-
-
Wreck-It Ralph
Disneyho reklamna retro flashovka! http://mickthemage.blogspot.sk/2012/06/wreck-it-ralph-fix-it-felixretro.html :) -
eurogamer.net GOTY
http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-01-eurogamers-game-of-the-year-2015 -
-
Bude překlad vydávaný za vlasní obsah i na české mutantnici eg?
-
-
*15* EG.net považuji za kvalitní web a s digital foundry odvádí slušnou práci, ale co nechápu je, že nemají nějakou kontrolu pro své ostatní své muta- weby, jelikož český EG dělá ostudu.
-
-
-
Tak sem dokoncil modovani GTA 5, zde je vysledek https://imgur.com/a/RBLdkoJ
A tohle je presne duvod proc hraju na PC :-) Vyplatilo se pockat a mam z toho uplne jinou hru -
-
Hmm strasne umele to je bez odrazov v tej vode. Resp jedine co sa tam asi ako tak odraza je staticke prostredie. Ale postavy a auta nic...takze to napokon vyzera dost umelo a nepekne. Teda neviem ci aj original bez modov nepodporuje realnejsie odrazy alebo to je len tym modom.
-
Ty mokry ulice vypada fakt brutalne dobre! Ale ty caknuti od dopadajicich kapek v desti mi prijde fakt trochu prehnany. Za slunecneho pocasi mi ale prijde ze mi tam neco nesedi ale nedokazu rict co.
-
-
Jo beru, aspon konecne koment k tematu.
Za deste a jeste treba v noci vubec nehraju pribeh a jenom tak jezdim na motorce, to je fakt masakr. Jas se da stahnout, to je o preferencich.
Jinak existuje lepsi graficke mod nez ten co pouzivam, NVR ale me bugnul hru a musel sem ju preinstalovat. Redux sem zkousel taky, ale ten me moc nesedi, tak me nakonec nejlip vysel tenhle Rhance Photorealistic. Dneska sem jeste dotahl mod na destrukci vozidel ten je super a mod na kameru.
V realu to mistama vypada fakt uzasne, klobouk dolu pred moderama.
Ty zubaty hrany sou dany Antialiasingem, Gta to moc nemumi, musel bych zapnout Fxaa a nebo Traa a pak uz pusobi hra maznute. To rozmazani dalce se dela pred destem a behem neho, jinak ve hre neni. -
Já jo možná tam měli drobáto ubrat na jasu, takhle to přece v LA za dne nevypadá *7*
Potom taky ty zubatý textury vypadaj nic moc a nemluvě o lehce zamlžené silnici v dáli. -
-
Jo Jacku hraju to s vetsim jasen nez tvurce modu doporucuje, asi ho zkusim trochu stahnout.
Aby to bylo uplne cisty musel bych dat Antialiasing Msaa na 8 a to uz za urcitech okolnosti dost dropuje. Tohle je to nejlepsi co ze sve sestavy dostanu. Ver ze i ve full hd to v realu vypada hodne dobre.
Jinak Jacku v puvodnim Gta 5 je mlha jako krava, a tady neni pri peknym pocasi vubec zadna, krasne ciste dohled. Mod ma prirodni mlhu, pred a po desti, rano atd. -
-
To se mi nějak nezdá že by tam byla mlha... kde by se brala? nicméně co se týče nasvícení je dobře hrát s nižším jasem. Nevypaluje to tolik oči i já hraju na monitoru s nejnižším jasem *3*
-
-
Je to možné jak říkám já to hrál naposledy na X360 potom až na PC a v MP. Příjde mi to divné - ta mlha by dávala smysl např v vzdálených objektech.
-
Proste je tam takove filtr, nevim co zas nechapes
-
-
-
-
-
Pěkné, ale chce to více informací. Použité mody a pak především na čem hraješ, jaké je nastavení a jak to jede. Letos se snad k poslenímu GTA už dokopu.
-
nějak nevim na co koukat. je to prostě furt jen gétéáčko....
-
-
Jede to ale o Pár set tisíc pixelů více než na konzolích a to je to hlavní mody prostě nabrali konzole a odhodily daleko do pole! *14* Já naopak smekl tehdy že to ještě vydali v výborné grafice na minulou generaci konzolí.
-
-
A kde máš nějaký pořádný nacistický módy? Jak můžeš ale vlastně hrát za černocha? *1* *1* *1*
-
Tak hlavně žes pohonil *3*
-
-
Narozdil od tebe mam holku takze honit nemusim :)
-
-
To se máš, já ti to přeju neboj i když ty mi přeješ vše zlé - honění je ale zdravé a důležité!
-
-
Rada od Jacka je lepší než deset doktorů *4*
-
-
-
-
Naposledy jsem modoval San Andreas, když jsem si tam přidával auta, co jezdí v ČR.
-
-
Jó, sakra práce Marte, nestrhávej na sebe furt pozornost!
-
A co si z toho mam vzit?
-
-
To samé, co jsem si vzal já z toho tvého příspěvku.
-
-
Bře ty!
-
-
-
-
-
Nový projekt Namco Bandai
https://www.youtube.com/watch?v=1qlKNHgxmSE
"Prepare to dine" je velmi podobné sloganu "Prepare to die", který použili pro Dark Souls. Vypadá to na upíří a post apokalyptickou tématiku. Nebo by to mohl být nový God Eater.
EDIT: Více informací 20. dubna, přičemž Dark Souls 3 GOTY edice vychází 21. dubna, takže by to fakt mohla být hra od Fromsoftware. -
-
Jsem jedinej komu ten obr na konci připomíná Ryuka z Death Note?
-
-
Mi to dost připomínalo Hyper Light Drifter, hlavně stylem animace, ale i vzhledem stínových oblud.
-
-
-
Sony zřejmě začalo testovat internetový prohlížeč Google Chrome pro PS3.
snad ano, prohlizec co je v PS3 ted to je proste hruza -
Obecnej dotaz - mojeID?
Jak se znovu pripojim pres MojeID sem na games? Vim, ze to bylo z*urvene komplikovany prvne a povedlo se mi to spis nejakou nahodou, ale zopakovat se mi to ted nedari. -
-
Uz vim v cem byl problem - slo o program CCleaner, ktery mi, v jedne ze svych verzi (aktualizuje se velmi casto), procistil PC zpusobem, ze se v prihlasovani nebylo mozne dostat k 'mojeID' prihlasovacimu buttonu. Aktualni verze uz beha bez problemu, jak vidno .)
-
-
http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=23910
O infografice z Battlefrontu ani zmínka?
Edit: Už zakomponovali do článku, díky. -
Alex Ward (Criterion Games) se zajímá, co by nemělo chybět v Burnout Paradise 2.
Hmmm no tak předně bych chtěl víc než jedno prázdné město a multiplayer ve kterém půjde o víc než nahánění několika boostovaných pabl.ů po letišti *3*
Nejlepší by byo vrátit se zpět ke dvojce a před hráče postavit výzvy a vykašlat se na Freeride jako základ .. -
witcher 3
Přišli jste na to k čemu je stříbrný monokl z úkolu s pánví a babkou? Zůstal mi jako úkolovej předmět ale nevím co s ním...