Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1080 Ti a nový TITAN

Podle tohoto neofiko infa z Číny :-) vypadá budoucí 1080 Ti na pěkné dělo a slušný nárůst parametrů od 1080... http://i4.buimg.com/7252f220a1be25e4.jpg . A zde ještě pěkná hierarchie grafáren http://i2.buimg.com/0cc7ffcc34c8889d.jpg
    • Fake info.
      • No spíše bych to pojmenoval ODHAD. A jsem zvědav jak se bude lišit od reality :-)
      • Draken69CZ
        Tak se pochlub nebo aspoň jestli má cenu na 1080Ti čekat.
    • Draken69CZ
      No už abych začal dávat stranou do prasátka.
  • Keith Fuller (Activision): „90% hráčů nikdy samo nedohraje rozehranou hru.“

A nebude to náhodou tím, že 90 % hráčů her od Acti hraje výhradně multiplayer?
    • MishKonn
      Tak proto maj ty jejich hry vždycky 4 hodiny...abych náhodou nebyl línej to dohrát. A já blbec si myslel, že to odbejvaj, huh. *7*
    • Spis,ze SP od Activisionu za moc vetsinou nestoji.
      • Právě proto, že většina hraje multiplayer.. který za to ale taky nestojí.
  • Ringwraith

Bethesda tvrdí, že vyvíjet na PC je "headache"

http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-10-bethesda-developing-for-pc-is-a-headache

No, byo by pikantní, kdyby TES VI vyšel jen na konzole. Slzy by tekly proudem a svět by hořel. Nebo aspoň Česká Republika by hořela...
    • to samé, je mi to jedno - co vyjde, vyjde.. Ono obecně nám starším hráčům už je to fuk, kdyžtak sfoukneme prach ze starejch pecek a jede se dál:D..
    • Jazz
      Jak pro koho, já bych zůstal naprosto chladným...
  • jj

přesně tak .... ten jejich engine je starej a jejich prázdné řeči jsou stejně tupé jako hry co dělaj ... TEMERAF *2*
  • Draken69CZ

Secret Ponchos

Na týden se Zadarem *8*

http://store.steampowered.com/app/265750/
    • Jack1947
      Lol Spaghetti western moba může bejt brý hehe... bude to pak F2p?
  • Hratelná plná verze Assassins Creed: Brotherhood se už válí na internetu, na DRM ochranu tak nakonec...

víceméně je to díky souborům z ruský verze
    • Hratelná plná verze Assassins Creed: Brotherhood se už válí na internetu, na DRM ochranu tak nakonec...

Nechápu proč pořád cpou nemalé částky do DRM ochran, když každý ví že jsou k hovnu *10*
      • nevim myslim si ze u AC2 se jim to vyplatilo sak tam byla ta ochrana neprekonana nekolik mesicu....toto je akorad EPIC FAIL od ubisoftu kteri udelali to co udelali(RU verze)
        • Ona prolomená byla celkem brzy a navíc nad hacknutýmy servery neměl Ubisoft žádnou kontrolu tak jim nezbylo nic jiného než je zastavit a řádný hráč který si hru koupil nemohl několik dnů hrát a to je přesně ten špatný výmysl té ochrany. Boj mezi vývojáři a piráty tu už asi bude na věky věků a vývojářům je přeci jasné že pirát v 99% vyhraje.
  • Aliens: Colonial Marines potřebuje ještě nějaký ten čas na dokončení. Uvidíme, zda vyjde nové...

To je jak dalsi Duke... Porad odkladani, porad potrebuji na neco cas a pak to dopadne na ... Ja tedy Dukea nehral, ale co jsem slysel *3*
  • Vánox

copak jste koupili maminkám a babičkám, holomci? trochu tápu... ale mamina asi dostane Lumino City :) (jen doufám, že tam není moc angličtiny, neumí ani slovo a hraje spíš bezeslovný adventury stylu Machinarium, Botanicula apod.)
    • Ronox
      Máti - svetr a parfém
      Babka - iPad mini
      • Já mámě infralampu a tyčový mixer ;-)
        • Veskoslav
          To by mě potěšilo dostat mixér jako dárek:-D To je ženský ekvivalent ponožek:-D
          • Rudysoft
            třeba jeho mamka ráda vaří :-)
            • No kdyz vezmu uvahu co delala jedna modelka s kulmou, tak se neodvazim spekulovat ohledne mixeru:)))
    • Joshua
      Tak moje mati hraje pouze Spidlovki a Alawarovki.
  • Preed

Ten samý člověk, který s přestihem minulý měsíc pustil na net nelegální verzi Halo 4, teď...

Ten Xbox nejak leakuje. *5*
    • Měli by si ho utěsnit
  • Jack1947

Akrobatická střílečka My Friend Pedro vyjde 20. června, podívejte se na trailer.

Už aby to tu bylo ne 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit