-
WD
Ahoj, tak jsem koupil warch dogs přes key4you formou nějakého slevového kupónu, takže jsem se registroval na uplay, dal do košíku WD a zadal ten kód a koupil, ale při naistalování služby uplay hru nevidím v moje hry, je tu někdo kdo to kupoval stejně, nevím jestli se tam objeví až v den vydání -
-
Je to naprosto normální u předobjednávek na upaly ;) objeví se ti až v den vydání hry :)
-
-
Díky a nevíte někdo bude tam nějaký coop ?
-
-
Coop hra bohužel neobsahuje :/ ale je tam freeroam, tak aspoň něco :)
-
-
-
-
Pomoc
Zdar,
potřeboval bych takovou pomoc,nebo spíše odpověď. Hrál jsem si ve FL Studiu, a ujela mi ruka s nastavením bpm. Reproduktory v ntb zapraskaly a opětovné vrácení do normálnu nic nezměnilo. Při hudbě praskají od té doby, při každém úseku, kde jsou basy větší. Je teda asi dost možné,že jsem je odpálil že?. Tak jestli je možná nějáká oprava? Nebo jestli si pomůžu zakoupením reproduktorů na usb, protože do sluchátek jde zvuk v pořádku.
Díky. -
-
Co je to za blbost? BPM jen mění rychlost songu, tak nevím jak by ti to mohlo odpálit repro. Ale tak na notebooku je asi vše možné.. Ale jestli si hraješ s FL Studiem, tak bys měl mít aspoň externí repro (repro monitory jako např. Kurzweil poslouží dobře).
-
-
Co poslal tam nějaký šílený bubny a nevydrželi, jinak podle mě je k notebookové zvukovce jakýkoli lepší repro škoda a vyhozené peníze.
-
-
Jakože ntb zvukovka je slabá ale umí Dolby 5.1 DTS a prostorový zvuk už dneska možná víc ( tohle uměli před lety) mají dokonce i 5.1 a více podporu. Pokud měl nějakej pekáč tak se nedivím...
-
-
Tak je jedno jestli stereo nebo 7.1 pořád z toho nepoleze nic extra aby se k tomu kupovali "monitory".
-
-
Nemůžu soudit - nevím proč by k ntb měl někdo kupovat nějaké sloupy atp to je asi hloupost ( jestli nemá pc tak asi ne) Jinak integrovaná zvukovka by stačila i v pc na nějaké lepší repro - většina zmákne všechny formáty.
-
-
-
-
-
Lol tak máš ponaučení si nehrát ve Fl studiu takhle si odprskat bedničky - myslím že si jen poškodil membránu to by snad mohlo jít ještě reklamovat ( nicméně Draken ti už poradil).
-
Asi si je fyzicky zničil, takže buď si je někde kup a vyměň nebo to řeš nějakými externími bedýnkami. Pokud máš záruku nebo lepší značku zkus se obrátit na prodejce nebo přímo na autorizovaný servis.
-
-
Díky za odpověď,
Záruku mám, jen nevím jak bych to tam popsal a jestli by to uznali. Že jsem si sám, z vlastní blbosti odprskal reproduktory..to nevím. *13* -
-
To bych neřešil, prostě repráky nefungují a proč a jak bych nikomu nevysvětloval, dej to na reklamaci když to neuznají tak pak teprv vymyslet plán B.
-
-
-
-
První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.
Proto si kupte Crysis 3 *1* *15* -
Během tohoto víkendu si mohou zkusit (a zahrát si proti vývojářům) multiplayerové demo Crysis...
Tohle demo mě teda odradilo od koupě...zlatý Halo. *1* -
ROOT
http://store.steampowered.com/app/393610/ -
-
to sis koupil nebo co?
-
-
Nemůžu sem dát info? třeba to někdo neví...
-
-
-
Disney plánuje prodat svou herní divizi FoxNext, hrám už se podle šéfa Roberta Igera prý vůbec věnovat nechce.
Jako nevím jestli to je nějak velký studio, ale Disney bude muset začít nakupovat herní studia, filmová už asi moc nekoupí.
na wiki píší asi 4 hry a všechny byly na telefony, všechno byly licencovaný hry k jejích značce + jedna Marvel hra.
-
mp3
tak trochu zbytečné, já to řeším Tidalem, hudbu mám ve Flacu a zabírá to pár mega *3* -
-
Jj flac je nejlepší, ale musíš na to mít trošku hardware .)
-
a na čem to posloucháš?
-
-
Bose companion 2.1 a k iPadu či iPhonu mám BOSE SoundLink Mini.
-
-
To ti koupili rodice?
-
-
-
-
FeudalAlloy Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=H_NG-nQPh8A
Pokud někdo nezaregistroval, další česká hra:) -
-
Tak co kdo se tady tesi na Project Cars 2, ja uz se nemuzu dockat. Na malokterou hru uz se tesim, a PC 2 je svetla vyjimka, tesim se jako maly decko:) Podle recenzi nas ceka mala revoluce v pocasi, kdy snih taje, dela kaluze, hlubsi i min hluboky podle vozovky a ty pak ovlivnujou ovladatelnost., tohle je neskutecna pecka.
Druha hra co sem si v zivote predobjednal :) -
-
Jo, já jsem podpořil i dvojku, za ty prachy co se mi vrátily z podpory jedničky si to zasloužili. Něco jsem odjezdil už v betě a je to fajnový. Vyladili a dodělali všechno co nestihli u jedničky, vylepšili už tak skvělý pneumatiky z minulýho dílu, rozšířili simulace podvozku a výsledek je parádní. Na záznamech to všechno s náklony a smýkáním vypadá jako živý.
A opět bylo neskutečně fajn být toho součástí na oficiálním foru hry, kde bylo u všeho vidět jak a proč to vzniká a moci se k tomu vyjádřit. -
Snad nebude trojka a žádný další závody, protože to co tady pak vždycky předvádíte s LV, to se nedá... Měsíc tady o tom blábolíte, i když to vůbec nikoho nezajímá. Počkejte si na recenzi, a pak se vyjadřujte tam.
-
-
Zatim o tom nemám dostatek informací. Jen jsem viděl povedenej trailer a četl, že tam má být fakt hodně obsahu. Každopádně pro mě nemá smysl to kupovat teď. Ta hra pěkně uzraje, zlevní a až bude stát 500 Kč na PS4 jako teď první díl, tak ji koupim.
-
-
Na konkurenci je uz recenze od cloveka co zavodnim hram rozumi.
-
-
Jestli myslíš Hrej, tak zrovna tam jsem to viděl, ale ta recenze je na mě moc dlouhá, takže jsem kouknul jen na část.
-
-
Heh, me prisla prave kratka :), precetl sem ju jednim dechem)
-
-
-
-
Chtel jsem zafinancovat ale prisel jsem pozde :( Jednicka se mi snad vratila trikrat.
Zadna samolepka a tricko ale proste vraceli investice. Kickstarter jak ma bejt. Jinak se tesim moc :D
-
-
Clockwork Empires vychází 15. srpna na Steamu v Early Access
https://www.gaslampgames.com/2014/07/30/clockwork-empires-is-coming-to-steam-early-access/
*14*