-
Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.
Já bych chtěl hrát za toho neandrtálce *5* -
Pamatujete si na výbornou logickou hru Quadrax od Cauldronu? Právě se dočkala znovuzrození pro...
Jééé té by měl táta radost. Quadrax patřil k jeho oblíbeným...spolu s marble drop a hlavně lode runner:) Škoda, že to není na PC. -
-
Pro PC je spousta pokracovani Quadrax od fanousku (zdarma ke stazeni).
-
-
Jj, tak to se po něčem mrknu a zkusim tátu překvapit;)
-
-
-
Váš postup v X360 hře Borderlands 2 se bude zřejmě ukládat do cloudu. Můžete si tak titul rozehrát...
Pěkná myšlenka, až na to že většina takových hráčů žádnou přítelkyni nemá *15* -
Úroveň na Streamu
Zdravím, prosím Vás jak získám lepší úroveň v profilu na Steamu? Jsem stále 3, navíc jsem koupil před 3 dny hru Trine a nemohu stále koupit v marketu karty, protože jsem prý nenakoupil. Tak nějak nechápu. Díky
Antoon -
-
Jak psal Kozy, je tam časové omezení pro nové uživatele. Jinak sběrem a vytvářením odznaků. Je to taková prkotina založená na podobném principu jako sbírání karet do alba. Defacto z toho nic není. Jinak http://steamcommunity.com/profiles/76561198054885574 na profilu získáváš pozadí při vytvoření, pak další kartu (mnohé to donutí si udělat další level, každý odznak má 5. úrovní) a pak takové emoikonky do textu při psaní zpráv.
-
-
Plus pak dostáváš vyšší vouchery se slevama tuším.
-
-
No jo. To jsem zapomněl, stejně většina z nich byla na hry, co jdou mimo mě.
-
-
Já plánoval využít tu na Shadow Warriora, ale pak to Cinemax u nás vydal v krabičce a bylo :)
-
-
Taky mám krabičku:) Tomu se nedalo odolat.
-
Jinak tady je antone příklad těch emotikonů, co dostáváš (kromě těch bílích). Každá hra dává jiný, nestane se, že by jsi dostal dva stejné. Ale můžeš dostat dva stejné, když uděláš třeba 2. level jednoho odznaku: http://www.2imgs.com/f1c2f2d80b
-
Díky moc za odpovědi.
-
-
-
-
-
Musíš vyrábět odznaky, ale k ničemu to neni. A k tomu aby jsi mohl nakupovat musí uběhnout určitá doba, měl bys to tam mít napsáno.
-
-
Odznaky dělám z těch karet? co občas dostanu za hraní her? Mám v seznamu 72 her a jen některé umožňují získávat karty na odznaky je to tak ?
-
-
Jj.
-
-
-
-
Assassin's Creed IV Black Flag Aveline Figurehead DLC si mohou členové PS Plus programu vyzkoušet po...
To ale znamená že maj 2 týdny na to si to "koupit" zadarmo na obchodě a hrát kdy chtěj, ne že to musí do 2 týdnů dohrát -
Registrujte se do uzavřené PS4 betaverze hry Dark Souls III.
... (Only Americas and Asia) -
-
Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.
Ostuda, že tam místo XBO verze má PS4 verzi screenshotu Bf4 mapy. -
-
Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.
Vzdyt to az na vyjimky je totozne s current gen... Kdyz pominu, ze je to takove vetsi a je tam vice moznosti na jedne obrazovce, dokonce i barevne schema je stejne. To vem cert a zajimavejsi budou schopnosti te konzole a ty nejake budou verim ze ano. *4*
-
-
DF a FFXV
https://www.youtube.com/watch?v=Ew0_5fF0WaM
Dle DF jedna z nejlépe vypadajících her roku, musím se sklonit před animacemi a celkovými detaily obličejů atd. -
-
Žádná sláva
Tak mě to nepřijde jako nějaká extra třída. Jediný co tam je hezký je jak se hejbou vlasy. Jinak už jsou na světě hezčí hry.
-
-
Pro LV426:
Proboha, co ty jsi za zoufalce...bavi se s tebou v realnim zivote vubec nejaci lide? Myslim dobrovolne, prodavacky, lekare a uredniky nepocitej... -
-
Co že tady hodil nějaký čas z PC2? Co je na tom špatného? Jsou to kluci šikovní, takže nevidím nic špatného, že se trošku hecují při překonání časů...
-
-
Nemám nic proti PC2, nebo proti lidem, co to hrají. Ať se klidně hecují, diskutují - jinde. Ze stejného důvodu, jako sem nepíšou lidi, kolik nahráli v Candy Crush, za jak dlouho dohráli Zeldu, nebo kolik mají achievementů na XBoxu, a spoustu dalších nesouvisejících informací. Dřív se tomu říkalo netiketa, ještě dříve soudnost. S pochopením proč, si musíš už poradit sám.
-
-
Nevidim jedinej bod netikety kterej by LV s Hanzalesem porusili... Dokonce oba pisou i s diakritikou! :D
https://cs.wikipedia.org/wiki/Netiketa -
Jestli sis nevsiml, nebyt pCars2, tak tu za tyden nikdo nic nenapsal. At si lidi diskutuji o cem chteji, kdyz je to bavi a hlavne je to o hrach, ne? Nebo bys radsi cumel na prazdne bleskovky, potazmo bleskovky kde si vylivaji zvasty zoufalci jako sadbuTrue (hele jak jsem mu vylepsil jeho trapny pubertalni nick) apod.? Holt tu chybi kecarna, at je tu komunita jakakoli, tak tu je je a obcas se tu lidi, co dokazi normalne diskutovat, zakecaji... nechapu co mas za problem, tebe sem tu nevidel v zivote nic napsat. Ber to jako bleskovku o nejrychlejsich casech s MclP1gtr v Brne :)
Evidentne dle tvych reci mas xbox a evidentne tu nikoho nezajima za kolik kdo dohral Zeldu, zkus to na konzolkovem webu nekde a nebrec tu.
Spis by ses mel podivovat, proc neni smazano to osobni napadani toho zamindrakovaneho blba. Bleskar ani nedokaze rozlisit, co smazat a co ne. Novy sefredaktor by si mel udelat poradek v lidech. -
-
A one je potřeba sem něco psát? Jestli sis nevšiml, tohle je diskuse k bleskovkám. Pokud k nim nic nemáš, tak je normální, že sem nic nenapišeš. S ostatními věcmi, které nesouvisí s bleskovkami se svěřuj na svém FB, kde určitě najdeš víc příznivců než tady. To, že to tady ve třech dokážete zaplevelit neznamená, že to sem patří, nebo že to většinu zajímá.
-
-
Řešení je jednoduchý - přeskoč to, nečti to, ignoruj to. Já to tak u věcí co mě nezajímají dělám a můžu jenom doporučit *3*
-
-
-
-
Přesně a díky ;)
Competition!
A to vlákno se odplaví dalšími reakcemi na bleskovky ;o)
-
-
Zrovna ted kdyz dela neco alespon trosku pozitivniho? :D
-
-
Vypadá to, že v Resident Evil 6 budeme opět moci v každé ruce třímat jednu zbraň.
A protože je tam taky 70k zombií a protože akce prodává víc než strach, tak ... tak to asi nebude jak v Code Veronica, kde si člověk ty dual UZI pocitvě šetřil na bosse, protože do nich munice nebyla NIKDE. Jednou vystříleno = zbraň znehodnocena.
Ano, je to křišťálová koule, ale tento úsudek má reálný základ - RE 4 i 5 víc a víc akční a na RE 6 je podle mne prozatím reklama spíš jako na střílečku, než na survival hru.