Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Arma III

byla ohlášena Arma III :) + screeny
  • DI DLC

Ahoj, neví někdo z redakce, kdy vyjde to DLC do Dead Island ? Mělo to být koncem září a je začátek října.
  • Jazz

AC III

http://www.youtube.com/watch?v=9Ke_1yd1nAE
  • Jack1947

AaaAch joo.... ( to nehráli ani na pc...)

http://bonusweb.idnes.cz/recenze-call-of-duty-black-ops-3-nedela-popularni-serii-ostudu-pt7-/Recenze.aspx?c=A151111_140907_bw-ps4-recenze_bze
    • obligátních 8 :D

Co se divivíš PŘÍKAZ ZNĚL JASNĚ! STŘÍLEJ 8, MINIMÁLNĚ 8 pokud tomu dáš míň už si u nás neškrtneš! A to půjčené auto nám vrátíš! :D - jako ty čísla jsou nesmyslný :D
      • si uz konecne zvyknete, vetsina hracu je casual, typickej herni novinar je casual, co se to navic nestydi ani priznat, podle toho taky vypadaj hry a vetsina recenzi

tyhle typy chtej prijit, strilet, neumirat a epicky vyhravat

pokud to zvladnou za jedno odpoledne, tim lepe *6*
        • PreidaQ
          Hrej.cz hlásí 2/5, a to tam hodnotil klasický kazuál Möwald.
        • Jack1947
          "Na těžší obtížnost kampaň nebaví"

Tohle je teda nevýhoda... to asi kazí to odpoledne lol *1* *2* *15*
      • Jack1947
        Nejde jen a pouze o číslo ale i obsah... *7*
  • Jack1947

Je na čase pomalu ( před lety bylo pozdě ? :D) změnit klávesnici, páč... moje jaksi už není ono a  co jsem četl ač mě to mrzí LCD displaye nemají na klávesnici moc budoucnost.

Takže má někdy zkušenosti a hlavně jakou má výdrž mechanická ? nebo ještě za těch několik let stále se vyplatí klasická ale já mám klávesnici z roku 2009 ( možná 2007?!)nebo kolik a na hry bych chtěl něco na déle. Tak napiště za kvalitu klidně připlatím mám i vyhlédlou jednu ( Logitech noo)

Nejlépe ten kdo měl zkušenost na vlastní prsty a jak dlouhou. Díky  všem za podněty budou se hodit😉

• Jack1947

Možná jinak jaká je taková normální výdrž dnešní mechanické klávesnice... pokud +-5 let tak nevím ok. Podotýkám že mě nikdy nenapadlo mlátit do klávesnice nebo ji nějak promačkávat silou.To by mi mohla i ta mechanická vydržet dlouho ne ?

Přidám že mám G15, na svoji dobu super herní ( taa s vyklápěcím displayekm první verze) ale dnes již trochu zastaralá... a než chodit a někde hledat po bazarech G19 která jak jsem četl je poslední verze s lcd displayem. Tak radši pořídit novější.

• Veskoslav

Tesoro již 5. rok. Klasická mechanika. 

• PC verze hry NieR: Automata bude protipirátsky zabezpečena ochranou Denuvo.

takže bez dema čekám až se denuvo prolomí abych zjistil jestli to vůbec rozjedu. Dřív nic nekupuju
    • To za ty odehrané 2 hodiny, do kterých můžeš na Steamu udělat refund, nezjistíš, zda to rozjedeš?
      • nekromant33
        vždyť jen kecá, jasně že si to nekoupí i kdyby mu to "jelo", divnější je ta potřeba o tom někoho informovat
        • Jack1947
          Klasická B1tch attention ><
    • ringmancz
      na steamu funguje vrácení peněz
    • Jack1947
      Já myslím že to nebude trvat ani měsíc *3*
    • Lukyz
      Díky za info *3*
  • Až se začne pracovat na Gran Turismo pro PS4, bude se jednat zřejmě o sedmý díl.

Chyba,chyba,chyba. Tohle si Sony hrubě neohlídalo.
  • MARTASLJ19

Třetí epizoda Life is Strange 2 dorazí 13. května, čtvrtá 22. srpna a finální pátá 3. prosince.

Je tam 9.  květen nie 13. květen, keď už tak. 

• Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

Tak to je úplná jasnačka, že sa jedná o PR. Už len vyššie rozlíšenie a DirectX musia konzolovú verziu sfúknuť ako nič .... a pretože v EA majú strach aby sa majitelia konzol necítili urazení, vypúšťajú sa podobé zprávy.
    • Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

no pokud by to byla pravda (jakoze neni) tak by to akorat znamenalo ze PC verze nevypada tak dobre jak by mohla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit