Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dota 2

Chtěl bych tady poprosit jestly nahodou někdo nema dota 2 klíč :) děkuji když tak pošlete na adresu jakub.f@hotmail.cz :) diky :)
    • Warriosparky
      Máš to tam *3*
  • Akční nabídka na STEAMu: závodní Race Driver: GRID za 3,49€ (-75% z původní ceny). Akce končí...

vzhladom na to, ze grid uz nema online multiplayer, je to vela aj tak:)
    • Jazz
      Fakt ?
      Jak ho nemá prosim tě...
  • ucho

Sony zdraží předplatné služby Playstation Plus. Roční předplatné, doposud nabízené za 50€ (1299 Kč), nově vyjde na 60€ (odhadem 1549 Kč).

1560,-

jinak příští měsíc předplatitelé obdrží Just Cause 3 a Assassin’s Creed Freedom Cry
    • Just Cause mám v XXL edici ode dne vydání a tenhle Assassin je bokovka. Kdyby Black Flag ale tenhle budget?... Takže za mne zklamání a rozhodně ne příslibh zlepšení do budoucna...
      • Děláš jako by to byla špatná nabídka jenom, protože Just Cause už máš.
        Je dost možný, že to teď byla jenom lákadlo na vyšší ceny a pak to bude zas stát za h.... a v tom případě s ps plus končím, ale jestli budou s takovýma hrama pokračovat, tak s příplatkem 10 euro nemám až takový problém.
        • Omylem jsem klik na reagovat místo na uoravit.
    • To mám za to, že jsem koupil Battlefield 1 a Titanfall 2 na samohrajku :(

Zlepšení nabídky nečekejte. Nesnáším aroganci Sony. Z předplatitelů dělají dojné krávy a hry z PS+ jim stejně na kontě nenechají. Navíc jejich drzost nezná mezí, když pokaždé opět aktivovali automatické prodlužení předplatného při platbě kartou ve Store.
      Vidím to na poslední rok se Sony, protože předplacené služby mám do poloviny srpna a cpát jim peníze za X let dopředu nechci. Prostě nakakat do hnízda šmejdům.
      *11* *11* *11* *16*
      • Duuku
        Zlepseni necekejte. Kamo tu tvoji jistojistou jistotu ve vsem bych taky chtel mit :D
  • Nové screeny Battlefield 3 vypadají přesně tak, jak jsme si je představovali.

Nějaký rendery mě neohromí. Až to uvidím ve hře, zajásám.
  • rancor1223

Fanoušci Mass Effect 3 chystají protest v podobě zaslání červených, modrých a zelených sladkých...

Dokonale tématické! Konečně snad pochopí co je špatně.
    • Fanoušci Mass Effect 3 chystají protest v podobě zaslání červených, modrých a zelených sladkých...

Já jsem s koncem spokojenej, ale tenhle nápad se mi líbí. Aspoň budou mít co jíst při vytváření dalších konců :)
    • Doufám, že se na vás vys*rou a nic měnit nebudou. Maj právo si dělat se svojí značkou co chtěj.
      • rancor1223
        Já nechci nutně nic měnit, já chci přidat víc konců. Konců, který slíbili a budou reflektovat rozhodnutí která jsem za těch pár set hodin udělal.
        • kostejnesmrtelny

Wasteland 2 vyjde na PC, Mac, Linux a možná tablety. Konzolisté mají pro tentokrát smůlu.

Bavíš se s trollem. Na něj nemůžeš s argumentama *3*
  • ERROR

Zahrál jsem si Torchlight II Betu
    (Error 666)
  • Herní nadílka

Tak se pochlubte, copak jste dostali /nadělili si herního k vánocům.

Já jsem si tedy konečně koupil PS4, Uncharted, inFamous SS a Destiny kompltní edici a SteinsGate 0 na Vitu.

Co vy?
    • 0011
      já hry nakupuju, jako by vánoce byly každý měsíc *1* ale dostal jsem Division a daroval jsem retrohandheld
    • froztik
      Letos jen pár her na Steamu a Season Pass na Uplay k The Division. Na nejakej novej HW zatim nejsou finance. *9*
    • Já si už před Vánoci nadělil Hitmana a pod stromek Clandestine, Banner Sagu 2 a Brothers in Arms 3. Ještě přemýšlím nad Dishonored 2, kde mě trochu znejisťujou zvěsti o špatný optimalizaci, takže si možná místo toho radši koupím boty :-D
    • Mart9
      Nadělil jsem si Ratcheta na PS4 za famózních 440 Kč.
    • Nic :D
      Asi jsem na to uz moc starej tak jediny herni darky co jsem dostal jsou MGS a Spec Ops :The Line z vyprodeje na steamy.
      Ale dostal jsem krasnej velkej japonskej nuz do kuchyne a velkej japonskej brusnej kamen coz mi udelalo velikou radost.
  • God-of-War

Housemarque zrejme pracuji na Dead Nation 2 pro PS 4!!

Je to na Konzolista.cz
  • ringmancz

FMV hry vrací úder

https://www.kickstarter.com/projects/1018579240/night-trap-revamped
  • OPenetrator
    V pc se moc nevyznám, tudíž mám jednoduchej dotaz na někoho, kdo by mi mohl poradit - grafiku mám starou gtx560 2GB a tak přemýšlím, že bych jí vyměnil za RX 480 až vyjde. Nebude tomu vadit slabší procesor, konkrétně i3-4150? Dík za rady :)
    • MickeyMutant
      Největšího vizuálního zlepšení dosáhneš koupí většího monitoru. Jakýkoli levný full HD (1080p) s úhlopříčkou 24 nebo 27 palců bude subjektivně největší skok.
    • Draken69CZ
      Ve FHD to na normální hraní bude, ale jistě že to bude nejslabší článek, taková i5-4690K by se k tomu slušně vyjímala.
      • ringmancz
        v PC se moc nevyzná a proto mu doporučuješ taktovací procesor...
        • Draken69CZ
          Změnit tři položky v UEFI/BIOS podle videa na YT, není opice jen nerozumí PC.
          • A to si fakt myslíš, že tu levnou i3 má danou v drahé desce s overclockerským Z chipsetem?
            • Draken69CZ
              Jen jsem napsal že by se k tomu hodil, je to super CPU na tuto platformu pokud by měl slušný to ostatní byl by to relativně levný upgrade se závratným výkonnostním nárůstem a pěkný FHD se dá sehnat taky za slušný peníze, ale to už je na něm kolik do toho bude chtít investovat. A už vůbec nevidím důvod proč by měl kupovat 960, za rok bude chtít měnit třeba zbytek a tu kartu bude moct vyhodit.

/ještě když za 2-3 týdny tu bude 480 za stejnou cenu s výkonem 980 *3*
            • Draken69CZ
              Ne to asi opravdu nemá Z desku, ale základní taktování lze i na ostatních deskách.
      • OPenetrator
        Asi jsem pleb, ale hraju jen na HD monitoru a zatím ho nehodlám měnit. Spíš mám strach aby se to navzájem nějak sneslo a abych nakonec nezjistil, že musím kupovat i novej procák. Ještě uvidím kolik co bude stát, třeba nakonec i ten procesor půjde do světa :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit