-
Mrkněte na celovečerní film The Threshmaster vytvořený ve světě GTA IV. Výroba snímku dva roky.
Povedné a velice *3* -
Najde se tu někdo kdo si dal tu práci s dohráním assassins creed origins na 100% ?
Ptám se protože jsem zrovna dokončil CotP a na mapách už nemám žádné questy, nicméně celkovej počet splněnejch questů mám 177 ale na netu jsem četl že jich má bejt 183 tak se ptám kolik jich máte a co by se tam mohlo počítat´. Prohledal jsem všechny mapy a nikde už tam nic není...
-
-
Teď to hraju a některé úkoly byly neoznačené a bylo potřeba do určitých míst normálně dojet a pak až se to spustilo (např. to staré místo po předchůdcích egypťanů úplně dole v poušti)
Tady máš seznam všech misí:
https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/7aul4b/assassins_creed_origins_mission_list_by_location/
-
-
Chcete WiiU verzi Dark Souls II? Dejte o tom vývojářům vědět podepsáním petice!
wiiU je pro děti, a děti nestojej o Dark souls. -
Warner Bros. Games Montreal odhalí svoji novou hru za dva až tři měsíce, a to ve velkém stylu.
A netopír je zpátky. Taková škoda Jokera kdo to teď potáhne do nebeských výšin. Nejlepší šílenec všech dob následován Riddlerem. Škoda že toho nedabuje Jim Carrey... -
Arma 3
Dneska vysel obri update 3.2 GB, meni se vizual a hromada dalsich veci. Vsem doporucuju. -
-
Uz se to nebude na GTX 970 sekat a padat na 20 fps?
-
-
To se mi 970 nedělo ani do teď.
-
-
960 taky bez problémů. Jasně po připojení na server mám asi 15s lagy a 20FPS než se všechno načte, ale jinak absolutně v pohodě.
-
-
Přijde mi že o špatný optimalizaci Army občas mluví lidi, co zkoušeli možná tak první alfu. Jela hratelně na střední detaily už s mojí předchozí GTX 760 :-)
-
-
Lukyz: Mas svatou pravdu ,neexistuje hra s vetsim obsahem.
Co se tyka optimalizace ja jedu v prumeru na 960 a vysoky nastaveni nekde kolem 50 FPS.
AI je fakt slabota , ale jak pises. Hromada obsah ale vyvazi vsechny mensi minusy a tech lovu clovek nemuze absolutne litovat. -
@ Lukyz
To cos napsal by se dalo tesat do kamene.
Na tu Coop kampaň se těším, ale myslím, že tak půjde hrát až ta nová z APEX datadisku. Doufám, že dokopu bráchu ke koupi, abych to měl s kým hrát.
Ohledně AI, zkoušel jsi nějaký mody? Třeba s ASR AI jsou pěchotní boje k nepoznání a tým je o dost samostatnější. Jediný, co zůstátá problémový je AI pozemních vozidel. -
Já vidím různý scénáře:
1) warez, kde si lidi opravdu stáhnout nějakou historickou verzi
2) lidi co absolutně neví co nastavují a jedou stylem "vše doprava" včetně dohledu, PIP atd.
3) hráči co dělají host server narvaný všemožnýma skriptama nebo hostují na low / mid-end stroji
A pak různé kombinace výše zmíněných dohromady *1*
Arma opravdu jede výborně, neustále vydávají zdarma obsah, updaty a vylepšení ve všech směrech.
Nově bych snad mělo jít projít SP kampaň v CO-OP, což může být paráda, jelikož jedinou věc, kterou můžu Armě dlouhodobě vytknout je AI, čemuž se zase u hry takových rozměrů a možností nedá moc divit. Haters gonna hate, ale pravdou je, že Arma je jediná svého druhu, neustále se zlepšuje a je za tím neuvěřitelný kus práce za a to vše za pořizovací cenu v den vydání 999 Kč!
-
-
-
-
Nemá jen 960 ? *7* ( Arma engine je náročnej sám osobě takže spíš bude *3* ).
-
-
-
Renegade Ops odloženo
Zdravím, nevím jestli to tu už bylo, ale zase odložili Renegade Ops a to prosím nechali vypršet čítač na Steamu prakticky k nule a pak tam naběhlo místo 19. už jen říjen. A na jejich twitteru vydali jen zprávu o ladění optimalizací. -
-
Ani mi to nerikej, uz jsem taky sproste nadaval... release date je te prej nekde mezi 24 a 26.
-
-
Rozebrání Diablo III
Kdyby to někoho zajímalo, na Gamebanshee -
5xSteam
Avencast: Rise of the Mage...............3A22C-MA5ZC-ZQAM4
Space Hack........................................35AQ6-2E9NG-ND794
Space Trader: Merchant Marine.........37Z2Q-V9DMN-LBXX0
Nikopol: Secrets of the Immortals.......38JP9-X8T5T-ZJBQK
Biology Battle......................................3DHJJ-242RA-TCFVR -
Mi z tohohle traileru připadá https://www.youtube.com/watch?v=cMVxECWC-vk
že jde o nepřiznanou inspiraci v Gods of War -
Pokud čekáte na nějaký titul od Namco Bandai, možná Vám přijde vhod aktualizovaný kalendář...
Nefunkční link *4*