-
SkyrSims
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=429226887 -
deleted
-
Zdravim, dohral tady nekdo BAK? Pokud ano, co rikate na konec? Jsem z nej trochu vykolejenej a nevim co si mam myslet / predpokladat.
-
Spouštění her na PC
Dokonalá utilitka "All in One Runtimes", která za vás nainstaluje komplet co potřebuje ke spuštění her (nejnovější .NET Framework, Visual C++, DirectX, vcredist atd.). Je to fakt dokonalá věc. Nyní verze 2.3.3 jen 20 dní stará. Tak zkuste ti co vám něco nejde spustit... Zde: http://www.sereby.org/site/start nebo zde: http://www.computerbase.de/downloads/systemtools/all-in-one-runtimes/ (348 MB) -
-
Díky za tip. Zaškrtnu si, co potřebuju, a nemusím to shánět po všech čertech.
-
aneb utilitka urcena pro piraty asi, protoze pokud hra neco takovyho potrebuje tak si to pri instalaci nainstaluje sama a navic .NET framework a directx se aktualizujou samy prez win update. Dekuji nechci. *1*
-
-
Vím, že se to vše instaluje většinou samo. Málokdy tohle člověk potřebuje, ale je to vše v jednom a léty prověřené těmi autory DirectX to prostě čekne, je v PC, OK. Kdekomu to vytrhlo trn z paty ohledně třeba té chyby 0xc000007b. Jen tip to je celý :-)
-
-
Tahle utilitka se hodí síš pro uživatele Windows XP.
-
-
-
instalování podobných balíků je většinou cesta do hrobu. lepší je prostě vždy nainstalovat konkrétně to, co je potřeba. například nejnovější .NET Framework opravdu není nezbytná věc pro hry a ani pro většinu aplikací...
a tím Visual C++ se myslí opravdu to, co si myslím? a k čemu to běžný člověk potřebuje instalovat? vcredist já třeba používám, ale zase, 80 % lidí to vůbec nepotřebuje, možná i víc, je to poměrně specifická věc... -
-
Nikde nepíšu, že .NET Framework musíš instalovat před každou hrou, nebo že ji každá hra potřebuje... Ale patří do systému a je prostě součást balíčku. Umí to odinstalovat staré instalace a nainstaluje nově vcredist apod. Cesta do hrobu je tvůj názor, můj že není, jednoduchý. Odstraňuje to známou chybu 0xc000007b. Každý ať si s tím tipem poradí jak chce ;-). Když už selže vše... Je to na každém. Jen tip. A kravina to není. Je to oficiální balíček, léta zkušeností od autorů... *4*
-
-
ano, patří do systému a od windows 7 už je součástí systému standardně, tedy ve své podstatě to není potřeba ani instalovat.
a Visual C++ potřebuješ k čemu konkrétně? -
-
"Microsoft Visual C++ Redistributable – softwarová platforma, která umožňuje spouštět obsah, který je napsaný v C++ programovací jazyk. Tento software slouží k rozšiřování interaktivních a multimediálních funkcí počítače. Microsoft Visual C++ instaluje runtime komponenty, které jsou nezbytné pro zahájení a správné práce velké množství aplikací, programů a mnoha populárních her.".
Ten balíček umí 9 programových komponentů, každý ještě obsahuje své historické verze viz třeba Visual C++ 6 verzí od r. 2005 http://www.sereby.org/site/AiO a ty mě tady budeš zkoušet kdo to všechno zná a na co je to potřeba???? WTF? Ani tě nenapadlo, že lidé používají třeba různé čisticí programy, neví co mažou, mají zasviněné PC, několik let jedny Wokna. Někdy je lépe tyto komponenty odinstalovat a nainstalovat (ale to ti nemusí zahlásit že v tom je chyba) a tento balík to prostě vše umí... JE TO TIP. Můj názor že skvělý. To je celý. Každý ať naloží sám s tímto tipem :o) ooo) -
-
Podle mě je ten balíček také zbytečnost, ale pokud jde o Microsoft Visual C++ Redistributable, tak zrovna tohle mi instalovalo automaticky mnoho her na Steamu při prvním spuštění. Takže zas tak k ničemu to asi nebude.
-
Tyhle programy taky dokážou zmrvit komp.
Lepší je to vše dělat manuálně. -
Píšu, že je to možnost když už jiné třeba dojdou... A funguje. Jasně že je internet narvanej zbytečnostmi. Proto od začátku píši TIP... Když si necháš vygooglit třeba tu chybu 0xc000007b, tak najdeš tisíce odkazů, jak lidé mají problém při spouštěním her. Tohle to také řeší. Ikdyby šlo o 0,5 % (každý dvoustý), tak to prostě pomáhá. ANO není to většinou potřeba, všechny komponenty by mělo PC mít, ale zaneřáděné nemusí (už jsem psal)... Ty komponenty nejsou zaneřádění, to nejsou zbytečné utilitky. Snad vše lidé v PC stejně mají (jsou to programové komponenty nezbytné na multimédia a chod PC si přečti co to instaluje), tohle dělá aktualizace, nebo přeinstalovává. A v neposlední řadě, to jsou snad komponenty, které se nespouští se startem Windows aby "zaneřádili PC", ale aktivují se když to nějaká hra/multimédia potřebuje.
-
no já to chápu, ale nechápu, proč si takovými věcmi zaneřádit komp, když je 99,9 % lidí nikdy potřebovat nebude. jen tím navýšíš riziko toho, že se to bude s něčím mlátit...
letitou historii vývoje měly i různé balíčky kodeků/filtrů... ale ve finále opět k ničemu... -
Poslední příspěvek. Tak po 10 pro ty pomalé, které člověk musí dovést až k zelenému tlačítku... Je to součást balíčku kde je 9 (DEVĚT) programových komponent včetně jejich historických verzí. NEŘÍKÁM nikde, že všechno, VŠECHNO je potřeba pro HRY. Je to potřeba pro PC obecně, ale dost i pro hry, páč mnohé programové komponenty nefungují bez té jiné... Hráčům PC hází různé chyby a tento balíček to mnohdy vyřeší, protože nainstaluje nejnovější verze důležitých programových komponent... Při instalaci je možné si jen vybrat co chci nainstalovat. Není na škodu si tím PC čeknout a nechat vše doinstalovat/přeinstalovat. Ten balíček má svou letitou historii vývoje. The End :o) ooo) Off... *4*
-
"Microsoft Visual C++ instaluje runtime komponenty, které jsou nezbytné pro zahájení a správné práce velké množství aplikací, programů a mnoha populárních her"
to je nějaký text z minulého století, ne?
Visual C++ fakt žádný hráč nepotřebuje. A už vůbec ne Visual C++ 6
-
-
-
-
-
-
EVOLVE- Alpha
To jsem si nic od toho nesliboval lol, dneska mi přišel Email že jsem byl vybrán abych se jí učastnil. *15* Takže zejtra to zkusím no. Přesvědčím se na vlastní kůži. Jaké že tohle je. -
-
Jsi vyvolený, Jacku!
-
-
Kde je ten vyvolený z kříže ?
-
-
To vybrali snad vsecky co se stihli zapsat vcas, prislo to dnes mne i nekolika znamym
-
-
Aha, to jsem nevěděl já myslel že je potřeba trochu toho štěstí. *7*
-
-
tak to vybral nakej ldiot
-
-
CD Projekt vydal nový patch (v1.12) pro hru Zaklínač 3.
celkově jich už je 14. Neskutečný nedodělek a co patch, to nové bugy... -
-
Jsem teď na konci hry a na nic tak strašného, co by nebylo v jiných hrách jsem nenarazil. Neustálá potřeba erudovaných herních intelektuálů špinit W3 mě nutí od smíchu furt chodit na hajzzl, abych se nezechcall.
-
Alespoň že dělají patche, to Bethesda na to sere úplně...
-
-
jasně! Zlá, zlá Bethesda a svatořečený CDP, který rozdává DLC zadarmo!
-
-
Vývojáři hry Escape from Tarkov zvažují vývoj konzolové verze, do budoucna nezavrhují ani podporu VR.
Díky za další dobrý argument.
-
-
-
Na jakém křápu to hraješ? Žádné bugy nemám už od patche 1.03
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=4R6dxbszwhk
tady ta slíbená odměna -
Jsi frajer. Za odměnu si pusť Klepnu, jak si to rozdává se stromem.
-
-
-
Video: Nové záběry ze závodního titulu Driveclub.
To bude z nějakého video modu. Není možné, aby to vypadalo tak dobře *3* -
Obrazem (1/2): Snímání pohybu pro hru Uncharted 4 začalo.
To je dobře. Nedávno jsem dojel trojku a byl to jeden z mých nejlepších herních zážitků vůbec. -
GTA V - CZ
Dnes vyšla CZ pro GTA V, poté se oběvila na warezu a facebookovou stánku kde překladalé psali novinky zrušili *15* Ani DMR v češtině jim nemopohla.
https://cs-cz.facebook.com/gta5cesky -
-
překlad neskončil a dále pokračuje i s updaty, jen se vyjádřil že to je poslední projekt, to je célé, zase z toho děláte senzaci
-
Odhlédnu li od toho, že člověk, co to vede, tak si "půjčuje" češtiny ostatních překladatelů aniž by o to většinou požádal, předělá je na X360 a za to si nechává platit (mám-li být upřímný, nechápu, že mu tohle ještě funguje a nešla po něm lokální pobočka MS), tak hráči měli být fakt soudní a češtinu po dobu exkluzivity pro xzone nechat na pokoji (navíc vedoucí je fakt znalý ohledně techncké stránky překladů). Překládání her není p*del a v době, kdy překladatelů ubývá, by hráči měli respektovat daná pravidla, pokud se ještě chtějí dalších překladů dočkat. Zároveň prostě to GTA byl překlad dost obrovský a překladatele nepotěší, když ty hodiny strávené sezením u kompu jsou takhle zneváženy.
-
-
Nemá to vůbec dělat, když krade další cz, nějaký warez kid nebo co to je... Ještě mu to Xzone platí a někdo mu na to poslali příspěvky a poté to ukončí? Bez zprávy? Prachy si nechá? Co to je za h/vado?
Překladatelé mají možnost získat povolení od vydavatele, dát si projekt na startovač a hotovo. Tohle byl podvod. -
-
Pokud je to debílek co ho zajímá jen aby na tom vydělal tak dobře mu tak.Může bejt rád že třeba z toho vyvázl s zdravou kůží.
-
-
zneváženy *1* chudáci lidi, co překládají zadarmo
-
-
naivita autorů lvl 9999 *1*
EDIT: a jak tak sleduju tu jejich FB stránku a jak tam nechávají jenom nekritické komentáře, tak i demence -
Navíc vybírali příspěvky na překlad a poté se na to vy#rali. :D
Chudák, ten de*il který přispěl.
-
-
Microsoft zvýšilo frekvenci GPU Xbox One protože mohlo. V budoucnu pak možná vývojáři dostanou možnost...
Takze Xbox one bude mene vykonna nez PS4 a jeste obetujou dalsich 10% vykonu hnusnymu radoby Win 8 UI? No to je pecka :D -
-
Proč jsou PS fanboyove tak agresivni a fanatičtí ? Každej ať si hraje na čem chce já dám určitě přednost hnusnýmu rádoby UI Wind 8 *5*
-
-
Ja nejsem ani tak PS fanboy jako spis Win 8 hater :D
-
-
Aha tak to jó *1* Na desktopu s myší a klávesnicí mi to přijde taky jako zbytečnost ale na tabletech a mobilech a zařízeních tohohle typu jako jsou konzole mi to příjde náhodou dobrý, pěkný, přehledný a jde to vidět, že si to myslí i Sony má to taky dost podobný prostředí.
-
-
Loooool teď jsem se kouknul jak vůbec vypadá interface ps4 a nestačím se divit co vidím Metro style kam se podíváš *15* *15*
-
-
Predpokladam, ze ta PS3 je preklep ze?
-
-
Ani ne preklep... spis jsem to poplet. Ale nastesti jsem to ted diky tvemu prispevku napravil. Dekuju
-
-