-
EA vypne 11. ledna online servery pro hry FIFA 11, NBA Jam, Madden NFL 11, NCAA Football 11 a NHL 11.
já jsem čekal že 11ky už dávno nefungujou, to mě překvapili, oproti 2K kteří už nedávno vypli servery na loňskej ročník -
Zklamání pro všechny fanoušky Alana Wakea: dvojka v nejbližší době nevyjde.
Normálně hry které mě baví dohraju i několikrát. Z nějakého důvodu jsem Alana i s datáčem dohrál jen jednou a přitom to považuju za jednu z nejlepších TPS co jsem kdy hrál.
-
-
To se dalo čekat no. I když bych podobmnou hru uvítal chápu že se jim do toho nechce.
-
To je zajímavé téma k zamyšlení. Hraní her víckrát. Já si popravdě nevybavuju žádnou hru, kterou bych hrál víckrát (myšleno příběhovou, neřeším takové ty nekonečné hříčky). A ani žádnou knihu jsem nečetl víckrát. Ale spoustu filmů jsem viděl několikrát. No to bude asi mou leností, filmy jsou pasivní forma zábavy :)
-
-
No vlastně jsem sehrál GTAIV páč jsem si omylem vymazal savy z X360, ale to byl fakt fofr.
Vlastně některé porty na PC které, Driver:Paralel lines, Bully(které se mi i hráli kupodivu odost lépe) dobře no tak vlastně i minuloroční Bayonettu, Vanquish... I když tohle jsem tak jako znovuhratelnost po tolika letech nebral páč... už to bylo dost dávno.
-
Bloodborne - 7 krát na jedné postavě, 2 krát na druhé.
Zaklínač 1 - +- 6 krát
Zaklinač 2- +-4 krát
Dark Souls +- 4krát
Journey +- 4 krát
Shadow of The Collosus 3 krát
Warrior Within 3 krát - atd. ten seznam by byl nekonečný.
-
Některé hry hraju vždycky za pár let znova. První Deus Ex, první dva Thiefy, System Shock 2... no je tu určitý vzorec. :)
-
Co já si vzpomínám, tak jsem asi 4x dohrál COD 2, minimálně 3x Mafii 2 a snad 10x první Mafii. A pak ještě asi dvakrát první dva díly Maxe Paynea. Víc mě toho nenapadá. Všechno to je ale bohužel sedm a víc let zpátky, kdy jsem na to měl jako student čas. Naposled jsem se o Vánocích dva roky zpátky pokusil podruhé rozehrát Life is Strange, ale asi po hodině jsem to vzdal, jak už jsem znal ten příběh.
-
-
Už ten příspěvek nejde upravit, ale když vidím hlavní stránku SWAT 4 mám také dohraný možná i 4x.
-
Dobře, Mafia 2x, Max Payne 2x. Ale na víc si nevzpomenu. Celkově si celý průběh hraní velmi dobře pamatuji. To se vlastně týká i filmů, ale tam mi to nějak nevadí. Z 5sekundových záběrů jsem schopný poznat většinou film, pokud jsem ho někdy viděl.
-
-
V určitém období a do určitého roku jsem poznával i filmy, které jsem neviděl. To je tak, když někdo trávil nechutně moc času na ČSFD a má pamatováka na blbiny..
-
-
-
Tak to já bych měl seznam her co jsem hrál víckrát celkem dlouhý 😅
Namátkou MGS - 20x?, Mass Effect trilogie - 7x, Gothic 1/2 - 5x, Deus Ex - 8x, Arkham série - 4x, Splinter Cell (1-3) - 6x + x dalších her 🤗
Když jde o dobré hry, tak si je prostě lze zahrát s chutí znovu aniž by lovil achievementy atd.
-
-
Nevím teda kolik her se schovává pod tím "x dalších her", ale mám toho ještě trochu víc 😁 Když mě hra baví, tak si ji dám znova klidně hned po dohrání.
Splinter Cell 1 a 3 - minimálně 4x; Mass Effect serie - 3x;
Operace Flashpoint - minimálně 4x a pak ještě jednou fanouškovský remake v enginu Arma 3, Arma 3 - 2x;
Hidden and Dangerous 2 - 3x; Mafia 1 - minimálně 3x; Deus Ex 1 a HR 2x; MGS 1 a 3 - 2x; Max Payne 3 - 6x z toho 4x hned po sobě. Banner Saga serie - 3x; Uncharted 1 - 4 3x, datadisk na 4 2x; Detroit 2x; Last of us 2x; Call of Duty 1, 2, Mw 1, MW 2 3x; Swat 4 4x
Gothic 1 2x, Gothic 2 NotR - 4x, Gothic 3 jsem neměl nervy dohrát.
Zaklínač 1 a 2 3x, na druhé dohraání Zaklínače 3 se chystám, ale je hrozně na dlouho, takže se ještě nenašel čas.
The Lost Journey a oba Dreamfally 2x; Resident Evil 2 remake 2x; Hitman 1 a 2 (ty nejnovější) už snad 8x možná víckrát, ale nehraju ty mise popořadě.
A určitě jsem na hodně her zapomněl 😁
-
-
Jó okamžité znovudohrání je speciální disciplína, v mém případě málokdy nastane. Ale vybavím si třeba Metal Gear Rising, Dragon Age Inqusition (potedomě), Kingdom Come (HC mód ftw). Jel jsem i první Dark Souls v NG+, ale dostával jsem insta killy od Ornsteina se Šmakem..
-
-
Gothic 2 byl skvělý. Zkoušel jsem ho rozjíždět kdysi podruhé, ale daleko jsem se nedostal a nakonec jsem ten čas investoval do jiných her.
-
-
Taky mi to docela problém, hrát něco hned znovu nebo posléze jen kvůli jinému konci... Resident evil 2 mě zajimá Hunkovská hra ale dvakrát se mi moc hrát nechce ...
-
-
-
Japonský vládní úřad bude vyšetřovat případy již 31 PSP handheldů, které shořely během...
překlep, PS Vity plápolají :) -
V Mass Effect 3: Extended Cut určitě opět nebude chybět Admiral Hackett, EDI a Kaidan.
Takže jestli Kaidan, pak i Ashley a jestli jeden parťák, pak předpokládám, že každej přeživší parťák.
Na postavy hážu bobek, hlavně se hoši vyhněte nějakým nelogickým mindfuckům... -
-
Aby se vyhnuli nelogickým mindfuckům museli by předělat půl hry nebo potvrdit, že Shepard je/byl indokrinován.
-
-
Tohle už jsme tu snad vyřešili...
-
-
Sorry, nemohl jsem si pomoc *1*
EDIT: Jen otázečka: K čemu jsem došli? Nepamatuju se, že by jsem nějakou internetovou diskusi někdy skočil a tuhle jsem rozhodně zapoměl. -
-
V posledním článku o ME3 multilplayeru jsem v podstatě zaspamoval celou diskuzi svou reakcí na uživatele Nikdo. Tam se vyjadřuji snad ke všem problémům, které se tu kolem ME3 probírali a myslím si, že většina se mi podařila obhájit. Jestli jsi masochista, můžeš si to přečíst. *1* Ale alespoň je to přehledné a ucelené shrnutí. http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/multiplayer-mass-effect-3-spousti-n7-silencer-59360/?page=2
-
-
T-Opel: Existuje mindfuck dobrý (logický, hluobký, promyšlený) a mindfuck špatný (negace předchozího)
-
Ha, tak fajn *1* už mi z toho učení asi fakt jebe.
-
V Mass Effect 3: Extended Cut určitě opět nebude chybět Admiral Hackett, EDI a Kaidan.
2Rancor: jo, Cahir s nim souhlasí a považuje ho za úžasný, který ten příběh naopak povznáší na vyšší úroveň
2 Cahir: Taky jsem tu tvoji esej celou přečetl a pár věcí bylo zajímavých, u pár věcí jsem nevěřícně kroutil hlavou a zbytek mě rozhodně nepřesvědčil o tom, že by to bylo nějaké úžasné dílo. Stejně takhle si já obhájim spoustu nesmyslů co v tom konci vidim já.
Btw neřikal jsi náhodou, že mindfucky považuješ za něco, co by se mělo obdivovat? :-) -
A jistě, to jsem četl, sám jsem tam napsal podobný článeček (i když tak poloviční). I když teď mi není jasná jedna věc - souhlasíš tedy s koncem ME3 nebo ne? (Jsem posledních pár dni trochu mimo, tak mi to není jasný...)
-
-
-
-
-
-
Novinky!
Letos pred vanoci vyjde nova revize PS4 tkz. slim verze, bude obsahovat CPU a GPU se 14 nm technologii, ale vykon plne srovnatelny s puvodnim PS4. Bude mit ale vyrazne nizsi spotrebu, o neco lehci vahu (ale ne rozmery) a temer zcela nehlucne chlazeni, dale bude podporovat prehravani filmu ve 4k (ale ne her). Jeji zajimavou vlastnosti bude i to, ze bude mit ulozne misto pro VR jednotku, ktera se do konzole snadno zasune. Playstation s integrovanou VR jednotkou ale nikdy nevyjde, ta se vzdy bude prodavat zvlast i s brylemi, nebo jako kompletni VR set s kamerou a dvema move ovladaci. Jinak Sony bitvu o VR s konkurenci vyhraje. Pomuze tomu hodne i fakt, ze se hackerum rychle podari vytvorit windows ovladace a zprovoznit toto VR i na PC, kde bude dokonale simulovat Oculus a bude s jeho softwarem kompaktibilni. P.S. Mam vestecke schopnosti. V roce 2028 vlada USA pod tlakem medii konecne prizna, ze jiz dlouha leta tajne spolupracuje s mimozemstany, kteri maji hlavni zakladny na odvracene strane mesice a proto se tam vlasne prestalo letat ;-) -
-
Jo, to by na Sony sedelo, nechat si znovu zaplatit to samy. *15*
-
-
Prej natom pojede tetris ve 4K. *5*
-
-
Jo tak to jo. Já myslel, že slavíš apríla o pět dní dřív. *4*
-
-
Call of Duty: Black Ops 2 je pro obchod GameStop nejpředobjednávanějším titulem v historii.
Hah.. Ja som si to už predobjednal tiež.. GLOBAL NERD RAGE COMING IN 3..2..1.. -
-
Sice nepředobjednáno ale kupuju určo, je to moje guilty pleasure. BTW iPhone 5 taky kupuju *3*
-
-
Muzu vedet proc jsi to predobjednal? Bohuzel pobliz se nevyskytuje zadna forma nizsiho zivota tak to nemam jak zjistit .... *1*
-
-
Už je člověk co si koupí hru i forma nižšího života jo?
-
-
Clovek co si kupuje 5 let jednu a tu stejnou hru vzdy za cenu AAA titulu nemuze mit plne funkcni mozek, takze ano
-
-
Co tě sere na tom, že si lidi hrají co chcou? Moc tě to vytáčí? Mít vlastní hlavu sralo už dost lidí, ale ty to dotahuješ do dobrých rovin
-
-
Pokud nekomu neco vlezlo na mozek tak to nebude u me *3* Fascinuje me jak nedokazete unest predstavu ze si o nekom myslim ze neni uplne normalni a ze nechapu co je na tom bavi. Nemusime snad vsichni juchat o CoD a fandit si navzajem ne?
Mam snad pravo na muj nazor ne? A taky ho smim verejne prezentovat, nebo taky ne? :) Tak si reknete ze jsem jeliman a hotovo ale par minusek a narazek na moji sváprávnost muj nazor nezmeni
Mimochodem nikomu nerikam aby to nehral nebo narizuju co ma hrat...kde jsi to z toho vycetl prosimte? -
Miserius: proč lituješ lidi, kteří se královsky baví u své oblíbené hry? to postrádá logiku... závidíš jim, že je nějaká hra baví? nelíbí se ti, že má někdo jiný vkus? chceš se stavět do pozice, kdy budeš rozhodovat o tom, co se má hrát a co je zábavné? tobě už to hodně vlezlo na mozek...
-
Ok, zkusim se jeste jednou zamyslet...2x tydne mi to neublizi... Pokud jsi z mojich postu vyvodil ze jsem nasranej na lidi co hrajou CoD tak mas nejaky zvlastni pozorovaci schopnosti, ale zkusim to teda napsat jinak. Lituji lidi ktery to porad dokola kupujou. Nejsem na ne nasranej. N-Ejsem na ne nasranej. Snad to teda pochopis...pokud ne tak radeji budu zit s pocitem ze nekdo veri ze jsem naranej na nekoho ze hraje CoD nez se snazit ustrednimu topeni vysvetlit opak *1*
-
Nemáš? Ale vypadáš na to. Vlastně si to i zrovna dělal. Nevadí, kecat ostatním do toho, co hrají, ti jde líp, než zamýšlet se, takže v tom pokračuj, nikomu tím neublížíš.
-
Myslis ze me to vytaci? *1* Opravdu nemam nic jinyho na praci nez doma rudnout vzteky ze nekdo hraje stupidni hry *2* *2*
-
-
"Hah.. Ja som si to už predobjednal tiež.." z čehož samozřejmě vyplývá, že si koupil úplně všechny díly za plnou cenu...
-
-
Ale jde o princip... Co to asi rika vyvojarum jinych her? Ze nema cenu vymyslet novy, zajimavy tituly (jako Dishonored) ale staci udelat jeden a potom jen neustale pridavat singleplayer obsah na 5 hodin do multiplayeru pridat 10 zbrani a PECKA ROKU je na svete...
-
-
-
-
-
-
V jednom z pokojů v Deus Ex: Human Revolution (jenž se odehrává v roce 2027) na stěně visí plakát...
Až takhle dopředu si Square Enix dělá reklamu? :-D -
2. ledna dojde k vypnutí PC serverů pro hru Hawken.
Je třeba říct že divu teda že hra vydržela tak dlouho ( jasně chápu nebylo/není alternativy) -
Insurgency
Poslední Insurgency k sebrání
https://www.humblebundle.com/?gift=n3cbv4sAbEXXe2S7 -
DICE: Naši konkuranti jsou strašně líní, jdeme si pro ně!
konkuranti? Tady už se zase někdo vidí večer v hospodě *1*