Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Project Cars

Novy auto zdarma, vypada krasne *4*
    https://imgur.com/U8DVDDs
  • frag.ment

Season Pass s 3 DLC pro The Last of Us slibuje více příběhu i map, vyjde Vás na 20$, což je o 10$ méně,...

To snad ne.. Sem doufal, že tohle DLC zlo se The Last of Us vyhne. No nepotěšili mě pánové a dámy ze Sony.
    • Ronox
      Všichni už teď prskaj aniž by věděli jak to bude. Jako příklad uvedu vynikající Bioshock: Infinite, kdy ihned po dohrání jsem si v hysterii koupil season pass a pak jsem zjistil, že nic není oznámeno. Nedávno Levine tweetoval, že prvním stále pracují = začli až po odeslání gold masteru do lisovny. Navíc ND jsou se svými DLC dost solidární viz Uncharted 3 kdy i doteď patchují a starají se o to i přes to, že už DLC nevycházejí.
    • Season Pass s 3 DLC pro The Last of Us slibuje více příběhu i map, vyjde Vás na 20$, což je o 10$ méně,...

to teda, DLCéčka za 30 dolarů? to asi nebudou jen nový trenýrky a sponky do vlasů...

v příběhový hře, to potěš koště (nejspíš něco ve stylu "teď jsem si vzpomněl, po tom, co jsme se zachránili a všechno vyřešili, se najednou objevil další problém..." fuj)
  • God-of-War

Neoficálně: From Software (Dark Souls) připravuje RPG pro PS4 s pracovním názvem Poject Beast. (+ screeny)

Už to chci smažit. *14*
    • Mozek se ti vysmažil už davno, viď? *3*
      • God-of-War
        Závist,co? Máš upocený PC, tak brečíš *15* .
        • Mě někdy přijde, že si někteří konzoloví fanatici myslí, že maji doma zařízení na půl miliónu, které si můžou dovolit jen ti vyvolení. *1*
          Možná tě to překvapi Sherlocku, ale ja mam doma i ten playstation. Né každy je vysazeny na jedinou platformu jako ty, který se tady v diskusích klepe na každou PS hru. *3*
          • kennyB
            Tak o těch fanaticích bych raději pomlčel, nevím kdo tu píše věci, že konzole jsou jen na tohle a tamhleto *3*
            • Vrook
              PC vs Console flame is sooooooo 2013. *7*
            • nekromant33
              a vice versa
            • Veskoslav detected as Snori_Nosohryz.
            • Pro Pepíka: Pc elitáří, co jen nadávají na konzolisty je ta stejná sorta lidí, tudíž jsou to taktéž fanatici. *3*
            • Snori_Nosohryz
              A na to si Pepíčku přišel jak? Většině je to u p*dele, co hraješ.....Řeší to jenom GGG či GoW a pár dalších jednoduchých jedinců jako Jejdásek ještě například. A většina fanatiků je právě z konzolové scény..... *7*
            • jo docela sranda, jak je zdejší obecenstvo pokrytecké. Ten, kdo vyznáva PS je fanatik apod. a ten, kdo hraje na pc a nadává na konzole je inteligent, tygr salonů, president zeměkoule apod.
            • kennyB
              Trololo: já nemyslel tebe, ale tu širší část zdejšího osazenstva *3*
          • God-of-War
            Já nejsem vysazenej jen PS, ale když si to myslíš, tvoje věc. Neklepu se na sra*ky typu Call of Duty a podobně.
  • MickeyMutant

World of Tanks: Troy Campaign

Vychází dneska zatím jen pro backery z Prahy. V plánu betatest v Nymburce a Kroměříži.
  • Eldari do gothic armada jsou venku
  • oin.odin

"Game Over" on twitter

@gamescz hmmm "Game Over" na twittry (sakra aj so skloňovaním anglických slov) nie zlý nápad ...
  • Malleth

PS3 bojovka PlayStation All-Stars Battle Royale byla oficiálně oznámena. Čeká na Vás např. Kratos,...

To je hnus. Když už dělaj kopírku Smash Bros, mohli si alespoň dát záležet na grafice.
  • Jen 18% hráčů Mass Effect 2 využilo možnosti hrát za ženskou hlavní postavu.

já hraju vždy za ženskou, nevim proč, asi proto že radši budu celou hru koukat na nějakou babu než na chlapa. nejsem gay :D

No, spíše radši hraju za chlapa ale proč si nevytvořit nějakou ženskou. Třeba u third-person akcí je lepší se dívat na ženský zadek než na chlapskej xDD
    • Těšili jste se na zfilmování Dead Space? Bohužel zůstalo jen u slov...

No tak ja ako heterosexualny samec budem radcej v hre ako chlap balit zenske :) nez ako zenska balit chlapov... ;) :D
      • Ještě že v ME za ženskou jde sbalit alespoň Liaru :) No a ve dvojce je možností víc. "ja ako heterosexualny samec" rád koukám na pseudolesbičky, i když v posteli je s nima víc srandy než jen na monitoru.
    • Podle statistik někdy z roku cca 2000 si gay vybere na hraní spíš ženskou. Ale hlavně, že je jasno, že.
      • Blbost, já hraju celý život pouze za ženy a teplouš nejsem :-)
        • Já nepsal nic o tom, že kdo hraje žensky, je teplej. Jen že si oni spíš vybírají. Jak je to jinak, to nikdo doteď neřešil :)
          • kdo koho

Se přiznám, že si vybírám ke hraní také ženské postavy.. ze stejného důvodu.. abych měl na co koukat. Což vede k zajímavé hypotéze.. že pokud heterosexuál si vybere ženskou postavu "aby měl na co koukat" .. tím pádem ti co hrají za mužské postavy jsou gayové "aby měli taky na co koukat" *1*
            Jinak je to blbost, řekl bych, že do výzkumu nebyl implementován věk hráče, který má podle mě na výběr také vliv. Pochybuju že nějaký 14ti letý klučík co má camfrňouska leda tak na čurání si bude vybírat ženskou.. zas na druhou to je typickej příklad hordy ve wowku.. vybere si skřeta nebo kostlivce a je před maminkou drsnej jak sviňa *1*

Mno, gay nejsem, gaye nemusím (jejich existenci toleruji jen z logických důvodů - čím víc teploušů, tím víc ženskejch pro nás :) ), ale ME i ME2 jsem hrál jen za ženskou, jako paragon :) A proč ne! :)
  • Autor hry Gran Turismo měl myšlenku na tvorbu závodní hry již v patnácti letech.

Ten toho nakecá...
    • Btw,

co je těžké na tom říct si že udělám závodní hru v 15ti? Nic. Horší je už tu hru udělat tak, aby na ni pak neprskali.
  • Chlape mluvíš mi z duše , Mad max dávno dopařenej a ted čekám na Just cause3, Fallout4 a bohužel i to BO3.Nehrál jsem moc Crysis3 to jsem ted zase instnul a nestačím se divit hra z roku 2013 a engine 2007 a hry nikam se neposunuly od té doby. O inteligenci nepřátel ani nemluvě.
    Je to bída no ted ještě ten Rise of the Tomb raider má ( starou generaci Xboxu) jinak nic můžem hrát starší hry nebo nějaké F2p/P2w hry ale ty mne nezabaví na dostatečně dlouho aby to zato vůbec stálo... rok od roku horší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit