Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

Chtěli byste si zahrát české taktické akce Hidden & Dangerous 1 a 2, ale už nevíte, kde máte originálky? Nevadí, obě hry jsou konečně k dispozici v digitální verzi na GOG.

Je to i česky na tom GOGu?
    • Lukyz par prispevku nize pise ze bez cestiny.
  • MrSanta

Dnes večer zveřejníme videorecenzi Call of Duty: Black Ops od Lukáše Grygara. Těšte se na další...

Moc času už vám nezbývá, běda jak to nestihnete *2*
    • Dnes večer zveřejníme videorecenzi Call of Duty: Black Ops od Lukáše Grygara. Těšte se na další...

jasnednes vecer :D
  • Veskoslav
    Na Humble je SP k M:LL za 3,33 euro:)
  • Eda.Frtan
    Tak nevim co to máte za fámu, ale ty Commandos zadarmo fakt nejsou...
    • Eda.Frtan
      No, když na to koukám, tak jsem reagoval asi pozdě. Když to zkoukmám, tak se mi záhadně načetly starší bleskovky... Takže jsem utřel :-D
    • Miserius
      Bylo to jen na jeden den *7*
    • Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.
  • Dnes vycházející DLC Extended Cut pro ME3 vás bude stát 1,9GB na disku, což dokazuje, že tvůrci...

Dokazuje to s prominutím velké víte co. Mohli jen předělat stávající Ending filmečky, které mají 1,6 GB, ale věřme v lepší práci *1* Jenže Bioware už nevěřím nic. Zase píší, že bude záležet na rozhodnutích z předchozích dílů a pro jiný konec je třeba hrát znova a jinak. Jenže tohle hlásali už před vydáním 3ky. *10*
    • Za co mínusy? Viděl jsem je všechny a je tam pár minut navíc a z toho velká část jen artworky místo skutečných animací. Tohle měli hotové za prá dní.
    • i když přidají jiné další konce, stejně to bude pořád odfláklá hra, u které ty volby v průběhu hry nemají žádný dopad na finále
  • Veskoslav

Division

A co Vy? Máte nějakou pěknou momentku?

Dávám tu svou: http://s7.postimg.org/z3tnkcbga/Tom_Clancy_s_The_Division_2016_3_9_20_18_8.jpg
  • noobie

Bioware hra

Další clue: http://www.gamebanshee.com/news/100653-bioware-barcode-clues-continued.html
    • jj narazil jsem na to, jen mi připadalo, že se jen BioWare snaží udržet pozornost, ale už nemá co by mohla prozradit více (aby nebylo jasné co tedy doopravdy kutí).
      • No nepochybně je to jen nový druh hypu, ale tohle alespoň někoho zabaví.
  • Drasťa

Micro-co? Tam přeci nic takového není, Z3 je výborně vypadající skvěle optimalizovaná hra, která jede parádně na kdejaké šunce jak tu tvrdí ten panák Veskoslav a 30fps stačí bohatě jsem slyšel :D - "I have a 980/i7 4790k and play at 60+fps but still getting massive stutters/micro stutters when i pan around with the mouse" to bude asi jeden z mnoha dalších blázenů a nVidia fan :)
    • Lukass
      Cus vcera sem to 3 hodky hral po aplikaci toho sweetx a ja microsuter nepocituju, ale treba u FC4 na 550ti nebyl a kdyz sem to pak hral na 960 uz tam microsuter byl.

Me spis na tom Zaklinaci stve ten konzolove pohyb Geralta i Klepny, zmacku klavesu a vystreli jak z praku, akdyz klavesu pustim tak nezastavi hned, ale jeste chvilku dobihaji, to proste nesnasim!!!
      To stim HUDem je taky neco, proste CD Projekt tvrdi ze hra je primarne pro PC a pak vyda takovou konzolovou spatlaninu. Dost me frajeri zklamamli a myslim ze penize uz jim v budoucnu po tomhle zklamani budu mit problem dat.

Doporucuju precist vyjadreni CD Projektu na EG, voni sou vlastne chudaci a za nic nemuzou. Tohle vyjadreni je stejne k smichu My nic, my chudaci a lidi litujte nas, sasci. Proc tohle nerekli tyden pred vydanim hry???
      • "Dost me frajeri zklamamli a myslim ze penize uz jim v budoucnu po tomhle zklamani budu mit problem dat."

Nedostal jsi Zaklínače 3 zadarmo ke kartě?
        • Lukass
          Jo a co, co se nam tim snazis rict...
          Jednicku i dvojku mam koupenou, a stejne tak bych koupil trojku kdyby nebyla ta akce
          • Nic, nestavím se do role soudce...
      • Ronox
        Ovládání je blbý, ale to spíš hlavně odezva. To, že postava/kůň se okamžitě nezastaví dává ale smysl a má to hodně TPS her. Přece jen by to vypadalo dost blbě, když by ta postava v rychlým sprintu zastavila okamžitě, kdy dáš pryč prst z klávesy/tlačítka. Tady je jen doprovodná animace, aby to vypadalo "hezky" a ne, že se postava hodí do reset statu.
        • Jack1947
          Neboli styl ala AC, kdy se i při skoku postava divně chová ale tak tam to je fyzikou tady to je asi nedoladěné.
        • Lukyz
          Přesně tak, nebo opačnej extrém, kterej měl tuším některý Hitman (?), že animace se při puštění tlačítka prostě zastavila, takže vznikaly situace, že stál na místě s jednou nohou ve vzduchu a nehnul ani brvou *1*
      • Lukyz
        Absolutně nechápu co se nám snažíš říct?
        Ovládání K+M je úplně v pohodě, navíc lze přenastavit pokud Ti nevyhovuje.
        HUD - jednotlivé elementy jdou zapnout / vypnout + nastavení malý / velký HUD
        • Lukass
          JA nekde pisu neco o ovladani K+M??? Najdes me to prosim v mym prispevku, ja to tam totiz nevidim, dik.
      • Je to skvělá hra ale s tím hnusným konzoloidním ovládáním máš pravdu, je to mor.
      • kennyB
        Kdyby to řekli týden před vydáním hry, koupil by jsi si jí??? Myslím, že stejně ano...
        • Lukass
          Asi jo, ale proste by jednali fer. Me to zklamamlo.
  • huble bundle nedošly hry

Zdravím, přes Google peněženku jsem poslal prachy (Google tvrdí, že je vše v pořádku) ale klíče, který by měli dojít nikde. Kde je mám vzít? (tohle je první bundle, kterej kupuju) na mail mi došla pouze generická zpráva o stavu objednávky a s "transaction id". Vysvětlíte mi někdo jak to, prosím vás, funguje?
    • Keen
      Mám za to, že kvůli obrovskému zájmu jsou trochu přetížení. Vše ti určitě dojde, jen strpení.
      • RavenHolm
        Humble Bundle kupuju skoro každý a vždy nápor zvládají. Tohle zní spíš, že kolega nahoře trochu překombinoval svůj nákup a jeho key je teď krapet schován.
        • Tento Bundle opravdu famozní...Metro sice dohráno ale na Darksiders sem si myslel už dlouho..nedávno byly i v akci za 5babek no odolal sem a dobře udělal..
          • RavenHolm
            Sorry, že to teď obrátím, ale přesně tento přístup THQ vůbec nepomáhá a proto krachuje.
            • DecadentFilms
              přesně tak, na druhou stranu, takovýchto vydavatelů je potřeba si vážit a já jen doufám, že se bundlů prodá co možná nejvíce. Včera jsem pořídil jeden, plánuji koupit ještě dva další pro své blízké :)
      • teďko (asi 2 minuty zpátky) jsem to pořídil přes paypal rychlostí blesku.
    • RavenHolm
      Při nákupu zadáš tvůj mail, kam ti pošlou link. Tento link tě pošle na stránku kde najdeš tlačítko, které ti dá key. Btw všechny hry jsou vázané jedním keyem, takže nic nerozdáš.
      • Už ten klíč mám. Prachy sem poslal v 9 večer a mail mi přišel až ve 3 ráno.
    • No, v prvni rade, zaplatil jsi vice jak 1 dolar? :)
      • ano 2.50 chci jenom ten Red Faction zbytek někde rozdám....
        • Nic nerozdáš, dostaneš jeden klíč na všechny hry. Pokud to aktivuješ a některou hru už máš, tak nic navíc nedostaneš.
          • :( Musím potvrdit - máš jeden kód na celé Bundle + jeden na Saints Row 3 pokud přeplatíš ;)
            A Steam ti nedá extra kód pro konkrétní hry co už máš . Po uplatnění kódu prostě žádná druhá kopie k darování nepřibude. .... sám jsem takhle přišel o Trine a teď mne skrouhne Red Faction : Armageddon
        • Tak bys to mel mit na hlavni strance humble nahore, jako tvuj profil a tam hry s klicema. Mimochodem kdyby jsi nenasel nikoho kdo by chtel Opposing Fronts, dobrovolne se hlasim a smutne koukam *2*
          • Z nějakýho záhadnýho důvodu se mi jede přihlásit. Chce to potvrdit mail (nic divnýho), ale na mail mi žádnej potvrzovací odkaz nepříjde ani po "resendu".
            • Ja se poprve ani neregistroval myslim, jen jsem nastavil sumu, odeslal penzie a vyplnil email a po par minutach prislo neco na mail a chvilku na to jsem byl nastalo prihlasenej na hlavni strance a mohl se podivat do Mojeho profilu, a tam uz jsou primo vsechny klice.
  • U minimálních požadavků PC verze Call of Duty: Ghosts bije do očí 6 GB RAM, 50 GB volného místa na disku...

A to je takový problém? 8 GB RAM má už snad většina herních mašin a v době TB disků se řeší 50 GB? A ne, počítač mi nekoupili rodiče a ani nevydělávám 100 000 měsíčně a přesto těch 8 GB RAM mám a disky celkem 4,5 TB :)
    • A 6GB minimum je samozřejmě blbost. Zas nežerte kdejakou kravinu co kdo napíše na netu. Vsadím svoje Ferrari, který nemám, že to se 4GB půjde spustit uplně normálně.
      • Jack1947
        Taky prijde prehnany , i kdyz zase v dnesni dobe by me uz neprekvapilo asi nic a u COD to plati dvojnasob. *7*
    • frag.ment
      Spíš by mě zajímalo, jestli to bude takovej macek, tak to budou prodávat na klasickým DVD? To bude při instalaci pěkná žonglovačka a ani bych nechtěl vidět tu dobu instalace. Ještě že COD nehraju, takže zřejmě i tento díl půjde mimo mě.
      • ale prosímtě, nikde není napsané, že hra bude zabírat 50GB, bude to zabírat třeba 20 a 30 bude potřeba volného místa, aby disk mohl dýchat při hře.
    • Já myslím, že to bije spíš kvůli vzhledu a možnostem hry. Žádné grafické orgie ani otevřený svět nás v nových CoD nečeká, takže překvapí, že těch pár změn, co se udály si žádá takové specifikace... Na druhou stranu jak známe CoD se teď nároky dalších 6 let prakticky nezmění...
    • Mortuus
      No pokud má někdo třeba 240 GB SSD, tak je 50GB na jednu hru docela slušná porce.
      • To sice jo, ale ukaž mi blba, co má v PC jen 240GB disk a hraje hry atd. a je jedno, že je to SSD. Pokud někdo dá 5 litrů za malý SSD, tak už ho snad ten litr za normální terový disk nezabije.

Osobně bych řekl, že SSD je sice fajn, ale dokud to bude takhle nechutně drahý, můžou si to strčit někam. Ve hrách to stejně výkon nepřidá a to kopírování chvíli přežiju, zas tak pomalé vyloženě to není ty klasické disky.
        • V soucasnosti je dobra kombinace SSD jako systemovy disk (system to zrychli znatelne) a klasicky disk vetsi kapacity na zbytek.
          Ale strcit si do PC jen SSD s takovou malou kapacitou a pak brecet nad velikosti her je samozrejme hloupost.
          • Jo systém to trochu zrychlí, ale na o tolik, abych za to dal 5 litrů. Já třeba mám obyčejný terový WD (blue tuším) a PC s W7-64 mi startuje za cca 15 vteřin, práce ve windows okna atd je okamžité na nic nečekám. Chci říct, pokud má člověk čistý nezasviněný systém (neplést si s instalacema, různých programů, her atd tam mám hromadu), tak pro běžnou svižnou práci je klasický disk ok. Poznáš to dost třeba u kopírování apod, ale to vážně není 5ti litrový důvod, to si radši upgradnu grafiku nebo něco .. jó až SSD 500+ GB koupím pod 3tisíce, pak dáme řeč ...
            • V robote mame v kompoch 10k otackove Velociraptory a ked ich porovnam s trojrocnym, rozumej v dnesnej dobe smiesne pomalym, 64GB SSDckom co mam doma, tak je to lempra. Ano ak mas otvoreny Excel a tukas si tam par ciselok tak verim ze velky rozdiel nemusis spozorovat. A este jedna vec k tomu nabehnutiu Okien, ja nabehnem za 8 sekund a okamzite po nabehnuti si mozem spustit dva programy, napr Photoshop a After Effects ktore nabehnu do troch sekund. Normalny disk hrabe jak splaseny. SSD je stale drahe, aj ked kazdym rokom cena klesa neuveritelne a o tom sa hadat nemusim, ale je to aj presne vec ktoru si musi kazdy riadne osahat aby pochopil ako to system urychli. Ze to neni len o rychlom kopirovani dat.
            • Tak samozrejme to zalezi na tom, jestli ti cena za dany prinos prijde adekvatni, ci nikoliv. Me osobne ta cena dnes uz prijde primerena, tobe treba ne. Nic ti prece nenutim. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit