Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8

Bude příští tejden už RetroGamesplay?

• ringmancz

God of War dohrajete za 25 až 35 hodin.

Takže z toho udělali open world, i když dřív říkali, že ne. Co jinýho by se v té hře dalo tak dlouho dělat? Kouzlo všech starších dílů bylo v tom, že to člověk stihl dohrát do 10 hodin, kdy to bylo fakt nadupaný, pořád objevoval nový věci a nestihlo se mu to omrzet.
    • Jack1947
      Aha no to zamrzí ale mě to je beztak šumák ještě musím sehrát ty předešlé díly :D akorát jsem hrál na PS2 emulátoru GOW2 a to mě moc nebavilo.
    • Ronox
      Z panelu na PSX to vypadá, že to bude něco jako poslední TR, nebo Horizon: ZD. Nebude to čistý open world, ale spíše hutnější svět, který půjde průběžně prozkoumávata v něm nalézat jeskyně apod. O vedlejších úkolech apod nemluvil, jen čistě o "explorační" části.
    • Trochu brzy na to dělat závěry.
  • Zdravim,

máte nějaké tipy na vaše oblíbené DLC do Borderlands 2? Nechci balíčky předmětů, spíš nějaké nové kampaně, kde mi zůstane moje postava. Je toho tolik, že nevim co si vybrat, díky.
    • Kozy
      Nemám všechny ale rozhodně doporučuju Tiny Tina's Assault on Dragon Keep a pakliže si někdy hrál D&D tak je to jasná volba.
    • Miserius
      Naprosto nejlepší dlc je Tiny Tina's Assault on Dragon Keep... Naprosto jednoznačně! Dlouhý, vtipný, supr lokace, hromada nových itemů a můžes proplesknout Joffrey Baratheona *1* Jo a postava ti samozřejmě zůstane, zatim to mělo tak každé dlc, mam ten Season Pass...
  • Zdravim, planuji koupit PS4 a premyslim nad koupit AC: Unity sberatelky. Nevim ale jestli ji mam koupit na PS4 nebo PC. Ovladani bude podle me na PS4 lepsi. A co se tyce grafickeho rozdilo, nevim. Neni uz nekde nejake srovnani? Nebo to bude stejny jak PC verze? Predchozi dily AC jsem si kupoval jen na PC tak nemohu posoudit.
    Dekuji za odpoved
    • Pokud máš slušné PC tak bych bral PC verzi. Nepochybně bude grafika lepší než "next gen" konzole. Vzhledem k jednoduchosti AC bych ovládání vůbec neřešil. Navíc gamepad můžeš kdykoliv zapíchnout do PC.
    • Miserius
      Na supr PC to určitě bude vypadat o chlup lépe... Záleží na čem radši hraješ
    • Veskoslav
      Ono je také vzít v potaz jakou edici si chceš pořídit. Cenově se třeba Notre neliší podle platformy, ale ty další už ano a rozdíl může dělat až 500.
      • Ano to vim. Notre stoji uplne stejne jako PC verze. Jen mi vrta hlavou jaky bude ten graficky rozdil.
        • Veskoslav
          Tak na srovnání bych si asi počkal no:) I když si myslím, že to bude vypadat "stejně", tak už u předchozího dílu je vidět rozdíl oproti pc vs konzole.
          • Co jsem koukal na nejaky screeny porovnavajici AC4 PC/PS4 verze tak tam ten rozdil asi nejaky je, ale nejsem odornik. Jsou tam i screeny, kde se mi libi vic ta PS4 verze.
            • Tak tomu vůbec nevěř. Konzolová verze určitě nebude vypadat tak jako teď na screenech.
  • Keyz

Další porovnání nastavení a vzhledu Witcher 3

http://www.pcgameshardware.de/commoncfm/comparison/clickSwitch.cfm?id=125691

teselace je podle té stěny minimální
    *10* To jsem zvědav, jak moc to upraví nastavení v souborech. Jestli o dost, tak jsou poté de*ilové, že to nedali přímo do možnosti nastavení ve hře...
  • ucho

Fotky které přinesla a chilku na to stáhla společnost Blue Sky dokazují vývoj hry Splinter Cell...

"chilku"
    bleskař si z nás dnes dělá srandu...
    • Přiřkněme to pro dnešek ibuprofenu a pseudoefedrinu v těle a neidentifikovanému bordelu v klávesnici*1*
      Díky za upozornění Tobě i ostatním...
    • To je tím nepříjemným horkem, zajisté.
  • Někteří japonští hráči nejsou zcela pokojeni se vzhledem hlavní hrdinky v novém Mirror's Edge.

To se vážně najde někdo, kdo bere pindy Kotaku vážně?

Proč nejsou články o tom, jak se spoustě jiným lidem nelíbí spousta jiných věcí? No jo, to by asi nebylo dost kontroverzní a feministky/ti by nedávaly page views...

Ale tak aspoň si pár hejhulů může zapindat jak ti úchylní Japonci potřebují anime oči a kozy.
  • Pro majitele Oculusu

http://store.steampowered.com/app/238280/?snr=1_7_15__13

Tahle hra je absolutni MUST HAVE!

Na par tydnu jsem si ty bryle pujcil. Zkousel jsem na tom Dirt Rally, Minecraft i Elite ale Legend of Dungeon byl proste nejlepsi :D
  • Cosi

Videonávod na vytvoření obleku á la Garrus Vakarian z Mass Effect.

Kdybych chtěl rejpat tak řeknu že podle tohodle video návodu, se to sestavit nedá, protože je to takový pohled do zákulisí. Ale nechci, je obdihuvodné, že si s tim lidé dali tolik práce a z odkoukání a vlastní šikovností vytvořili dokonalý model. Sakra kdyby to byl opravdu videonávod se vším všudy, tak se do toho o prázdninách možná pustim. Dostal jsem na to docela chuť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit