Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8GB flash ZDARMA pro každého !!!!!!!!!!!!!

Totální šmejd v hodnotě 50kč ZDARMA, rychle dokud jsou :)))
    • Veskoslav
      Prosím, kde jsou 8 GB flash za 50 Kč, nakoupím si je na projekty. Povídej, přeháněj. Mimoto, pokud by jsi bral hodnotu vs cenu, tak asi žiješ v krabici.... *7*
      • *1* Ano tohle je sběratelský kousek s logem "Games.cz" a takovou si ani za dvojnásobek své ceny od pokladny v Kauflandu neodneseš ;)
  • D4 míří na PS4.

Opět, kde jste z toho tweetu vzali, že se D4 sune PS4??????
  • 80% hry Batman: Arkham City se bude odehrávat v ulicích.

To je dost. Na exteriéry se moc těším, ale v jedničce se mi líbili i interiéry. A těch by chtělo víc než jen 20%. Btw. myslíte, že tam bude Scarecrow a ty psycho mise???
  • ringmancz

existující prototyp Sony/Nintendo konzole

http://www.modvive.com/2015/07/03/reddit-user-flaunts-mystical-playstation-nintendo-sony-hybrid-console-images/
  • Jack1947

Nové ovladače (v387.92) grafických karet od firma Nvidia zvyššují výkon ve hrách Forza Motorsport 7, Middle-earth: Shadow of War a The Evil Within 2.

Hmm škoda že jsem to dohrál i s tím "lockem" o několik hodin dříve, jinak ted jsem nedávno dával nové kvůli SW:BF2 tak se mi zas nechce kvůli Shadow of war strkat další navíc když to jede celkem dobře.
    • Lukass
      V tehle hrach mozna vykon zvysuji, ale Project Cars 2 po instalaci ovladacu dropuje jako prase. Dropy o 5-8 fps v prumeru. Vratil sem se zpet na predchozi ovladacema vsechnonv poradku
      • Jack1947
        Nestojí to za to stahovat, jsem si myslel ono Game ready ještě neznamená nejlepší. To já vím už z minulosti.
  • Jack1947

Multiplayerová hororová hra Deceit přešla na free-to-play model. (+ video)

No když je teda už F2p, to by mohl zkusit ne ? I když mě to neláká zase nějaký asymetrický multiplejer *7*
  • RaketovyZid

Tak to vypadá, že Geralta nám bude hrát Henry Cavill.

• Datum vydání

Neví někdo, kdy vyjde plná?
  • Lukass
    Mapu Zaklinace projdete za 35 min testovala to redakce Playstation Access.
    Takze tu mame dalsi lez CD Projekt tvrdil neco o 1.5 hodine, slusni lhari ti Polaci.

Ted jeste ta jejich pohadka o speedrunu za 30 hodin, paneboze to sou sasci.
    Herni doba bude taky tretinova ne :-D
    • Nepotvrzeno: První patch pro Zaklínače 3, jenž vyjde v den vydání hry, bude dostupný pro všechny hráče (tedy i pro ty, kteří si hru sehnali nelegálně).

To bych nebral negativně vzhledem k tomu, že slibovali minimálně 100 hodin hraní.
      Takhle by 60 hodin zabralo běhání *1*
    • Veskoslav
      Lháři? Ale pěšky to za 1,5 hodinu dojdeš. Pokud vím, tak jeli na koni (rychlost oproti běhu je skoro 5 násobná), pluli na lodi (dvojnásobná rychlost) a to je ksakru rychlejší pohyb než pěšky. Navíc CD Projekt řekl, že to projdeš pěšky (během) za 1,5 hodiny. Což zkus si to představit. I 35 minut je úctyhodných. Zkus si Skyrim například běžet takto. Tam jsi z kraje do kraje za 56 minut. Navíc představa, že jedeš na koni někam 40 minut. Osobně mi stačí Elite, kdy někdy na skoky mám i 15 minut jeden když jsem teď na kraji vesmíru.

A pro srovnání je o pár "metrů" větší jak Skyrim, 1,5 krát větší jak GTA V. Tak si to zkus porovnat.
      • Lukass
        Jo a taky klickovali a kochali se okolim.
        No ja to beru tak ze kdyz to nekdo takhle pocita tak se pohybuje jako hraci ne? Nebo ty me chces rict ze ve hrach chodis misto behani???
        • Veskoslav
          Ve Skyrimu jsem více jak 2/3 mapy objevil pěšky, bez koní.
          • lol, mel ses zeptat ja bych ti poradil kde koupíš kone (bylo to hned v první vesnici) *15*
      • ve skyrimu to bude i dýl protože nemužeš jít rovne a stejne zabloudíš *7*
      • Kozy
        https://www.youtube.com/watch?v=_XXOofl2cXE
        • Veskoslav
          Jo děkuji, už jsem si ho našel sám:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit