-
Doctor Who dorazí začátkem příštího roku na PS3 a PSV.
Tohle vypada hodne huste, a navic vyuzivaji k dabingu herce ze serialu. Jako fand Dr. Who se tesim jak malej Jarda. -
indieroyale.com
Dalsia varka 4 indie hier za bagatel prave odstartovala... -
'Zaplať kolik chceš' akce na 5 indie her (Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the...
mno stydim se ale dal jsem jim za ten balicek jen 1 $ - koupil jsem to jen kvuli Braid - zbytek mam na steamu... -
Znáte hru kde se vyskytuje SPETSNAZ? Krom Rainbow Six: Siege a CoDéček(pokud se tam vyskytuje).
Díky za Operaci Flashpoint, rozhodně mrknu. Na Wargame jsem koukal v jiný souvislosti, ale nějak jsem se k tomu nedokopal ani za ty dva dolary na GoGu.
Dávám si na GoGu do wishlistu World in Conflict. Díky všem. :) -
-
Specnaz: Project Wolf :D :D
-
-
Ještě Alfa: Anti-Terror podle en wiki. Radši ani nechci vědět jak to vypadá.. :D
-
-
ZrocnA ALFA mám zato nebyla špatná strategie... ono už to je drahně let tak nevím jistě. Dneska vypadaj všecky ty hry z roku 2005-07 docela divně no...
-
-
No jasně to je ono díky za připomenutí! Nicméně vyšel i druhý díl lol? heh to musela bejt tedy velká blbost od Byte nebuka že jsem na to zapomněl ba ne úplně vytěsnil z paměti.http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=10318
-
-
counter strike: condition zero *5*
-
Wargame série, Woeld in Conflict
-
V puvodni Operaci flashpoint
-
-
Tak potom i v ARMě ne?
-
-
Buka tuším měla takovou béčkovku SPETSNAZ bohužel si nepamatuj název. Nebylo to nic moc...
-
-
S novými televizemi od Panasonicu si můžete s pomocí dálkového ovladače zahrát "jednoduší"...
Tohle má naše 15 let stará televize Nokie :) -
-
Přesně, není to žádná novinka, na Samsungu LCD to mám taky, sice je to nová televize. Ale víš jak,dneska se dá novinka ze staré věci udělat tak že ji ohlásíš jako novinku a lidi tomu budou věřit. viz slevy v supermarketech
-
Nemáš nějaký link, nebo aspoň obrázek? To bych docela chtěl vidět, jak to vypadá :).
-
-
Mno, co já vim, tak tam byla had a tetris, má ji doma táta, dřív byla naše. Taková jednoduchá grafika :D
-
-
-
J.E. Sawyer: the importance of real-world knowledge for game design
http://youtu.be/vxaGXxWdDs8 -
-
Tak trochu Captain Obvious, ale i tak zajímavé.
-
-
Ukázka, jak bude vypadat Resident Evil 2 a Ridge Racer na PS Phone.
Škoda že na tom PlayStation Phone nejdou vidět ty přední tlačítka na ukazováček *7* -
Ke konzoli Xbox One bude v Evropě přibalena jedna pořádná hra, indicie poukazují na FIFA 14.
No pěkně :-) -
X-Com 2
Podle recenzí je to pecka. Ještě, že byl Ježíšek prozíravý a bratrovi to koupil a má nasdílenou jeho knihovnu *1* -
-
a ty už máš dohraný ten Bloodborne, co jsi měl na poště nebo sis zas vymýšlel báchorky o té koupi PS4. Tipoval bych tu druhou možnost...
-
to byl podle recenzí i první díl... ale neco mi rika že se ti to bude líbit
-
-
Latency
Je možné aby se mi po výměně základní desky s lepší síťovkou razantně zlepšila latency, někdy i o 20ms. Je to vůbec možný, nebo je to spíš erupcemi na slunci nebo tím, že jsem měl na oběd knedlíky s uzeným ? -
-
Pokud ta sitovka nefungovala jak ma tak mozna...
-
Jo je, kvalitnější síťovku poznáš. Poznáš i větší drobnosti, já nedávno vyměnil GB za MSI (B85 za B85 ve stejné ceně) a nechápal jsem o kolik vteřin se zrychlil start PC.
-
Jednoznačně knedlíkama.
Takže denně je do sebe musíš prát
pokud chceš rychlost PC zachovat.
-