-
Poslední dva DLC balíky pro Modern Warfare 3 vyjdou v srpnua v září. První, Chaos pack, přitáhne...
Nevíte někdo jak dopadl ten soud nebo spor ohledně CoD Elite, že stáhnuté DLC fungovaly jenom na určitém přihlášeném účtu a ne jak je to u obyčejných DLC normální na celé konzoli? -
Jedna aktualita CS:BR http://counter-strike.net/dangerzone
-
Pokémon Go
Dvě děti při hraní Pokémon Go vstoupily do soukromého domu a byla na ně následně spuštěna střelba, protože je majitel pokládal za zloděje *13*
(ENG) https://www.youtube.com/watch?v=f4Y2sTwBjPg -
-
Ach ty americké děti *7*
Aspo sis to mohl opravit v tom prvním komentu... -
-
Ty meleš něco o chybách a sám nejsi schopný napsat ani jednu větu bez chyby.
-
-
Pokémon Go. Další level degenerace lidstva.
-
-
Ta hra udělala pro zdraví populace více než všechny nápady ministerstva zdravotnictví za posledních 20 let.
-
-
Ale to bych nepřeháněl. A jestli je to jediný důvod proč vylezli ven, tak je to dost smutný.
-
-
Naštěstí mám hloupej tydlifoun, mě ven nedostane nic.
-
-
TYdlifoun? a i kdybych měl nebudu jak kokůtek běhat někde po ulici/městě abych honil pokémony - Proč to asi oficiálně v čr bude až někdy ted co ?? *2*
Jinak, možná bych i "běhal" být tak o 15let mladší ( možná 12) prostě v době Pokémon Boomu... ale tak je zase hezké že touhle zábavou Nintendo si pomohlo pomalu od krachu. Nebo aspon vylepšilo reputaci.
Když to někoho baví proč ne aspon to nemá mikrotransakce nebo jo ??? -
Já ho měl ještě do nedávna taky. Ale práce mě donutila do toho jít. Zatim to má jedno plus, je to furt vybitý :D
-
-
-
No počkáme si na to jak dlouho to vydrží a kolik lidí během hraní přijde k úrazu.
-
-
Tak tak není nadto běžet ven a pak omylem skočit na dálnici pod cisternu *3*
-
-
Jak řikám kdo chce tam tak at tam jde *4*
-
Čekám na prvního co sejde z útesu :D
-
Go Jack1947 Go
-
-
-
-
V čem je to horší než hraní na pc/konzoli?
-
-
Asi o nic horší, jenom mně to už prostě přijde tak nějak dementní. Jako selfie apod. hovadiny. Jinak v klidu, to se zase nečilte, proti gustu....
-
Je to horsi protoze musis chodit ven a hazet micky po roztomilejch "zviratkach" :D
-
-
...kňouraj puboši v herní internetový diskuzi *5*
-
-
Jo kéž by, aspoň bych měl prázdniny :D
-
-
-
Ja taky :D BTW. myslim ze tam rika ze mu vstoupili na pozemek a ne do domu :D
Hrajete nekdo Pokemony? :D -
-
Třeba já, ale ne stylem, že bych lítat přímo za Pokémonama, ale spíš když někam jdu, tak tím zabíjím čas a občas trochu prodloužím cestu *1*
-
...
Byli v autě před domem v noci. Omlouvám se, za nepřesnou informaci.
-
-
-
to je reakce na keyz
-
Zavzpomínejte na kouzlo starých adventrur s nových indie titulem ^_^.
Bleskař neco pil? Adventrur s nových indie titulem ^_^? :D -
-
No na stránkách Advent(r)ure Game studio se jednou za měsíc vyhlašuje pick of the month, to by šlo zařadit do rozcestníku... i když ono to často je pořád dokola to samý.
-
No právěže spíš naopak. Asi mu klesla hladina alkoholu a drog na neúnosnou hranici. Na co máte ty příspěvky? Kupte mu něco. *16*
-
-
Tunnelers
A vida ho :)
http://www.tunnelers.com/downloads
vývoj poskočil, nicméně je to pořád bráno jako Beta.... -
Lukáš je zpět ? On odešel ?
Já fakt nevím, tak jak to je ? -
-
Je to snad důležité? Bez toho se nevyprazdnis?Delas jako by to byl samotný Blanický rytíř.....
-
-
-
Bleskovky nonstop
Všimli jste si té bleskařovy šňůry? Od devíti hodin úterního rána to seká každou boží hodinu jako Baťa cvičky. 31 hodin, 30 bleskovek! Nevídaný trhák, co lze snad vysvětlit jen tak, že Games na bleskovky konečně nasadily AI, což jim ostatně spousta čtenářů už dávno doporučovala. -
Šéf vývoje Forza Motorsport 4 prohlásil, že se každému autu ve hře věnovali se stejnou úctou...
Hezký *4* ale na Forze mě nejvíc štve když najedu na travu nebo na písek tak auto najednou zabrzdí *10* což je někdy frustrující. -
-
Více než čtvrt milionu hráčů rozhodlo na IGN o nejlepší hře z GamesCom 2011 - a vítězem se...
To je dobře aspon si nemůžeš zkracovat trat ;)
-
-
MSI 970A-G43
Moje deska a jak sem koukal už je docela stará a dokonce se ani neprodává(!!!) co jsem netrušil že sice podporuje AM3+ ale nikde jsem nenašel přesně které procesory protože ani netuším jaký bios tam je...
Ryzen bych rád ale ten nepodporuje takže mi nezbývá než si najít zatím nějaké FX ( jo peníze nerostou na stromech a zachvíly si už nic nezahraju a to by bylo zlé už tet sem trochu pozadu)
Zaujal mě AMD FX8370 ale zdá se že není mojí deskou podporován ? nechci si koupit něco co tam nepojede a preflashovat firmware u BIOSU neumím
Tedy neví někdo co za procesor tam dám, jak se dá zjistit verze biosu a verze která je potřeba k danému cpu ? tady z té staré dokumentace si nejsem jistý a internetové diskuse nejsou nebo se rozcházejí.. https://www.msi.com/file/test_report/TR19_2743.pdf ( možná si budzu muset pospíšit páč ten doprodej asi nebude trvat věčně)... Nejlepší by bylo kdyby tu někdo byl ze zkušeností konkrétní desky. -
-
ked uz FX, tak ti staci FX8300, ten vies dotaktovat az do 8370 :)
ale ked nevies v tom liste najst procesory, predpokladam ze taktovanie bude pre teba spanielska dedina
btw FX procesory su celkom ok v 2K-4K rozliseni, kde uz aj tak ide hlavne o grafiku
https://www.youtube.com/watch?v=H7xHZ0_9Ve0 -
-
Dáš tam jakýkoli CPU z toho listu co jsi sem postnul, ale když vidím teda nevidím to chlazení napájecí kaskády tak bych se docela bál tam cpát 8C 125W.
Dával bych do kasičky a koupil komplet novej komp. Teď by tě přechod na R5 2600 přišel na cca 14k, časem až se vydají nižší chipsety 4xx řady a snad zlevní ram bude to klidně o 3-4k míň.
Nebo i5-8600, který díky levnějším deskám a levnějším ram vyjde na 12k -
-
i5-8400 je za 4400
deska 2000-2500
8gig ramka je za 2500
Ale rozjet to je tezsi nez spustit exe na flash biosu, takze smula. *15*
-
-