Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Floowie

Na Floowie nejde koupit jen jeden LEVEL? Si musim dobijet kredit nebo co prej *7*
    • alladjex
      Nevim jak Flowie, ale na Publeru si přes Paypal dobiju přesně potřebných 79 korun vždycky když si chci koupit nové číslo.

add papír. Kupoval jsem si Level papírově. Potom co vznikla možnost si ho free k papírové verzi stáhnout elektronicky jsem zjistil, že ho z 90% čtu na tabletu ... Papírové verze mi doma zavadzají, ale nemám srdce je vyhodit. Navíc vím, že se k nim stejně nikdy nevrátím. Když budu něco hledat, projdu si to na kompu. Čímž papír neodsuzuji, mít velkou knihovnu, asi si budu pořád Level papírově kupovat, ale šlo by u mě stejně jen o nostalgii.
    • Popr. co je lepsi na cteni LEVELU, Publero nebo Floowie? Diky
      • Jack1947
        Jednoznačně Papír!
  • Bezplatné DLC do mrdkohry bleskovku dostane. Píčovina ohledně kinectu next-gen která nikoho nezajímá bleskovku dostane. Achievmenty totálně nahovno bleskovku dostanou ale moc pěkné fotky které jsou RP a Cosplay a jsou to našinci ne. Protože nevím proč. Tenhle web jde pořádně doprdele. Zlatej JD ten aspoň umí bejt "wannabe" ...
    • braveman
      Jestli hulíš tak přestaň, jestli ne, tak začni... *4*
    • MickeyMutant
      "...ale moc pěkné fotky které jsou RP a Cosplay a jsou to našinci ne. Protože nevím proč."

Games nepodporují teroristické buňky, náboženské sekty ani deviantní hnutí. Říkali to v jednom podcastu.
  • Rok 2015 očima redaktorů českých HW magazínů

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/38785-rok-2015-ocima-redaktoru-ceskych-hw-magazinu
  • Metal Gear Solid 4: 25th Anniversary Edition oficiálně ohlášeno. Kromě trofejí nabídne oboustranný...

Docela Cheap kvůli takovýhle trapný příležitosti podojit hru, jako je 25 výročí. Nic novýho jen trofeje a achivmenty.
  • http://www.youtube.com/watch?v=wHN7QTcuqI4&feature=youtu.be

podme si podiskutovat o inventari Wastelands 2 :)
  • kennyB

Reklama

Reklama na toho svalouše je celkem zábavná. Hned jak jsem ho viděl, vzpoměl jsem si na ty želváky v DS 2 *15*
    • Tilwaen
      Jo, svalouš je dobrej. Nechápu ale, že propaguje svalnatou hruď na ne ty vyducané svaly za krkem - s takovou pak člověk ani nepotřebuje polštář za krk do auta *1*
      • Jack1947
        Steroidy mu byly málo omg... *7*
        • Tilwaen
          To bezpochyby. Vezmi si, jak se musí už jen pracovníci laboratoře leknout, když dostanou výsledky rozborů jeho krve *1*
    • Jack1947
      Permanentní Adblock mně tohoto balastu, zbavuje a nejsem tomu naštěstí vystaven... *4*
      • kennyB
        Já si ho pro tyhle stránky vypnul. Jediné reklamy, které mě tu fakt štvou jsou ty, na které najedeš korzorem a okamžitě začnou řvát *4*
        • Jack1947
          "Prominte, kluci vím že musíte žrát a chlastat ale nervy a zdraví mám je jedny"

Asi tak no... ještě abych se otravoval s reklamami. Vypínám jen na stránkách které opravdu nemají moc reklam a žijí víceméně z reklam, prosí o zvážení vypnutí adblocku... tam většinou nic velkého nehrozí. *4*
          • Draken69CZ
            Spíš bych zvážil zařazování lživých, nebezpečných a zlodějských reklam nebo jsou na tom tak špatně že u nich nechce nikdo inzerovat krom těmto podobným?
            • Jack1947
              Nevím zato tady byly celkem agresivní reklamy, jednou mi taky vylezli když se nenačetl Adblock, nebo vypadl... a málem jsem z toho měl noční můry. *13* Takhle tedy ne + zvuk v reklamě fuj aniž bys na ní klikl... to není normální... radši se kouknu na tlustého nebo namakaného chlapa než tam budou vyřvávat něco...otravného...

Spíš to těžko když o tom redakce ani nikdo z ní nerozhoduje, je to reklamní oddělení Tiscali a bohužel mají větší slovo protože, oni sou přeci jakoby v podnájmu, to by museli zvážit oni sami a to pochybuji, když si vezmeme více otravných reklam = více pěněz. Je to špína no ale to je holt bisnis no... tam e až pak s každým vyjebává ... po různu. *3*
  • Franta Fuka do vily!

Srry za spam, ale jsem ochotný udělat cokoli abych viděl Fuxofta ve Vyvolených

https://www.facebook.com/pages/Chceme-Franti%C5%A1ka-Fuku-ve-vile-Vyvolen%C3%BDch/218106121674813
    • Pilgrim66
      Tahle s*ačka furt běží?!
    • vlastik.plaminek
      Můžeš mi říct, kdo by se nechal dobrovolně zavřít s bandou degenerovaných č*ráků? Na čtvrt roku nebo jak dlouho to běží?
      • Warriosparky
        Právě Franta Fuka. Zkoušel to, ale vypadl v druhém kole castingu, tady je jeho článek o tom, jak to probíhalo. *3*
      • Cosi
        František Fuka.
  • V brzké době můžete očekávat gameplay trailer z PS3 verze Watch Dogs.

Tož pochopitelně, Gamescom...
  • SalemCZ

Tvůrce Prince of Persia, Jordan Mechner, má zájem udělat další hru a pracuje na knize u příležitosti 30. narozenin série.

šup, klidně se stanu produncetem. Chci novýho Prince.

• "Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...

Když budu chtít tak si ho stáhnu z čeho se mi zachce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit