-
Zachraňte April Ryan
Sarah Hamilton, hlas April Ryan z The Longest Journey, Dreamfallu a nadcházejícího pokračování Dreamfall: Chapters žádá lidi o peníze na zaplacení dluhů z operace páteře. Další info na: http://www.gofundme.com/8fbxk8 -
-
Bez urážky ale platit za někoho dluhy protože nemá vhodné pojištění je opravu zoufalost.
Nevím jak to fungují tam kde žije ale není to nějaká experimentální léčba kterou nehraní pojišťovny. I v USA, když jsi zaměstnaný máš velkou šanci na pojištění které pokrývá i podobné operace. V mnoha Evropských zemích, máš pro obyvatele pojištění automaticky jako v ČR.
Pouze díky jménu má šanci to získat. Kdyby to tam hodil někdo neznámí a nenapsal kulervoucí příběh je bez šance. Protože lidi, kteří se mají problém s dluhy ohledně pojištění dost.
Tohle má řešit systém daného státu. A jestli neřeší tak tam mají lidi konat. Pomohou pak ve výsledku více lidem.
Jestli chceš pomoc má větší smysl (i morální) přispět například na dětský domov v ČR. Dítě si nemohlo vybral co udělá jako tahle ženská a jestli více lidí přispěje, tak budou mít lepší zázemí i výchovu. Ve výsledku, jakmile dospěje je menší šance, že se dostane do problémů a tím pádem přispěješ potencionálně k zaměstnanosti a menší kriminalitě v zemi ve které žiješ. O to by se lidi měli starat prvně. O to kde žijí a pak směřovat pomoc jinam. -
-
No vzhledem k tomu, že pár let trpí vážnou sklerozou tak je to s tím vhodným pojištění trochu mimo. Ale jinak zdravotnictví v americe je pošahané samo o sobě.
Na dětský domov jsem taky přispěl, a to i přes to, že to považuju spíše za odkladiště nechtěných cikánských dětí. Ovšem s vyjímkami. -
-
Snad to vybere. Lepší aby si lidé pomohli i když tento způsob se mi nelíbí.
Jo v USA to mají debilní. Četl jsem o tom jednu praci a strašně se to odlišuje ale i přesto to lze udělat jestliže pracuješ. Jinak by tam mnoho lidí nežilo, kdyby i pracující střední třída, která má voličské průkazy, by umírala díky nemožnosti se pojisti. Nepojištění jsou hlavně chudší obyvatelé, kteří se stejně neregistrují aby mohli volit.
Navíc komedie dávat prachy přes portál který na tom vydělává.
Jestli to tedy nezměnili. Četl jsem, že se musíš registrovat aby jsi mohl volit a nemáš to právo automaticky jako v ČR.
-
-
-
-
Fishao
https://www.fishao.com/?ref=Lingspring
výborné pro ukrácení chvil :) -
-
Naučte se schovávat ty linky, když se snažíte nahnat tam lidi přes svůj refer link *12* Nebo to rovnou řekni že potřebuješ par kliknutí
-
-
hezky to Sony na PSN rozjizdi. Rise of the Tomb Raider za 899,-. tomu neodolam :)
-
-
Nejlepší je že toto je normální cena na PC... ale když z toho maj konzoláci radost tak ať :) aspoň z něčeho se můžou těšit :)
-
-
je hezké, jak si umíš lidi zaškatulkovat. mám i PC, hraju i na PC, hry si kupuju i na PC, ale jsem konzolák, protože si dovolím koupit hru na konzoli :D nejvíc mě můžou potěšit tobě podobní blbci v diskuzích :D
mimochodem časem si toho Tomb Raidera koupím i na PC, ale tam je teď moc drahej. tam půjde cena rychle dolů. klidně teď zaplatím za hru víc, ale zároveň chci podpořit PS4, takže solím prachy za PS4 hry. za PC až když jsou za pakatel (popravdě tam mám hry na Steam prakticky zadarmo, proč toho nevyužívat). -
-
Taky je musim podporit, jinak ti chudaci nebudou mit co jist.
-
-
Zrovna u rise of the tomb raider, kde se nedá sehnat krabicovka je běžná cena 50 euro tedy přibližně 1350 korun.
Nepočítám ty pochybný stránky s kódy. -
-
Co to? Od 899,- (viz Heureka) máš PC krabicovku Rise of The Tomb Raider 20 Years Celebration, tzn včetně všech DLC, s artbookem atd..
-
-
tak to je super, že hru, která už je na PC skoro rok, můžeš sehnat za 899,- ...
na PS4 to ještě není ani dva měsíce... -
-
Bych na něj už přestal reagovat je to jen blbej troll
-
To je mi upřímně celkem jedno. Kdyby ses podíval na co reaguji, tak já jen opravuji tu chybnou PC cenu pisatele přede mnou. Do PC vs konzole flamewar mě pls nezatahuj.
-
To je super, ze tvoje obhajoba proc zaplatit vic penez za orezanou verzi nikoho nezajima.
-
-
Omlouvám se
Kouknul jsem se na heureku a ukázalo mi to jenom obchody typu key4you, měl jsem být důkladnější
-
-
originálky.cz krabicovka za 899kč
-
-
-
Ještě lepší je ta akce 1+1 zdarma. To je úžasná nabídka.
-
-
ne, ta akce 1+1 je mizerna a nevyplati se na nicem. ceny u tech titulu zvedli tak 2,5x. vyslo levneji, kdyz byly ty hry v akci jednotlive.
muj predchozi prispevek nebyl ironie. za Tomb Raidera je to na PS4 pekna cena, kdyz je to tam vicemene novinka, a levneji pokud vim nikde nikdy nebyl. koupil jsem. -
-
Zrovna ten Tomb Rider jsem tam viděl za 899 taky a k tomu bys dostal zdarma třeba Last of us. Nebo je tam za 899 Zaklínač 3, což není přepálená cena, a k tomu si dodej cokoliv z té nabídky.
-
-
To si ale pleteš RotTR se 3 roky starým Tomb Raiderem. A ten Zaklínač taky není kdoví co, protože to není GOTY, takže pak vysolíš plnou za datadisky. :)
-
-
OK, tak to se s Larou omlouvám. Ale nabídky určitě využiju, Zaklínač má adekvátní cenu.
-
-
-
-
-
-
"next-gen"
xboners kradou http://www.justpushstart.com/2013/12/robbers-wanted-steal-xbox-one-got-ps4s-instead/
ponies se navzájem rovnou střílej http://www.gamespot.com/articles/man-shot-dead-trying-to-sell-ps4/1100-6416497/ *8* -
-
Bulvárek.
-
-
Nintendo startovní hry
Se Switchem se budou prodávat tři hry: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (1899 Kč, v limitované edici za 2699 Kč), minihry 1 2 Switch (1349 Kč) a Just Dance 2017 (1649 Kč).
Aneb jedna AAA hra dražší jak hry na PS4/Xbox One, Indie sr*čky za téměř 1400 a hopsačka za další solidní pálku. -
-
Klídek jsou to předobjednávky, navíc mass effect andromeda na xbox je předobjednávka za stejnou cenu jako zelda. Já spíš než o cenu mám obavu aby se na mě vůbec dostalo a to mám předobjednanou konzoli i zeldu hned jak to šlo
-
-
mužeš bejt klidnej switch nikdo chtít nebude *1*
-
-
No že zrušili. Samo Nintendo potvrdilo uvolnění 2 miliónů konzolí Switch pro první prodej. A ruku na srdce, to je solidně málo. Je to asi to samé jako vyprodané Ferrari v Praze. Měli jedno na prodejně.
Ne Fremťáčku nepsal, chápu, že tvůj pidimozeček si to myslí. A jsem moc rád, že jsi opět vytáhnul Apple. Malé tajemství. Pokud bereš Antutu jako zdroj, tak jsi ještě větší hlupák než jsem si myslel. Všichni ví, že se upravil algoritmus pro výpočet v Antutu, kdy během jedné aktualizace se "zázračně objevil nevídaný výkon u iPhone a rázem vyhrál a porazit všechny okolo:) http://i.imgur.com/i7J4LFO.png
Takže prosím Femťáčku, zase si hačni do kouta a cucej si paleček. Uděláš lépe:) A myslím si, že třeba 6S se dobrý telefon, sice pár věcí mi pořád vadí v ovládání a není tak zcela pohodlné (chybí mi zásadní tlačítko zpět) a občas padá firemní pošta, ale rozhodně dobrá alternativa k jiným bývalým vlakovým lodím. Až na tu cenu samozřejmě. -
-
"Ne Fremťáčku nepsal, chápu, že tvůj pidimozeček si to myslí"
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/prehled-nejzajimavejsich-her-pro-nintendo-switch-nova-zelda-super-mario-splatoon-2-a-dalsi-291673/?rootId=2770524&itemId=2772576
"Malé tajemství. Pokud bereš Antutu jako zdroj, tak jsi ještě větší hlupák než jsem si myslel. Všichni ví, že se upravil algoritmus pro výpočet v Antutu, kdy během jedné aktualizace se "zázračně objevil nevídaný výkon u iPhone a rázem vyhrál a porazit všechny okolo:)" Asi nejsi schopný použít ani Google.
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7_plus-review-1506p5.php
Jinak moc pěkný průjem *3* -
-
řešíte houna
-
Teď je otázka, jestli takovou kktinu jsou schopni napsat dva různí lidé během pár dní. Podobný styl, podobně debilní úvaha...
-
"Tenhle nesmysl jsi tu Veskoslave už psal ale pod jiným nickem."
Tahle věta může mít totiž dva významy:)
1. Psal jsem v diskuzi jako Veskoslav v jiné diskuzi.
2. Psal jsem jako někdo jiný v diskuzi.
A jelikož ty strašně rád obviňuješ ostatní, že píšou pod jinými nicky, tak jsem nepředpokládal, že mě neobviňuješ opět z toho, že jsem nepsal jako Veskoslav:)
-
-
-
Nintendo /Apple
Nintendo hype ....Stejné jako s jablkem . Všichni fandové se nahrnou a vykoupí první várku bez ohledu na realitu . Nápis Nintendo jim stačí ke spokojenosti .Škoda že na tom není pořádně co hrát . -
-
Tenhle nesmysl jsi tu Veskoslave už psal ale pod jiným nickem. Je to naprosto debilní příměr. Switch není výkonné zařízení, zkouší prorazit něčím jiným, těžko říct jestli se ujme, mně se to nelíbí. Apple nabízí výkonné zařízení. iPhone 7+ je např. suverénně nejvýkonnější telefon současnosti. Switch bude mít výkon trochu lepší než WiiU. Rozhodně nemá cenu tu brečet Veskoslave, stejně si to v životě nekoupíš. Nechápu, proč tě to tak strašně sere, tak je to drahé, ne moc výkonné, tak to nekupuj panejo. Stejně jsi nevylezl z jeskyně od PC, tak už zalez zpátky a nech lidi volně si vybrat jestli o to mají zájem. Xenoblade 2 stejně bude lepší než jakýkoliv Zaklínač *11*
-
No myslím, že Zelda chvilku zabaví, než výjde splatoon a mariokart. Takhle, pro majitele wii u to zatím smysl pochopitelně nemá, pokud za každou cenu nechtějí s konzolí cestovat, tak si Zeldu, splatoon i mariokart zahrají(rozdíl mezi splatoon 1 a 2 bude asi jako mezi left 4 dead 1 a 2 a mariokart je jen port + všechna původní DLC +3 závodníci + pro mě jediná podstatná věc mapy na battlemode). Samozřejmě se vyplatí počkat na opravdové exkluzivity jako je Super Mario Odyssey, jenže já chci pařit Zeldu jakmile to bude možné a nebudu si kvůli tomu kupovat wii u, řekl bych, že spousta lidí to má obdobně
-
-
No tím bych si nebyl tak jistej, na všech hlavních obchodech s elektronikou je to nejpředobjednávanější (čeština je tak krásný jazyk *4* ) zboží. A vzhledem k tomu, že konzole ani hry nemají region lock a některé české obchody nemají problém s platbou ze zahraničí tak to může zmizet velice rychle, i když si nemyslím, že by němci hromadně vykoupili všechny switche v čr *1* ale viz draken gamestop v USA již má vyprodáno všechny předobjednávky, cca 24 hodin po začátku
-
Jen v USA zrušili předprodej jaký o to je zájem *7*
-
-
-
-
Vánoce
Taky Vám přeji všechno nejlepší, do nového roku mnoho pěkných a snad i originálních her a hlavně pohodu při psaní recenzí a při uzávěrce LEVELu. -
No ted
-
-
Sakra pisu z mobilu a nejsu prihlasene.
Chtel sem napsat ze ted tady mame nadejny hry, Tomb Raider a Far 8ry Primal, pokud budou obe slusne optimalizovany a povedou se tak je beru.
Tomb Raidra chvalil Anastasov a tomu cloveku verim, kdo uz hru hral jak je to tam s hadankama sou slozitejsi a je jich tam vic nez v predchozim dile -
-
Far Cry Primal. Ale, ale, chybí ti soudnost, jelimane. Rád hraješ už po 17cté(rychle jsem si v duchu spočítal hry od Ubi s identickými herními mechanikami, kdyžtak mě opravte) to samé pořád dokola jenom v trochu jiném prostředí?
MGS má možnosti o dost víc a nechybí tomu příběh ani sofistikovaný humor.
Btw ve Far Cry by mohli konečně udělat pořádně animaci stahování.. -
-
Pokud jde o Far Cry tak jo. Neznam moc her s lepsi hratelnosti a tolika moznostma jak hru hrat. Primal bude pecka.
-
-
FC: Primal vypadá dobře, jen mě štve ta bombardující sova, nebo co to je.
-
-
Jo souhlas to je strasna blbost
-
-
Běhat po ostrově/horách a hledat nějakou kočku abych si z ní ušil baťůžek? Vážně? To mě na té hře celkem odpuzuje. Kolik je tam možností? Všechny vystřílet nebo jít potichu. Vynechal jsem něco?
-
-
Tak hlavne ze vis jak se hra hraje a jaky sou v ni moznosti, akorat to ma jeden hacek, hru nehrals :-D
-
Já tu hru hrát nebudu ani nechci a tvé možnosti hraní mě v tom jen utvrdilo, ale hlavně že tě to baví o to ve hrách jde, neber to špatně každého baví něco jiného.
-
Ze neumis tu hru hrat je tvuj problem.
Loveni zvirat me bavi, cistym lovem ziskam kuze vic a je to v pohode.
Zabijet muzes potichu snajprem, lukem.
Muzes hrat rambo styl, nebo treba potichu v tabore rozmistit C4 pak vyleztna kopec a odpalit je a sledovat en chaos. Muzes tam nabehnout se slonem, nebo dat C4 na slona a poslat ho proti nepratelum. Tech moznosti je tuna pokud je neumis vyuzit neni to chyba hry ale tvoje ze si hru neumis uzit.
-
-
-
-
Si přečti recenze nebo koukni na video ne?!? Jde to po stopách předchozího dílu á la Uncharted. Přehnaně akční a v takovém duchu se nesou i "hádanky".
-
-
Recenze fakt cist nebudu, placeny zvasty a recenze v nichz se clovek vlastne nic nedozvi sem uz prestal cist.
No uz sem cetl ze hadanek ma byt vic, chtel sem si to nechat potvrdit, snad se tolik nestalo...
-
-
-
-
HW dotaz. Výhledově - dost výhledově ;] - si budu kupovat nový PC na hraní a tak občas koukám na komponenty, abych se zorientoval (ne že by mi to šlo *12* )
Dneska jsem se koukal na processory Core i7. Jsou k dispozici čtyři generace Ivy Bridge až Skylake. Je nějaký důvod kupovat do nového kompu něco jiného než Skylake generaci? Ceny mi přijdou víceméně srovnatelné a liší se v řádu stokorun, jestli na to koukám dobře. Jsou mezi generacemi tak minoritní rozdíly, že i ceny se nehýbou a je v podstatě fuk, co koupím? Má tak smysl ušetřit na desce, která asi taky pro starší generaci bude o něco levnější?
Nejde mi o nějaké hluboké rozvahy, jen o informaci pro neznalého.
Předem děkuji za smysluplné odpovědi a stejně tak děkuji těm, kteří si odpustí "vtipné" příspěvky ve stylu LV007. *2* -
-
Díky všem za info. Nákup plánuju na příští rok. Chci počítač, na kterém budu nějakou dobu v pohodě hrát 1920x1080. Dívám se teď na kompy pro současné hry, abych to příští rok koupil za nějakou rozumnou cenu. Abych byl konkrétnější co se her týče, tak důvodem je asi nový Deus Ex a Kingdom Come. Všechno ostatní jsou už míň náročný hry, které jakžtakž hraju i na současným starým kompu. Je tedy otázka, jestli má i7 smysl nebo stačí i5 a dobrá grafika. Grafiku plánuju něco jako NV 970.
-
-
hele ve volbě grafiky má Veskoslav pravdu, já jsem uvažoval o "upgradu" na 1060 ale pro mě to nemá smysl, sám mám 970 a ten rozdíl ve hrách není zas tak velký, ale jestli kupuješ nový PC a chceš nvidii, tak jdi rozhodně do 6gb 1060, od značky msi je jenom o 1000kč dražší než jejich 970 a věř mi, že chceš co nejvíc vram, 970 bych ti doporučil před necelými 2 lety, kdy jsem si jí kupoval já, ale dneska už to nemá smysl, co se týče procesoru, pokud to máš i na práci a teď myslím třebá náročné renderování, tak i7 smysl samozřejmě má, na hraní ne, místo i7 si kup i5 a pořádný SSD na operační systém
-
-
To zní rozumně ;] a jako dobrý plán. Díky ještě jednou všem za tipy.
-
-
1060 minimálně - 970už je zbytečný investice... (doprodej)
-
Proč 970? Jestli kupuješ příští rok, jak říkáš, tak 1060, ne? Navíc 970 s osekanou pamětí v době 1060/R9 480 mi přijde jako špatná investice:) Jinak já osobně jedu na i5 3470 (nějaký ten pátek stará)+R9 390 a není hra, co by nejela na max v solidním FPS kabátku. Raději bych místo i7 za 10 táců, koupil i5 za 6 táců a ty "ušetřené" peníze vrazil do většího SSD disku nebo grafiky:) Nebo jel na pěkný víkend s přítelkyní/přítelem:)
Kdybych si sestavoval teď pc, tak nejspíš Intel Core i5-6600K (problém, že pouze DDR4 paměti, lze narvat i DDR3L), takže další investice navíc (lze vyřešit přes starší Intel Core i5-4690K cca 5-10% "horší" jak 6600)+R9 480X OC (až bude) nebo klasickou 1060. Ono i více záleží, co od toho očeváš, jestli renderování objektů v Cadu a jiné srandy, co jsou náročnější na výkon CPU a ne GPU, tak bych možná i do i7 šel a to do i7-6700K+zmíněné karty.
Jinak podle mě je naprosto dostačující například Intel Core i5-4460:) Za 5000 a nebudeš mít podle mě s ničím problém. K tomu za 8500-9000 1060 a do konce éry současné generace konzolí vystaráno:)
-
-
Píšeš "dost výhledově". Tak to nebude problém počkat na začátek roku na AMD Zen. Pokud i7 přímo nepřeválcuje, tak minimálně srazí jejich ceny dolů.
-
Tak to mi ukaž kde koupíš nový Ivy Bridge i7.
-
-
já nevim, třeba tohle:
https://www.czc.cz/procesory/produkty#q-c-2-f_137820868=sIvy%20Bridge-E&q-c-1-f_2026836=sCore%20i7&q-c-0-producer=s3h1cn472v2dbib5omna0i2ljba
ale o to tak ani nešlo, jestli seženu od Ivy Bridge nebo až od další generace. Mě šlo principielně o to, jaký je mezi nimi - a jestli vůbec nějaký - rozdíl. -
-
Aha a to by sis chtěl koupit ten za 22 tisíc a nebo ten rozbalenej za 9 tisíc? *1* Když teda pominu fakt, že to není Ivy Bridge, ale Ivy Bridge-E.
Rozdíl tam pochopitelně je. Kupovat předchozí generace nemá význam. A není to náhodou lepší řešit, až to opravdu budeš kupovat a ne rok dopředu? Za pár měsíců jsou tu už Kaby Lake a Zen, -
-
ZEN má být už v prosinci?
-
-
Jo, děkuji.
-
According to recent updates from AMD’s Lisa Su – Zen will be shipping in limited quantities by year end, with full market availability in 2017.
-
-
-
-
-
Osobně si myslím, že i7 jsou předražené legrace, co Intel násilně rve skrze peníze do doporučených požadavků.
Ale pokud na tom trvaš, tak většinou platí, že čím novější, tím lepší pro budoucnost. -
-
pokud budeš kupovat všechno nový, tak poslední generaci. rozdíl ve výkonu ve hrách se různí, ale do budoucna je lepší mít to nejnovější. a do ceny musíš započítat i dražší paměti
ale dá se hrát v pohodě i na kvalitním i5 Haswellu
-
-
Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.
hm, a naco? prvy aj druhy diel su spustitelne aj na W7/8.1, a po nastaveni rozlisenia aj pekne(relativne)
zbytocna robota
radsej dajte poriadny budget (a cas!) Obsidianu nech urobi poriadny 3ti diel
(lebo Bioware by z toho urobilo vztahovu telenovelu, bohuzial)
capcha - RUM *1* -
-
Druhej díl byl super nudnej! Obsidian příbehový hry neumí
-
-
South park
-
-
-
Video: Z Gamescom unikla sedmiminutová prezentace Fallout 4, která probíhala za zavřenými dveřmi.
A jak unikla když byla zavřená dveřmi ? *8* -
-
Pravda je tam venku *5*
-
*Sheldonův smích{
-