Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Playstation hry

všiml jsem si na PS, že mám mezi Purchased i Call of Duty Infinite Warfare, který jsem si nekoupil. tušíte někdo, proč to tam je? není to kvůli tomu, jak to kdysi bylo na víkend k vyzkoušení? to jsem tuším zkoušel stáhnout a po hodině pak mazal. na PS Store tu hru označenou jako koupenou nemám.
  • Femto

Mac Master race

4K pfff. Na iMacu už se valí v 5K. http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/01/15/grid-2/. Já osobně už si na tohoto krasavce šetřím(samozřejmě ne kvůli hrám)
    • 27 palcu v 5K? Na co? Na 5K alespon 30 palcu jinak to moc smysl nema podle me.
    • MickeyMutant
      Jak poznáte uživatele Applu? Řekne vám to.
  • Pár prvních obrázků k Homefront 2.

masakrrrrrrrrr
  • Amylee.Anderson

Všem, co nás podpořili a hlasovali pro Games.cz v anketěKřišťálová Lupa 2012 děkujeme! Na metu nejvyšší...

Možná pátí, ale fanoušky máte nejlepČí *2*
    • Cosi
      Výborné místo, a zajímavé jaké weby jste porazili, například světandroida se cení. Oslavím to přispěním do donate.
  • Dark Souls II mají nový teaser, ve kterém duní kovárna, kytary a budoucí hrdinské činy.

nemáte nikdo ještě kod na mirror´s edge?Pokud ano tak mi ho můžete poslat na email SalplachtaMartin@Email.cz PROSÍM
    • prosím pošlete mi nějaký klíče prosím
      • Veskoslav
        Nesnáším slovo socka, ale u tebe ho radostně použiji.....To nemáš 1-5 dollarů na to, aby sis to sám koupil? *11*
      • Miserius
        To nemáte dvacku navíc?
        • mám jen mi to nějak blbne,nevím co stím je a to jsem si pořizoval i jiné Humble Bundle fak nevím co stim je.
  • beowafle

Hitman Absolution bude mít (zatím blíže nespecifikované) online prvky.

online prvky? tipuju to na nutnost nýt neustále připojený k internetu :D
    • Nebo možnost hrát farmville v tajnym ukrytu hitmana.
      Každopádně já si tu hru asi nekoupim kvuli jinymu dabérovi 47.
  • ucho

Stres

já myslím, že je zde řada lidí zbytečně vystresovaná a nechá se nějakými nedostatky jedné hry zbytečně ovlivnit. chce to klid, pustit si něco vtipného. já si včera například zlepšíl náladu tímto trailerem: http://youtu.be/ojwbc9xpECY
    • MrSanta
      Mám pocit že 'problém' je v tom, že část lidí bere špatnou/nedodělanou/zabugovanou hru jako osobní útok na svou osobu. Her vychází mraky, další 3 mraky už vyšli v minulosti a na hraní se vždycky něco najde. Když vydavatel vydá hru která mě zajímá tak zabugovanou, že se pomalu ani hrát nedá, tak si jí prostě nekoupím. Není to můj problém, je to problém toho vydavatele. Dokud hru neopraví moje penízky neuvidí. Zatím budu hrát něco jiného z téměr nekončené nabídky nových a starších titulů.
    • Draken69CZ
      Mě v poslední době pobavilo TUKABEL :D
    • Ten trailer je spíše trapný než vtipný :)
    • Jenže ona to není jedna hra. UŽ WD byl celkem dost Fail. Což je v řadě druhá hra. Jo kdyby tam byli usměvné bugy jako ve Skyrimu kdy tě Obr odpálkuje přez půl mapy nebo že drak lítá naopak tak neřeknu. Ale chvástat se grafickým zpracováním, které nakonec ani není pavdivé a dávat hře 30 FPS s tím že je to lepší ( nemám problém) a konečnej výsledek je že to padá až na 15 fps, které se dle videí projevují hlavně ve stealth hraní je celkem neúsměvné.
      • ucho
        neřekl bych, že byl WD fail. však mrkni na prodeje a průměrná hodnocení. jo, hra má nějaký nedostatky, ale propadák to není. a že prezentovali hru s jinou grafikou? a co takový dark souls 2, ten taky vypadal při prezentacích mnohem líp. a jaký hra sklidila hodnocení?
        pokud hra padá na 15 fps, je to problém, ale celkem důležitý je, jestli se tak děje každýmu a jestli si dotyčný nastavil detaily úměrně svému stroji (pokud není řeč o konzolových verzích).
        a těm PR řečičkám o filmovosti se snad každý rozumný člověk musí smát.
    • už i ucho se dal na trolling
      • ucho
        nedal. myslím to vážně. pustil jsem si to dokonce 3x po sobě :) (ten trailer je tak blbej, až mě pobavil)
        stejně jako myslím vážně, že někteří lidé řadu věcí příliš prožívají a neumí v ničem hledat pozitiva...
        • Ja treba jako jednoznacny pozitivum videl to ze jsem nevedel nic o tom ze existuji Babovresky 2 nebo ze se dokonce chystaj Babovresky 3...
  • ringmancz

Tequila Works získala práva na hru RiME.

snad to znamená hlavně vydání na všechny platformy
    • Kozy
      Moc, bych se neradoval, cetl jsem ze sony hre neveri, stejne jako tem vyvojarum. Az prijedu domu, hodim link.
      • ringmancz
        já jsem si o tom včera ještě něco hledal a našel jsem, že Sony jim do toho furt kecalo a nevěří té hře, takže si to odkoupili a Sony ani nemá být publisher, takže pokud hra vyjde, tak i na ostatní platformy
        • Kozy
          Tohle jsem měl na mysli

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=198478087&postcount=354

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=183278187&postcount=128
  • Keyz
    .
  • Fleška

Čáu, dneska mi došla ta fleška, 8 GB *5* *1*
    • Tato převelicekurvadůležitá informace ovšem naprosto mění budoucnost celého lidstva, neskutečné! *8*
      • :D asi tak, ještě se tu chlubí s nějakym pomalym nízkokapacitním šmejdem, vždyť na to se nevleze ani film, hra , nic ... hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit