-
Dragon Age: Inquisition (PC) - Benchmark
http://www.pcgameshardware.de/Dragon-Age-Inquisition-PC-236767/Specials/Technik-Test-1142136/
Další nálož po AC pokračuje *15* -
-
Je to měřeno s 4xMSAA, běžná karta typu 770tky dává přes 30fps, stačí vypnout MSAA a hned máte 50+ fps .. za chvíli vyjdou ovladače nebo se vypne nějaká blbost co nejde poznat a jen žere výkon a těch 60 dáte na vysoký i s běžnou kartou, žádný stresy ....
-
Tak podle těch testů si konečně dopřeju "filmovější" zážitek při krásných 30FPS *1*
Snad tam bude aspoň podrobný nastavení aby to šlo nějak rozumně zkrouhnout. -
-
Dáš si k tomu popcorn a slazený nápoj, nalepíš si na horní a dolní strany obrazu černou pásku aby jsi měl pěkně pruhy a vesele si užiješ čarokrásný filmový zážitek.
Jinak pojede to určitě o dost lépe. Když vypneš MSAA apod.. Jen jde o to, že na max to nejlepší karty nedají na 60FPS... Na to jak to vypadá.
Oproti AC, to vypadá lépe a nastavení by mělo mít vliv.
-
-
no, ked mas grafiku za 260€ a procesor od AMD za 150€ tak nemas problema, tj ziaden stres
(na full hd)
-
-
Medal of Honor Origin Key
abcd-efgh-NSD4-AKDN-6RMU
a- počet válců motoru Mercedes-Benz CL 500 z roku 2005; b- počáteční písmeno jména, co má 2.8 sváteků c- počáteční písmeno tvora, ve kterého se proměňují Družníci ze hry Skyrim, d- číslo aktu z Diabla III, který není obsažen ve hře; e- počet dílu hry Bioshock; f- jméno hrdiny z MOBA hry League of Legend, který se pyšní podtitulem The Defender of Tomorrow; g- počáteční písmeno hry/herní série od studia FASA Corporation, která získala MMo bratříčka a hlavní roli zde hraji obrovští roboti; h- počáteční písmeno herní Nokie, která neměla valný úspěch, hry byly předražené, ale přesto nabídla nevšední grafická zpracování na svou dobu, je to také jeden z prvních tzv. smartphone s OS Symbian. -
-
Ta hra zase tak dobrá neni :D
-
-
Pravda no, ale zase to není celý kód:-D
-
-
-
ghost recon online
Chtěl jsem se přihlásit do bety ale ta jejich ofic. stránka http://ghostrecononline.uk.ubi.com/ nereaguje na žádné moje kliknutí... Apply for beta, log in, search, play trailer prostě nic, ani ty screeny se my nezobrazej. Má někdo tenhle problém ? -
-
Mě na IE to fachá *3*
-
-
Jo stačilo přeinstalovat operu a už to jede...
-
-
Mmě to funguje...
-
-
Steam a MMO hry
Hoj, mám na vás otázku ohledně online her na Steamu. Jde mi o to, jak funguje aktivace účtu ve hře. Rád bych si totiž koupil hru ve slevě, která obsahuje měsíční předplatné v ceně, ale chtěl bych ji začal hrát někdy za 1 nebo 2 měsíce s na novym PC.
A rád bych věděl, jak to tedy funguje? Začne se to počítat od doby zakoupení, nebo až od prvního spuštění hry? -
-
kdyz uz mas vyhlidnutou nejakou hru tak jsi mohl napsat nazev *5*
-
-
EVE je teď jenom ta čtvrtinu, tak by mě zajímalo jestli se to měsíční předplatný začne počítat hned od zakoupení.
-
-
V account managementu vložíš klíč a máš měsíc, myslím. A taky to snad funguje jen na nové účty.
Edit: Tak jinak -
-
Díky za odkaz, takže pokud jsem to správně pochopil, tak hru koupím teď a aktivovat můžu třeba až za rok?
-
-
Mělo by to tak být, protože po koupi hry si ještě musíš (někdy) udělat účet na EVE.
-
-
-
-
-
-
Nové fotky z chystaného filmu Doom byste si mohli klidně splést s fotkami třeba z filmového Resident Evilu.
ehm... nemohli, resident mal tie zábery lepšie. od nového dooma som nečakal prakticky nič, ale dostanem ešte menej. škoda, škoda.
-
Vývoj Halo 4 je u konce. Fanoušci tak mohou fixou v kalendáří označit datum 6. listopadu.
http://haloweb.cz/?p=4584 -
Šikovní moddeři vydali nový (neoficiální) patch pro Thief 2 a System Shock 2, který vylepší...
co jsem koukal tak pro System Shock 1 a 2 + Thief 1 a 2 je udělaný nový engine - NewDark -
Seznam nejoblíbenějších Facebook her tohoto roku. Na prvním místě - Gardens of Time.
Už je to tady. Facebookový hry se pomalu kradou do novinek, za týden už budou na hlavní stránce a za měsíc na těch obrázkovejch panelech. -
Už jste viděli 13 tisíc postav z japonských RPG her v jednom obřím wallpaperu?
Pozrel by som sa keby odkaz fungoval :D -
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
Prince of Persia ešte na monochromatickom monitore... doteraz je Prince moja srdcovka.