-
EVOLVE (OUT)
venku i když nechápu k čemu skoro 40gb dat, leda na hraní proti AI, well počkáme na první recenze.
Mám na mysli IGN, nevím jak jiné ale tam psali něco ve smyslu že připravují. POdle mně pod 8/10 to nepůjde respkt bych se moc divil kdyby ano. -
-
Jack a jeho hodnocení her podle toho, kolik zabírají místa na disku. *1*
-
"Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí." KČ
-
-
Skupina Lizard Squad chystá 25. prosince nadobro shodit Xbox Live.
nadobro? bleskaři, určitě chápeš význam toho slova? -
-
Co třeba si o tom něco zjistit? Možná ty nechápeš význam toho slova a snažíš se dělat zajímavým *7*
-
-
Tuposlav
-
-
Lizrad Squad sa vyjadrili, ze chcu Xbox Live zhodit navzdy. Takze "nadobro" mi tam celkom sedi.
http://n4g.com/news/1635432/lizard-squad-will-allegedly-shut-down-xbox-live-forever-on-christmas -
-
no a uvědomuješ si, jak je to absurdní, a že nic takového nemůžou chystat? jako že nějaká skupina třeba napíše, že se chystá osídlit Slunce a v různých bleskovkách se to bude papouškovat?
-
-
Chystat se můžeš, na co chceš. Třeba přestěhovat se na Mars. Jakou máš šanci to uskutečnit, je přece něco úplně jinýho.
-
Samozrejme, ze si to uvedomujem. Len mi nejako nesedelo to pozastavenie sa nad slovom "nadobro".
Ono to totiz je zamer tych debilov z LS.
To, ze to je technicky takmer nemozne a nepravdepodobne, to je uz druha vec. *5* -
Nemůžou? Ucho, ucho....Proč by nemohli? Ty víš, co udělají? Povídej, přeháněj. Vždycky se najde někdo, kdo se slova nemožné/nereálné udělá reálnou věc.
-
-
-
-
Něco pro fanoušky série Might & Magic: za 6000 Kč včetně dopravysi můžete pořídit 37 cm...
Za 6000? To by jim dal leda blázen. Já bych ty peníze jinak využil. -
-
Proč blázen?
Snad je každýho věc jak utratí SVOJE peníze ne? -
-
Něco pro fanoušky série Might & Magic: za 6000 Kč včetně dopravysi můžete pořídit 37 cm...
Kdyby to bylo něco ze trojky nebo to mělo alespoň minimální spojitost se M&M tak to třeba nějákej fanoušek koupí, ale generickýho půlmetrovýho anime trpaslíka se samolepkou ubi asi ne...
-
-
-
Časová osa herních mašin od roku 1976.
Tak 300 miliónů Xboxů 360 se asi neprodalo :D. Nejspíš překlep, ale překlep v takové grafické parádě? Chm chm hm... :/ -
Get for yourself and all your friends Plants vs Zombies for free
http://www.stopzombiemouth.com/
ale moc nevím, jak to funguje, ty kódy jsou stejný... -
-
Download printable coupons for a free Plants vs. Zombies PC/Mac game, then come back Oct. 30 - Nov. 10 to redeem it.
Na kupónu je napsáno. Go to stopzombiemouth.com use the code peah8r
logishe .. od 30. října až 10. listopadu se tam bude dát někde zadat kód. -
-
ano, a dle logishe je teď ten kupón jen na okrasu a prostě v tom rozmezí bude ta hra zdarma, kupón nekupón...
-
-
je to v rámci tý kampaně na prevenci zkaženejch zubů a tak... má to fungovat tak, že si vytiskneš arch těch kupónu, budeš to všem rozdávat, oni si zajdou na ty stránky, dozvědí se, jak se správně starat o chrup, a dostanou za to hru zadax...
co v tom hledáte za vědu? -
-
že ty kupóny nejsou unikátní, nijak se negenerují, tedy jakékoli rozdávání čehokoli je zbytečné. prostě v danou dobu kdokoli přijde na ty stránky a hru si bude moct stáhnout, protože ten kód bude viset někde na internetu...
takže věda je v tom, že dělat cokoli s tím kupónem je zbytečné. kdyby si udělali generátor unikátních kódu, kde by šel pak každý použít jen jednou, bylo by to o něčem jiném, takhle je to taková fušeřina... -
-
PS: to, že je tištění letáčků a jejich roznášení po okolí tady u nás v ČR naprostá pakárna, kterou by nikdo nikdy nedělal, ještě neznamená, že někde jinde to nefunguje ;)
-
jasně... někdo propaguje něco pro zdraví a ještě rozdává hru zadarmo, ale dělaj to úplně špatně! :D
-
ne, nepřijde mi to nepředstavitelné. jen mi to přijde nedotažené. to generování unikátních kódů je práce na hodinu i s přípravou webu. získali by si tím tak větší návštěvnost stránek a větší snahu lidi ty kupóny opravdu tisknout a někomu dávat. takto je jakákoli manipulace s kupóny zbytečná... pokud si tedy chtěli udělat reklamu, odflákli to. co je na tom, že kritizuji tuhle malou drobnost? :)
-
prostě jsou lidi, co neznají stránky stopzombiemouth, a popcap jim chce pomoct to změnit... a zároveň chápe, že ne všichni znají jejich firmu a hry, tak proto jsou tam ty kupony, abys to donesl kamarádům a známým (jasně, dá se jim jen říct ten kód, ale oni maj ten marketing prostě nastavenej takhle, rozdávání letáčků)
-
přijde ti opravdu tak nepředstavitelné, že by někdo něco rozdával po omezenou dobu naprosto zadarmo v rámci tý kampaně?
-
-
-
Ano, je to divné. Člověk by řekl, že tam budou mít třeba 10k unikátních kódů a tím to hasne. Ale dokud je to tam v téhle formě tak pořád platí logishe. :)
-
-
-
peah8r?
-
-
Mafia III - 35 to 50 fps - i7 - TIP
Našel jsem tuto větu: "Set your core affinity to 4 instead of 8 if you have i7. Boosted my fps from ~35 to 50. (GTX 970 and 12 gigs of RAM)". -
-
Že by se hyperthreading nedal považovat za plně rovnocenný dalším 4 fyzickým jádrům ??
-
-
PS+
Co to prosím vás říkal ředitel Sony o roku zdarma na PlayStation Plus? To bude pro všechny, nebo jen pro některý vybraný či jak to bude? Díky. -
-
Je pro ty, co byli přímo na konferenci.
U východu dostali kupón. -
-
Jestli si dobře pamatuju tak minulý rok dostali všichni co tam byli X Box 360 zdarma...holt legální úplatek.
-
-
-
PS+ uživatelé dostanou v květnu:
PS4: Rayman Legends a Beyond: Two Souls
PS3: Risen 3: Titan Lords a Eat Them
PS Vita: King Oddball a Furmins -
-
Ještě bych k tomu zmínil Humble kde jsou PS hry od Capcomu
-
-
Jsi-li z ameriky kupuj . U nás patrně vyhožené peníze za nefunkční kódy ...
-
-
taky jsem to pak zjistil, prý za to může Sony
-
-
-
hm, tak to je pech. obě věci na PS4 už mám, i dohrané. obě jsou fajn, ne že ne, nadprůměrné záležitosti.
-
-
Bohužel Beyond a Raymana už mám díky parádním slevičkám taky.
-
-
ono má Sony ve zvyku tam dávat občas hry, které už těmi slevami šly několikrát. proto čekám, že tam letos bude ještě The Order a Killzone. jen pořád ne a ne :)
-
-
Nemyslím si, že je to nějaký zvyk nebo pravidlo. Spíš v těch slevách už bylo tolik her, že se prostě některé z nich musí objevit i v PS Plus.
-
-
Spíš všechny hry.
-
mně přijde, že se v těch slevách točí stále stejné hry...
-
-
-
-
Já teď stejně jedu Joel a Ellie *1* Legends dohráno na pc a bohužel interaktivní hry mě nezajímají. Duben byl lepší, sice Mad Max mám dohrané, ale Trackmania bodla:)
-
-
-
Žebříček nejhranějších onlinovek v listopadu 2014 podle statistik komunitního portálu Raptr - 1. League of Legends, 2. World of Warcraft, 3. DOTA 2.
4. místo potěšilo -
-
samy sr4čky to jsou, nejlepší z toho je ten spider solitaire jak tak koukam
-
-
Wildstar
Doporučuji všem novým hráčům nastavit si dvoufázové ověření účtu (při zaškrtnutí 7 denního zapamatování příhlašení z IP, pak není nutné znova při přihlášení autorizovat. Stačí jednou za 7 dní). Získáte malý bonus 5% na reputaci a XP a často se dostávaly malé drobnosti jako dárky v případě takto zabezpečených účtů:) -
-
Zajímalo by mě, proč dávají ten bonus.
(jako fakt zajímalo) -
-
No většina MMO či her, kde máš dvoufázové ověření účtu, tak dostáváš nějaký bonus nebo dárky. GW 2 dostaneš peta, ve Starcraftu atd. jsem dostal portréty, vlajky atd., ve Star Wars ToR dostáváš 100 cartel coins/měsíc atd.
Zabezpečený účet=menší riziko krádeže=méně starostí pro podporu. A podle mě toto je ideální podpora hráčů, aby si účet zabezpečili. Netrvá to ani 10 sekund napsat kód z telefonu a hrát. Nijak to neomezuje, tak proč neodměnit chování zodpovědných hráčů.:) -
-
Něco co jinde je Daily reward ale ok... aby ses náhodou nepopo...
-
-
Až na to, že Daily reward a toto jsou dvě zcela rozdílné věci...Navíc Wildstar má jak odměny za dvoufázové, tak denní odměny. Proč se ksakru neustále vyjadřuješ k něčemu o čem víš absolutní ho*no.
-
-
HOTS má nějakou ochranu proti krádeži taky a nemá žádnou odměnu, ale na druhou protože Blizzard... nojo tak aspon ten grind nebude tak nudný když ti něco daj zdarma, v již už F2p hře.
Dobrý uznávám hádat s s někým jako ty zas a znovu nechci. Já myslel že to fakt byla kompenzace... ok. Jinak bude kompenzace? když si tedy tak zkušený a znalý a já jsem tak hloupý/neznalý ale když si dám 2 a 2 dohromady něco by z toho kápnout mělo přeci jenom ta čekací dobu v Queue byla trochu nadrámec.
-
-
-
-
No víš kompenzace za očekávatelně projetej start z přechodu na F2p.
-
-
Až na to Jacku, že toto mělo Wildstar prakticky od spuštění, kdy přidali možnost ochrany účtu, kdy o nějakém F2P nebylo ani slechu....Takže prvně si zjisti fakta, pak začni ze sebe dělat blbečka, jak to máš ve zvyku.
-
-
-