-
Do hry Fortnite přibyla pistole s tlumičem, o víkendu si můžete zahrát časově limitovaný mód "Sneaky Silencer".
NO, ona je to celkem sranda když si to takhle člověk dá jednou za čas třeba včera jsem skončil v TOP02 v duo *3* tu pistoli jsem měl nicméně mám radši delší zbraně. -
Nvidia ke konci tohoto měsíce dodá do obchodů drátové 3D brýle pro 3D Vision za přijatelnou...
DOTAZ: Tyhle brýle (+odpovídající monitor) jsou vše, co budu na svém PC potřebovat pro rozběhnutí her ve 3D? Samozřejmě se slušnou grafickou kartou, ale to by neměl být u GTX 470 problém, že? -
-
Na 3D v nejbližších 2-3 letech uplně zapomeň. Je to jako hezký sice ale za ty peníze si přece nebudeš ničit oči. Počkej si až u té technologie nebude napsaný, že doporučujou po 40minutách hraní přestávky.
-
-
Tak tak,taky bych do toho nesel,je to stara technologie,kterou ted oprasili jak ve filmovem tak hernim prumyslu,ale neni to urceno na dlouhodobe pouzivani.
Ale pokud si nekdo svych oci nevazi,tak smele do toho. -
-
Ve filmu se mi to líbilo u Toy Story 3 xD
-
-
U filmu ty 2-3 hodky to neni snad zadny problem az na nektere citlivejsi jedince,kterym se z toho dela spatne.Ale na nekolika hodinove hrani nekolikrat tydne to podle me rozhodne neni rozumny.
-
Já byl ve 3D na Avatarovi a přestože jsem z toho byl unešenej, tak je to pořád takový pseudo 3D. Každej člověk to vidí trochu jinak a pořád to kazí oči. Dokud ta technologie nebude pořádně vychytaná tak je lepší se jí vyhnout. A ne být za každou cenu pokrokovej.
-
-
-
-
-
Včera jsem v diskusi s kamarádem o stavu české herní žurnalistiky musel uznat, že za poslední léta došlo ke zlepšení. Konečně se v recenzích píše o technickém stavu hry (!) a sem tam už se zohledňuje i v hodnocení (!!). Konečně se v recenzích píše o mikrotransakcích a dalších praktikách, které ze zákazníků tahají peníze (!) a i to už se sem tam zohledňuje v hodnocení (!!). A hlavně vznikají články, za kterými je vidět n.o.v.i.n.a.ř.i.n.a., jako je například článek o problémech s vydáním Kingdom Come: Deliverance. Jako člověk, který toho (nejen tady) už hodně zažil, můžu mladším kolegům jen poblahopřát, že nezažili dobu, kdy herní novináři šli na ruku vydavatelům a nad nářky hráčů nad mikrotransakcemi, day one DLC, špatným technickým stavem hry apod. mávali rukou nebo se dokonce veřejně ušklíbali, jako by ti hráči byli otravní potížisti. No... dneska už se neušklíbají. Už to samo je pokrok.
-
-
Co to meles? ;)
Nic z toho co pises nezmizelo, porad je to tady. A klidne i tady na Games, jeden-dva clanky jaro nedelaji. -
-
Neříkám, že to zmizelo úplně, ale je to o dost lepší. A to se fakt nepovažuju za někoho, kdo by někomu něco slevil. *4*
-
-
Ja zas rikam, ze mluvis o poslednich letech... pritom jeste vloni, zrovna tady na Tiscali, ctenari laterili, jak redakce chrochta nad mikrotransakcemi a lootboxy, respektive, ze v tom nevidi nic zleho a na hry to nema prakticky zadny vliv. ;)
Teprve podzim, a pru*ery typu Battlefront 2, NFS Payback a spol (ktere ani redakce neresila, narazim treba na 2K a jejich NBA) prinesly ten tvuj zlepseny stav zurnalistiky. Lepe receno, napsalo se o tom par clanku, kdyz uz o tom mluvil cely svet, a pripustilo se, ze to teda neni vubec dobre.
Podobne si Games celkem smlsli na Kindgom Come, ale tam by zase zle jazyky mozna podotkly, ze je to hlavne proto, ze Vavru nemaji radi. ;) Jiste, ta hra je rozbita a ma spoustu problemu, ale tohle se tyka pomalu kazde treti-ctvrte dnesni hry. A urcite bysme tu nasli spoustu recenzi, ktere to nezohlednily, ani je nedoprovodil serial clanku, jak je to spatne a kam jsme to dosli.
A to se bavime jen o Games, pri pohledu na dalsi domaci media a radoby novinare, ci zurnalisty, to spis vidim na dalsi a dalsi pokles toho, cemu by nekdo ve snu, ci podnapilem stavu, rikal "česká herní žurnalistika".
-
-
-
-
ty novy nekdo hral? takovej brak
ty puvodni byly snad posledni nfs, co jsem si s chuti uzil
dost me prekvapilo, ze ani ty criterioni to nevytrhli, bpc me bavilo vic jak vsechny jejich nfs dohromady (i kdyz pravda, do konce jsem dojezdil akorat hot pursuit, ale vzhledem k tomu, ze snad nebylo potreba neco vyhravat, tak ani nerikam odzavodil) -
Path of Exile patch 2.1.0
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1478438 -
-
Má to smysl hrát, když je teď D3 v takovém (skvělém) stavu, v jakém je? Kdysi jsem to zkoušel, ale hrát dvě "stejné" hry mi přijde trochu moc velký luxus. Respektive: ty to hraješ, i když hraješ i D3? A proč?
-
-
PoE je zdarma, takže to můžeš hrát i s kámošema co "neutrácí za blbosti".
-
-
No zrovna PoE je příklad, kde se utrácí za blbosti (nepočítám rozšíření truhly atd.). A D3 i s datadiskem byla v akci za 29 euro, což není moc:)
-
-
Ano, ale dá se hrát i bez utracení koruny, sice pak máš problém s místem a ten pokrok jako někteří šilenci neuděláš. Ale na kvalitní zábavu to stačí. Tenkrát jsem tam měl na Hardcore postavu až na levelu 70 cca. Což byl pro mě úspěch. Bylo zajímavé pozorovat když tam někdo chcípl na levelu 95 třeba...
Btw nehral jsem softcore. Tu postavu jsme většinou smazali. (pro neznající, když vám umřela postava na Hardcore, přešla do Softcore a tam mohla chcípat dle libosti - příšli jste tak o všechny itemy na ní v Hardcore modu včetně postavy).
-
-
-
Nehraji:) Jenom sem dávám pro info pro ostatní, co to třeba hrají a neví o tom:)
-
-
-
The Crew Wild Run
lol právě se mi sám od sebe stáhnul update asi 6gb ... a kompletně to změnilo interface hry, grafiku, všecko... + nabídka, že si můžu koupit datadisk Wild run, což neudělám, beta byla o ničem. -
-
Běž si raději zahrát Driveclub, to je král arkád, nejlepší arkáda od dob NFS Porshe...
-
Jn pěkná capovina, holt UBISOFT aby něco nevnucoval. CHYbí už jen reklamy při samotném hraní *1*
-
-
No jako nevypadá to špatně, jen mě štve, že ti takhle natvrdo změní v podstatě vizuál hry, kterou jsi si koupil, aniž by se tě ptali.
-
-
Jn, lidi už pomalu si začinají zvykat že možnost volby je něco co snad nikdy už nebudou mít...
-
-
Staci si nekupovat kraviny
-
-
-
-
-
Část multiplayeru v Metal Gear Solid 5 pouze za peníze?
http://www.zing.cz/novinky/28311/cast-multiplayeru-v-metal-gear-solid-5-pouze-za-penize -
-
Ještě že ne singlplejr i tak to je svinstvo. Bohužel lidi jsou ochotni platit. *7*
-
Tohle je z gamespoťáckýho clickbait článku kde o tom psali aniž by si ověřili informace, no a herní "novináři" to samozřejmě opsali.
-
Zing.cz = herní obdoba Blesku viz samotný titulek článku *7*
Tohle se řešilo už při oznámení, že hra bude mikrotransakce obsahovat. Jdou prostě s trendy (bohužel) a kdo nebude chtít expit hraním, může si to urychlit za reálnou měnu... snad se to nezmění na Pay 2 Win *13* -
-
Jo o to jde. Jak to bude v praxi. Aby to nebyl grind / zaplať. Uvidíme.
Jinak klidně jsem mohl dát odkaz na jiné weby. Tyhle zprávy kde to je potvrzené jsou staré kolem 8 hodin.
-
-
-
PlayStation verze Alien: Isolation dohrálo pouze 15,4% majitelů hry.
wow -
-
Já to třeba nedohrála, protože jsem nebyla schopna projít přes hnízdo plné facehuggerů.:) Jinak jsem si hru užila.
Jinak našla jsem kód z minulého Levelu k bonusu do War of Thunder. Tu hru nehraji, tak snad to někdo využije.:)
66YH-X4MY-A343 -
konzolisi maji skratka vyssi pozadavky na zabavu a ta hra je nudila. vzdyt se tam taky nic nedelo
-
-
17,4% hlásí steam. Nic moc teda taky.
-
Spíš byli ztraceni, protože je ta hra nevodí za ručičku tak, jak to dělá většina áčkových her z poslední doby. *3*
-
-
-
V září se dočkáme na XBLA remaku Double Dragon 2 - hra dle videa úplně kašle na jakoukoli úctu...
Si ještě pamatuju, jak sem hrával double dragon na konzoli sega :D