Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav

Dead Rising 3 - steam

https://www.youtube.com/watch?v=ObURLnfQxi4
  • SalemCZ
    Counter-Strike: Global Offensive bude mít nové UI

Nejspíš brzké době se hráči CS:GO můžou dočkat nového menu a lehce pozměněného interfacu. Už teď si ho hráči můžou vyzkoušet na offline server, nebo privátních v betě. Counter strike blog

• Tak na Steamu uz jedou super slevy, pro nepoucitelny sou slevneny hry od Ubisoftu.
    Fallout 4 , Payday, Treba Shadow Warriror je za 3,5 eura.
    Splinter Cell Black List za 10 euro a hromada dalsich.
    Osobne beru Spilnter Cell a ShadowWarrior tomu se neda odolat.
  • Na českých bazarových stránkách, jako je Letgo nebo Aukro, se často objevují prodejci, kteří nabízí klidně i nové hry, za polovinu nebo i čtvrtinu ceny, dost často bez obalu a mají třeba 20 kusů.

Tohle je příklad takového prodejce. 
    Nevíte někdo jak je to možné? Protože legitimně to určitě nepůsobí.

• Jack1947
      Určitě bych byl takovej debill abych si něco koupil online(poštou), radši rovnou obchod s bazarovkama.
      • radim.zaty
        Pokud má na aukru přes 400 kladných hodnocení, tak to asi podvodník nebude, co myslíš? :)  Zrovna na aukru bych se nebál, tam se smějdi rychle vyfiltrujou a pokud má někdo fakt dost kladných hodnocení, je riziko minimální a taky aukro drží jakousi ochranu.

A když člověk trošku googlí, zjistí, že se jedná o kladenskou zastavárnu https://www.facebook.com/pg/michalzastavarna/about/ 

• SalemCZ
      tak já vím třeba že minimálně na Andělu v Praze je shop kde taky mají použité GoW a to je kamenný obchod.
      • Asi nejzajímavější mi přijde fakt, že ty hry nemají obal. Jak se k takovým kopiím dostávají...?
        • Pan_Klobouk
          Spousta tech her se u nas lisuje. Zjevne nekdo, kdo tam dela... a kazdy den mu par disku uvizne v kapse. ;)
        • radim.zaty
          Někdo to čoruje v krámech z obalů a prodává to do zastavárny za pár švestek :)
  • GoG.com mají valdu..
  • Alex81
    Vím, že je to absolutně OT ale zítra je 70 let od Operace Anthropoid!
    • Ringwraith
      Jo jo, četl jsem v Mladé Frontě.
  • Team Fortress 2 nyní hraje skoro 2x více hráčů než legendární Counter-Strike.

Hah, jde o to, kdy se člověk podívá.

Current Players --------- Peak Today -------- Game
    65,820 ------------------- 97,917 ----------- Team Fortress 2
    42,566 ------------------- 65,420 ----------- Counter-Strike
    • Kdybys tam přidal i CS Source, tak by to teprve bylo o něčem jiném.
      • Můžeš se podívat sám. CSS se dlouhodobě drží pod 1.6
        • Koncept arty ke hře Dungeon Siege III.

No a co, pro mě je CS jako CS, dohromady mají víc než TF2.
    • Pokud z nějakého důvodu nechcete mít na svém serveru hry Team Fortress 2 free-to-play hráče,...

A co jako? Původní tvrzení stále platí.
      • Tvé chápání slova "skoro" je asi jiné, než moje.
        • A to tvoje chápání je asi jiné, než většiny lidí. *4*
  • Veskoslav

Massive Darkness (deskovka)

https://www.kickstarter.com/projects/coolminiornot/massive-darkness

Pokud někdo minul Dark Soul deskovku, tak je tady další, která si zaslouží pozornost. A tady očekávám, že vyberou ještě více než u DS.
    • Morraw
      Vůbec nic mi ten setting neříká, ale figurky vypadají fajn :)
  • Pilgrim66

Ken Levine zavírá Irrational Games

http://www.theverge.com/2014/2/18/5422846/bioshock-studio-irrational-games-closing

http://www.irrationalgames.com/
  • Jack1947

Hatred - Survival

Je jen na vyblbnutí, až budou dělat příběhové rozšíření tak pochpím že nebude asi zdarma... navíc to má furt ty samé bugy a seká se to pochvíly hraní brutálně k čemu nové postavy které se hrají jen v survival modu když je to pořád plné stejných chyb... nakonec už to není taková euforie s té jsem vystřízlivěl už předtím. *7*

Divím se co lidi vůbec nekoupí (ne tenhle případ) např blbost Zombie zenith zoid nebojak se to jmenuje to by mohlo mít gamesplay lol, má to grafiku jak z filmu od pixaru seká se to jako prase *2*

*7*
    • frag.ment
      Jacku, to že kradeš mi vadí, ale nic s tím nenadělám. Jen by mě zajímalo, jak to vůbec stíháš všechno hrát a ještě tu stále vypisovat. To mi hlava nebere..
      • Jack1947
        Veterána místního - Games radši přeskočím , děsně chytrý nemyslíte? jste všichni... dedukce méně než bod mrazu. Kdybych si kupoval tolik her co dohraju, nedělal bych nic jiného a navíc bych na to neměl ani peníze. Takže to hodku než se dostáhne, jistě něco "zkusím" protože mně to zajímá a pak smažu ? normální leč pro vás nepochopitelné. Proč bych nezkusil a proč myslíte že piráti vždy píšou v nfo " If you like, buy and support developer nebo něo takového... Makes sense ne? *3*
        • Vemu to stručně, ať to zvládne pochopit i tvůj mozek :) Normálního na tom není NIC :)
      • nedělá nic jinýho a hrát je v jeho případě ho%dku se s tím patlat a šup na další, než se dostahuje něco jiného
    • Zloděj si stěžuje na ukradenou hru...

Navíc jak víš, že ty chyby neplynou z toho, že máš cracklou verzi?
      • Je to Jack, tak co by si po nem chtel :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit