-
OUYA má přes 4 mega!
http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console
Shafer i Fargo pokořeni a to zbývá ještě celých 27 dní do konce! *14* -
-
Třeba ti na tom pojede Skyrim
-
-
Obrazem: World of Warcraft na prvním screenu (z roku 1999).
a vypadá pořád stejně... -
-
Jo, pořád stejně hnusné... ... :-)
-
-
Hitman
Dle recenzí na Steamu je 2. epizoda nehratelná. No spíše si ji nezahrajete, protože nejde nainstalovat a to i když máte zakoupenou "celou" hru v rámci SP či co to je. Hra Vám bude hlásit: Stáhnutelný obsah není dostupný. Skvělý důvod naprosto vynechat tuhle pochybnou obchodní sra*ku tedy taktiku... -
-
buď to spravili nebo se stala chyba jinde, protože mi to jede v pohodě
-
-
po hodině od vydání už to opravily.
-
-
-
Recenze nezávislé diablovky Magicka na Games.cz se mírně opozdí. Dostali jsme se do bodu, kdy už...
no tak zálohujte savy hoši :)) já to teď jedu podruhý -
-
Recenze nezávislé diablovky Magicka na Games.cz se mírně opozdí. Dostali jsme se do bodu, kdy už...
Ja bych taky jel, kdyby mi to fungovalo. Nedostanu se pres nejaky intro - crash. *9*
-
-
ac
Tak jsem viděl Syndicate na PC a řekl bych: To nejhezčí, co jsem viděl. Zaklínač ať jde do kouta... -
-
Tak si příště nasaď brýle, protože AC je totální průměr
-
-
ss
Kdo dostal přístup do Bety na Elder, tak už jede a plynule:) -
Screeny z GameInformer preview The Elder Scrolls V: Skyrim v parádní kvalitě.
fuj ta grafika -
-
Doufám že jsou to screeny z nějaké betaverze protože to vypadá graficky stejně jako oblivion
-
-
Spíš to je tim že to postředí je stejně sterilní .
-
-
-
A vůbec, víte proč to Ubisoft v PC verzích svých her pořád zkouší s nějakou protipirátskou...
Nezabírá... Nasí*á... -
Tady se pořád říká že dabing je drahý jako to že Zaklínač 1 ho mohl mít když ta firma v té době nebyla nějak bohatá?
-
-
Taky jak to dopadlo... vždyť se to skoro nedalo poslouchat.
Taky ani nevíme jak moc nebo jestli vůbec se jim to vyplatilo.
Co bych uvítal je větší podpora českých titulků. Vždyť to nemůže být až tak drahý když jsou lidi co to dělají zadarmo. -
-
No nevzpominam si, ze by byli nejak tragicke. Spis bylo celkem malo nejakych konverzaci, kde ten dabing byl. Taky je spousta frazi casto pouzita znovu a treba mohli vybrat i levnejsi dabery, ale tak presne si na to nevzpominam, uz je to nejaky patek, co jsem to naposledy hral.
Jinak s cenou se koukni treba na swtor. Stalo to snad 200 milionu a velka cast z toho je dabing. -
Každej český titulky zadarmo dělat nebude. Ono udělat profesionální češtinu něco stojí. Potřebuješ několik překladatelů (vzávislosti na délce textů ve hře), který ovládají jak původní jazyk, tak i češtinu. Dále je občas zapotřebí korektor na opravu gramatických chyb a nakonec testeři. Všechny tyhle lidi musíš zaplatit a vyhodnotit jestli se ti investice do češtiny vrátí.
U amatérských překladů je někdy zapotřebí sehnat nebo vytvořit program, který ti soubory s textem vyextrahuje a převede do nějaké lépe zpracovatelné podoby. Překladatel do dělá ve své volné chvíli, a proto někdy trvá než je čeština hotova. Tyto češtiny nejsou zcela legální, protože zasahuješ do hry a to se některým výrobcům nelíbí, ale tiše to tolerují. Pokud se překladatel s výrobcem domluví a ten mu pošle texty, tak je to něco jinýho, ale ne každý texty poskytne. V amatérských překladech se mohou objevit chyby.
-
-