-
Co tak offline survival ? :-P
http://store.steampowered.com/app/352950/ -
-
To už radši The Flame in the Flood.
http://store.steampowered.com/app/318600/
-
-
Nepotvrzeno: DLC The Last of Us: Left Behind vyjde 14. února.
*1* *1* Supr zpráva... Příště bude: Nepravda - The Last of Us vyjde na PC -
Breivik chtěl expremiérce demonstrativně uříznout hlavu
"Přiznal, že se na útoky připravoval pomocí počítačových her World of Warcraft, kterou hrál celý rok, a Call of Duty: Modern Warfare. Označil je za simulátory války "používané všemi armádami světa". Podle něj je jejich hlavním cílem získat zkušenosti, jak bude člověk jednat."
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/265235-breivik-chtel-expremierce-demonstrativne-uriznout-hlavu.html -
-
Jj četl jsem nějaký takový výkřik už v den, kdy probíhal soud. To, že byl Breivik závislák na WoW už se ovšem ví strašně dlouho (a bleskovkama to proběhlo).
-
-
Jedna z obětí střelby na turnaji v Madden NFL 19 v Jacksonville žaluje EA kvůli nedostatečnému zajištění bezpečnosti.
To bude bezpečnostní oříšek, jak ochránit jedny e-sportovce před druhými e-sportovci, co by si pár finálních fragů rádi připsali v reálu.
-
Ke spuštění uzavřená PS4 bety hry Marvel Heroes Omega dojde 21. dubna.
navazuju na ucho
"uzavřené"
a XBLM už není, teď je to Xbox Games Store -
-
Těžko říct, taky by šlo „Ke spuštění uzavřená PS4 beta hry Marvel Heroes Omega dojde 21. dubna.“ Jakože ta beta byla při spuštění uzavřená a někam dojde 21. dubna. Kam? Nevíme, nejspíš ke gamě. Nechte se překvapit v příští bleskovce*4*
-
-
Hardcore Henry
Prostě pecka! kterou jinak možná trochu kazil levitující hlavní padouch! Dalo by se říci pocta všem akčním hrám Must see 80%. -
-
Nejdřív jsem se zaradoval, že to asi bude fakt dobrý. Pak jsem si přečet, kdo to napsal... *13*
-
-
Doufám že víš že se jedná o film ne o hru. Proto jsem psal pocta akčním hrám (nerbo spíše FPS.)
-
-
-
Steam Gamepad
Pevně doufám, že všichni ti "klávesnice a myš je nejlepší pro všechno" hrdinové z místních diskuzí ohnou pas a nastaví zadnici Steam Gamepadu.
Geban da best! -
-
moje strategie říkají ne ;)
-
tak vypadá to zajímavě, ale u oznámení HW je trochu problém, že na ten si bude moct běžný uživatel sáhnout až někdy v roce 2014 počítám, což je trochu problém. moc nechápu to načasování toho oznámení...
-
-
Skyrim Special Edition
Bethesda vydala video se záběry měst z PS4 verze SSE. -
BF4 servery
Tak právě začly servery v BF4 regulérně padat. Už to nemohli utáhnout. Snad nejsilnější značka EA, nejvíc hype, a nejsou schopný najmout dost serverů. Na jednu stranu si nemám moc na co stěžovat, protože jsem si mohl hru ozkoušet dopředu, na druhou stranu nechápu, co tím sledujou. Vždyť je to absolutně nanic. Aspoň trochu jsem zjistil, o co jde, když jsem tam přišel hned dopoledne. Teď už je to pro normální lidskou bytost prakticky nehratelný a až se to otevře pro všechny, tak už si tuplem nikdo hru neozkouší. -
-
Účel BETA
pokud takhle přemýšlíš, tak nechápeš účel BETA testu. Je tu proto, aby si zjistily jak to bude vypadat při plném zatížení a to nemluvím o tom , že 4. října bude BETA otevřená pro všechny. Navíc GTA ONLINE taky není v provozu . Takže až výjde battlefield 4 , tak už s tímto problémy nebudou a budeš normálně moci hrát , ale u GTA Online to je FAIL. -
-
[sarcasm]A já si bláhově myslel, že beta test je kvůli zjištění a nahlášení bugů, který může Dice ještě měsíc opravovat (v případě day one patche).[/sarcasm]
Dneska ráno v 9 už to zase šlapalo jako hodinky. Včera večer bohužel ne, ať jsem šel na Německý servery, Nizozemský, Britský, Švédský, Francouzský... Dělalo mi to všude. Předpokládám, že dnes navečír to bude podobný. On pak člověk ztrácí chuť něco testovat, když mu hra začne jako naschvál lagovat v nejhorších okamžicích. A je to fakt problém serverů. Stačí aby padal mrakodrap, a všem se to začne trhat jako blázen. A to jsem stál v metru, o blok dál a na ten slavnej mrakodrap jsem ani neviděl.
-
-
Já hrál na jednom německým 64/64 v pohodě nějak od 20,00 do 01,00. Bez lagů, bez pádů.
EDIT: Feedback ostatním.
Na i7 3770k 3,5 GhZ, 16GB RAM, GTX 670 SOC je framerate u ultra furt kolem 60ti. Místama jsou propady, ale nevím jestli za to může neoptimilizace nebo menší bordel v systému. Kupodivu při nahrávání videa snímky neklesaj. Pak se to zkoušelo na lenovu ideapadu i7 quad 2,4 ghz s nějakou GT 660M a tam to jede s lockem na 30 fps na high při nativním rozlišení 1366x768. Při připojení k monitoru tak na fullhd low-med pro dosažení 30ti fps. -
-
mám vlastně stejnou sestavu, vše na high sample resulution 140 a stabilně 40+ snímků když dám to sample resolution na 200% tak mám 15fps :-D poslední whql drivery a win8.
jaké máš nastavení ty ? -
Taky jsem hrál u kolegů němců zhruba od 20:00 do 23:00 a v pořádku...Musím říct, že to má něco do sebe, ke koupi za +- 2.ooo,- Kč mě to stále nepřesvědčilo, ale uvidíme časem...Jinak mě docela překvapil fakt, že i když je to v podstatě BF 3,5, hratelně to na mě působilo dost odlišně - tady vidím krok kupředu...Zničitelnost prostředí je taky trochu víc "variabilnější"...Výtahy fungujou, spouští se alarmy, když vlezete do prodejny, dají se zavírat takový ty bezpečnosnostní mříže (rolety u obchodů...) a celkově mě potěšila spousta malých detailů...Úprava zbraní je taky lepší, snipeři jsou trošku jiní, na ty zatím moc času nebylo, u supporta (možná to mají i další...) se mi líbí "zvětšovací" optika, která se dá používat...Jednotlivá "povolání" mi přijdou celkěm věrná svojí "předloze..." Zvuková stránka mi přijde zase o něco autentičtější...Na druhou stranu jsem v takovém tom prvotním rauši, tak se může dost věcí změnit,ale třeba tohle někomu pomůže... *3*
Jinak co se PC týče: určitě doporučuji aktualizovat Nvidia (nejspíš i AMD) ovladače, vyšla verze přímo pro BF 4 - 331.40 Beta...Osobně mi tyhle ovladače hodně pomohly... *3* Jinak na i5 4670k na základní frekvenci, 16 GB RAM (1866 Mhz) a EVGA 680 SC+ na ultra se framerate celkem drží - jak píše kolega nade mnou - nicméně občas se objeví slušný propad třeba k 13 FPS + se hra někdy chová dost zvláštně, co se týče plynulosti/snímků za vteřinu...To je údajně optimalizací, těžko říct... *3* -
skoda ze si nemal kartu od AMD, kde by mala byt hra lepsie optimalizovana
-
-
Ted bych prozival asi obrovske zklamani, kdybych si to jako ty a jiny stastlivci nezaparail za , pet minut dvanact. *3*
-
-
Dragon Age 3 a nový Mass Effect rovněž poběží na enginu Frostbite 3 od DICE, stejně jako Battlefield...
Nový Mass Effect? Nemělo to bejt trilogie? Ti lidi už fakt nevědí roupama co by... -
-
Tou trilogii bylo myslena trojice her motajici se kolem osudu Sheparda. Tretim dilem byla jeho pribehova linka ukoncena.
Ale ze budou dalsi hry z univerza ME se vi uz dele.
A osobne v tom nevidim vubec zadny problem, ME univerzum je dostatecne bohate a propracovane, ze se z toho da vytezit jeste spousta zajimavych her. -
Že se bude dělat nový ME hra (bez Sheparda - to o něm se říkalo, že bude jen v té trilogii, ne o celé značce), se ví už hodně dlouho. Tos byl v uplynulých cca 3 měsících někde v lese na houbách? *15*
-
Vsak aj bola. Toto ma vyuzit len univerzum Mass Effectu a dokonca sa nema konat ani ziadne dalsie zachranovanie galaxie ala Shepard. Odohravat sa to ma samozrejme niekde pred trojkou. Svet je to zaujimavy, tak naozaj zalezi len od toho ako to uchopia.
-