-
Star Wars: Battlefront obdrží zdarma (kromě DLC The Battle of Jakku) také nové mapy a karty.
Proc se tu obevujou novikny po clanku? -
12345
a je můj. a všichni závistivci můžou mínusovat :D -
-
Aneb jak by pravila nejlepší závodní hra na světě....You are.. *2*
Každopádně pěkné číslo. -
And weeeeee .... have a winner .Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
-
A copak ze je tve?
-
-
příspěvek v diskuzi číslo 12345. na další postupku si lidi ještě pěkně dlouho počkají :) je to památný moment, ještě dlouho na něj budu vzpomínat :D
-
-
a k čemu že to je? :)
-
Na tak gratuluju!
-
-
Nic... -.-
-
-
Tyvole ještě když tam bylo asi 12335 jsem si řikal, že si to musim podchytit. *15*
-
Vrazil jsem ti mínus, protože ti samozřejmě jako "správný" čecha závidím, ale tady máš smajlíka *15*
-
-
Fanoušci Mass Effect 3 chystají protest v podobě zaslání červených, modrých a zelených sladkých...
tak to je moooc hezké *1* -
Tak jakpak si to Robertsovi kultisti obhájí tentokrát?
https://attackofthefanboy.com/news/star-citizen-backers-no-longer-able-to-get-refunds/
-
První DLC do Crysis 2 zřejmě vyjde 24.3 a přinese novou kampaň a multiplayerový mód.
Si snad delaj P***L ne hovada , se na ni tesim jak K***T a dostanu ostrouhanou hru!!!!!!! -
-
Z první recenze (v magazínu OXM) si Crysis 2 odneslo hodnocení 9/10.
Cože ??? dva dny po vidání hnedka dlc ? to se mi nák nezdá . -
-
Však podobně to bylo u Mafie 2! A hru si mnozí Češi koupili. Zase brečíte, když si Crysu 2 stejně nekoupíte. Já ji kupuju na sto pero.
-
-
Sony chce po vzoru Microsoftu začít prodávat PSN tituly v kamenných obchodech.
Já tu nebrečím , jen mně to překvapuje , crysis 2 mám objednanou ale asi budu muset ještě platit dlc abych si mohl zahrát plnou hru tak to nevím . -
-
A Crysa 2 vyjde jako demo? Vždyť DLC je vždycky obsah navíc, ne?
-
-
Jasny, kup si herni engine za 1200,- a pak k tomu prikupuj potvory do kterych muzes strilet a pravdepodobne taky "nabusenej" scenar.
Vydavat DLC soubezne s datem vydani, nebo par dni potom, je totalni prasarna. -
Ano pravda . ale pokud dlc vyjde takhle brzo tak to je hanba to tam mělo bejt už . Hra vyjde plná .
-
-
-
-
-
-
mohl by mě někdo poradit která souls hra je nejlepší na ps3 ? nějak se v tom neorientuju
-
-
Demon's Souls a Dark Souls, jsou dvě nejlepší, na tom která z nich je lepší se už ale fanoušci neshodnou, 90% z nich vždycky preferuje tu kterou hráli jako první. Každopádně pokud chceš rozumět všem "memes" v komunitě tak si zahrej Dark Souls. Teď na to srovnání:
Dark Souls má o dost lepší bojový systém(brnění má smysl, kouzla jsou méně OP, více dobrých zbraní, hlubší a lepší systém vylepšování zbraní, animace mají výbornou váhu, poise), zajímavější NPC a lépe udělaný svět(je to jeden velký svět, z jedné strany na druhou přeběhneš bez loadingu a když něco vidíš v dálce, tak se tam můžeš v 9z 10 případů dostat) ale v některých oblastech si ukouslo moc velké sousto a nezvládlo je, navíc má v některých oblastech dost velké propady FPS. Navíc přišlo s tím geniálním nápadem dát na loadingy popisy itemů. Dark Souls taky má lepší voice acting. Pokud budeš kupovat Dark Souls tak kup Prepare to Die edici s datadiskem. Taky má lepší vyprávění příběhu, kdy hra naprosto využívá toho že je hra(např. Abys zjistil pravdu tak musíš plnit lokace v nedoporučeném pořadí.) a má více voleb. Děj je zasazený do světa, který už dávno skončil a taky to tak vypadá. Dark Souls je navíc jedna z mála her, kde 99% herního času je doopravdy hraní. Dark Souls má více tajemství(I lokace důležité pro příběh jsou schované). Svět Dark Souls dává větší smysl.
Demon's Souls má lepší tutorial a je jasnější kam máš jít(V Dark Souls jde většina nováčků špatným směrem, kde je příšery naprosto rozdrtí.) nemá propady FPS, ale má dlouhé loadingy, bez popisů itemů. Má lepší příběh a výborně zpracovaný konflikt vědění vs církev. Svět je rozdělený do pěti celků, které jako samostatné celky nejsou tak vnitřně propojené jako jednotlivé lokace v Dark Souls. Každý ze světů má rozdílnou atmosféru, jiný level design a jiný gimmick. Ve srovnání s Dark Souls má Demon's Souls menší znovuhratelnost. Bossové jsou v Demon's Souls více založení na gimmicích a nudných bossů tam je méně než v Dark Souls. Má to lepší multiplayer(Každý rok okolo dušiček se koná event Return to the Nexus, kdy se hodně lidí vrací k Demon's Souls.) a netcode. Demon's Souls na rozdíl od Dark Souls skoro vůbec neriskovalo, a to co nebylo perfektní prostě vystřihli(Vystřihli jeden svět, ale nechali ho v cutscénách), kdežto Dark Souls má ten pocit neperfektnosti jako třeba první Gothic. Má to systém "World Tendency", což můžeš použít ke zvýšení obtížnosti ať už vědomě či nevědomě. Některé bojové situace mi přijdou ne moc promyšlené. Svět Demon's Souls umírá zatímco hráč hraje, narozdíl od světa Dark Souls. Demon's Souls má navíc jednu šílenou chybu, jsou tam dlouhé žebříky, ale nemůžeš po nich lozit rychle.
Ve zkratce: Vyber si, které chceš, podívej se na pár videí a vyber si která atmosféra se ti líbí víc, ale pokud se chceš připravit na Dark Souls 3 tak kup Dark Souls. Jenom NEKUPUJ Dark Souls 2. Nicméně doporučuji koupit obě a hrát je chronologicky, protože Dark Souls si výborně pohrává s očekáváním hráče co hrál Demon's Souls. ZAčátky budou krušné(výborně jsou popsané v tomhle videu : https://www.youtube.com/watch?v=STrYyhEwkbY) a budeš to chtít u každé překážky vzdát, ale pokud vydržíš a přestaneš přemýšlet jako v ostatních hrách a hrát opatrně, tak to půjde jak po másle. -
-
DS2 bych zas tak nezatracoval, rozhodně bych ji teda nehrál jako první. Jsou tam úžasný lokace bohužel i dost výplňových, natahovacích prostě odfláknutých a hlavně většina těch lokací je na sebe tak nějak nalepená. Zkrátka DS2 je výborná hra, ale už jen dobrá Souls hra.
/zapomněl jsem na DLC který jsou parádní (DS2). -
-
Chce dobrou Souls hru, což nejsou průměrně dobré hry bez autorského podpisu. Dark Souls 2 je hodně velká slabota, to ať už radši vyzkouší Lords of the Fallen. Dark Souls 2 se dopouští podivných designerských rozhodnutí vůbec neriskuje a vypadá to skoro jako by to dělali lidi co Souls hru nikdy nehráli a jenom viděli reklamní materiál. Řídká atmosféra, nudné(až otravné) emo NPC, které jsou naprosto ploché, příběh nedává žádný smysl(DOteď nevím jaká je motivace hráčovy postavy), covenanty jsou ještě debilnější, přidali tuny zbraní, ale většina z nich je úplně k ničemu, většina bossů je velký chlap s velkou zbraní, svět má nulovou interkonektivitu, level design lokací je nudný, lore vnějšího světa má nulovou váhu, protože většinou nikoho z popisovaných lokací nepotkáme, důraz na grind, žádné dobré vedlejší úkoly a stupidní fan service.
-
-
diky asi pujdu do demons souls
-
-
Dark Souls 2 je mizerné proti jakékoliv jiné souls hře, grafika, hudba, bossové, level-desing, tajemství, lokace, výzva, atmosféra i ten combat šel naproti masám a vůbec se tam v podstatě neřeší váha apod. Poměrně pěkné tam jsou armor sety, ale stejně až v DLC a to Raime set. Ten mizerný level-desing je hezky ukázán mezi Huntsman's Copse a Harvest Valley, kde není možnost se vrátit z Harvest Valley pěšky do Huntsman's Copse. Některé lokace jsou povedené a Shrine of Amana je vrchol hry, který by obstál i v první Dark Souls, bohužel těch záchvěvů je tam málo.
-
-
Ve 2 bohužel dali možnost cestovat od bonfiru mezi lokacema už od začátku a to byl první problém. Je horší než 1 ale jinak je to skvělá hra, tedy kromě lokace Doors of Pharros.
-
-
-
-
Já bych to přirovnal k Terminátor 1 a 2
-
Demon Souls, Okami, ICO/SotC kolekce, Journey, MGSIV, Killzone 2...
-
-
ps. aha" souls" hra, toho jsem si nevšiml, sry. Demon Souls má nejlepší combat, nejlépe zpracované váhy zbraní atd., Dark Souls má lepší level-desing. Záleží přesně, co preferuješ. Pokud to hraješ kvůli combatu, tak asi Demon Souls...
-
-
Nadhodím Demon's a první Dark, kdo rozsekne tohle?
-
-
Za mě určitě Demon's Souls. Lepší boje, atmosféra zmaru.
-
-
-
Todd Howard (šéf společnosti Bethesda): Remasterované verze her TES: Morrowind či Fallout 1 nepatří mezi moje osobní preference, zahrajte si originály.
Z**D
-
-
nastastie, lebo ako poznam howarda, doj...l by aj remastery...a samozrejme, ak by sa remastery aspon trosku vydarili, tie jeho genialne shi..ky by v porovnani prepadli na dno(F3+4,Oblivion,Skyrim)
-
-
Dark Souls II any% WR
Jen tak pro zajímavost a pro ty, co se divili tomu, že hra jde dohrát za 20 minut, tak zhruba před čtyřmi dny byl rekord pokořen Bananasaurusem_Rexem za čas 17:11:18
Sám jsem záznam neviděl, ale prý mu to moc nešlo, takže můžeme očekávat ještě kratší dobu. -
-
Tady samozřejmě mužeš nachetovat duše a můžeš se zcela vyhnout půli hře, takže je to vlastně úplně zbytečné sem to psát, jelikož to nemá co dělat s hraním
-
-
Co to sakra meleš?
Sám jsem ten run neviděl, takže nevím o čem to tu točíš, ale SRunner copak může za to, že mu vývojaři umožní něco, co nikdy fungovat nemělo? Když muže projít zdmi, proč by to neudělal? Měli mu v tom vývojáři zabránit...
Přeci jenom SPEEDRUN znamená, že hru dohraješ, co nejrychleji, tak nevím proč blbě komentuješ a říkáš tu, že to nemá nic společného s hraním. Pokud se ti to nelíbí, založ si novou disciplínu, třeba si ji pojmenuj - SLOWPLAY a hraj si hru klidně 100 hodin. Garantuju ti, že se na to bude dívat mizivé procento lidí. -
-
Taky si myslím, že to s hraním nemá nic společnýho. U mě je speedrun dohrání hry co nejrychleji se vším, co je k tomu potřeba a ne podvodem.
Jinak tady je to "slavný" video, tak posuď sám *3* https://www.youtube.com/watch?v=Xwc9LE7Pt_4 -
-
Ne, není.
To je za 20 minut, on to dal za 17.
-
-
-
-
-
Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.
Máte tam poměrně velikou chybu, článek je o BF4 nikoliv o COD:Ghost! -
Bethesda: „Ten, kdo tvrdí, že ve hrách nezáleži na grafice, lže“
To zni jako ty clanky o velikosti penisu :D