Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Humble bundle mívá super akce , ale z EA akce jsem docela rozpačitý .... jestli bych něco koupil , tak spíš základní balík kvůli Mirrors Edge a snadi Death Space 3 . Sims nehraji , BF3 je najednou všude zdarma (přijde 4 ...)

Když online , tak to už raděl freeto play Mechwarriora nebo sebemskačství ve WoT . Battlefield u mne už klesl na úroveň Cod ...
    • Tilwaen
      U mne si tedy EA dost šplhla - výnos z tamějšího prodeje na HB totiž nejde do kapsy EA, ale částku rozdělíš dle svého mínění mezi HB a charitu (charity). Spíš než z EA jsem byla rozpačitá z toho, zda těch lehce nadprůměrných 5$, co jsem jim tam dala, nebylo za takové hry málo; výběr her mi sedl, třeba jsem osobně BF3 ještě nehrála a mám tak konečně možnost ho zkusit *4*

Ale jsou tu i tací, co přispěli čistě na dobročinné účely a klíče prostě rozdali... *4*
      • jako jo, nabídka je to slušná,ale origin me nebere. Sice sem ho používal pro hraní BF3, ale není to nic, k čemu bych se chtěl dobrovolně vracet, takže toho nevyužiju. Byt to pro steam, tak jdu do toho.
        • Tilwaen
          Však tak polovina z klíčů na Steam byla (celkem 5) a u těch her, které byly pouze na Origin, je Origin vyžadován i na "normální" hraní, přičemž na Steamu nejsou, ne? Tak o co jde?
          • O co, že třeba sem nevěděl, že to jde aj na steam. Ano, byla to moje chyba, že sem si to nepročetl, ale měl sem za to, že když je to H Origin B, tak je to jen pro Origin. Škoda té poslední tvojí věty... působí to celé na mě potom dost arogantně.
      • Veskoslav
        Já jsem si doplnil knihovnu a zbytek rozdal:)
  • Thorleif_cz

Project Eternity se představuje

Na videacesky.cz se objevilo kickstarterový info video o Projectu Eternity...
    http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/project-eternity-se-predstavuje
  • Odpočet

Legend of grimrock of má nějákej podezřelej countdown

http://www.grimrock.net/countdown/
  • Lukass
    A jeste takova poznamka ke hram, konkrente valecnem fps. Staci si vzit treba Medala, Call of Duty 1 ty mise meli hlavu a patu, super mise, atmosfera, clovek to hral s otevrenou hubou, nebo Hidden and Dangerous, to byli pecky.
    A ted to srovnejte s BF 1 kdy kampan je uplne tupa( jasne neni tahounem serie) posledni CoD to je uplne odpad, ta polska fps z druhe svetove to bylo taky uplne tupy.
    Hry sou oproti drivejsku cim dal vic hloupy, to je podle me prave duvod proc uz me hry tolik netahnou.
    Jako priklad staci hry od Ubisoftu, jejich postavy a dialogy, vzdyt to nemuzou myslel vazne a to ty hry delaji dospeli lidi.
  • Deus Ex

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/deus-ex-mankind-divided/critic-reviews

Tak nějak jsem čekal spíše nad 90%, ale je pravda, že hypu nebylo moc...
  • Swen Vincke (Larian Studios): „V herním průmyslu bych nebyl, kdybych v mládí neupirátil několik...

Swen nad věcmi očividně přemýšlí :)
    • Larian jsou sympatičtí lidi, dokonce na maily s technickými problémy u jejich her reagují superrychle (u mě 3 hodiny) a jsou ochotní. Mě třeba Divinity 2 padalo při přechodu ze základní hry na datadisk, poslal jsem jim save a dostal zpět save ze začátku datadisku. Taky třeba posílají lidem s problémy s DRM exáč bez DRM... Prostě luxus. Víc takových a méně EA-like namyšlenců.
      • A narozdíl třeba od Bioware maj spoustu nápadů a talentovaný psavce:).
    • Ještě upřesnění, nemluví tam o několika upirátěných hrách, ale o několika tisících upirátěných her.
      • Tolik jich snad ani není ne? To hraje dodneška. *16*
        • Taky tam píše, že spoustě z nich věnoval třeba jen 5 minut:).
  • I am Alive vyjde v průběhu tohoto roku a pouze (10 minuta) digitální formou na XBLA, PSN.

Tahle hra me celkem zajima, ale francouzsky teda fakt neumim - o co tam jde???
    Jaktoze (aspon puvodne) AAA hra vyjde jen takhle? Ma to byt fakt to, co od zacatku slibovali, nebo z toho nakonec bude nejaka beckovka?
    • Ubisoft prý nevkládá do hry moc důvěry a proto ji bude distribuovat jen takto. Takže pokud bych měl odpovědět přímo na tvoji otázku, samo Ubi předpokládá, že to bude béčkovka.
  • Jestliže máte na STEAMu aktivované Batman: Arkham Asylum (pokud ne, lze ho nyní zakoupit za polovic)...

Což je stále dost vysoká cena oproti US/UK/kamenným obchodům.
    • Co budete potřebovat, pokud by k Vám dorazí Batman: Arkham City se špatným/chybějícím DLC? Účtenku,...

Na Steamu se pomalu nevyplatí kupovat nic, co není v akci.
      • Až na většinu indie her. Ty jsou zpravidla rozumně levné.

Ale hru za 50 €? Ani ve snu.
        • Jazz
          Jo, radši tu stejnou částku zaplatíš v obchodě že ?
          • V kterém obchodě naposledy stála standardní PC hra 50 € (1250 CZK)? Já naposledy kupoval Dead Island (při vydání) a ten mě vyšel na nějakých 900 korun tady v ČR.
    • Urug
      Jen se k tomu clovek musi proklikat rucne...ta jejich Midweek Madness reklama nikam neodkazuje...
      • Tu zrušili pro regiony (původně byla přístupná), kde není přístupný LEGO Batman, protože to byla vlastně lživá reklama (v balíku za 20€ byla 1 hra za 20 € i když tam bylo - 50 %).
  • Jack1947

Hideo Kojima dnes natáčel bojové scény do Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Jeste navic to bude i na Xbox360 no co vic si prat. *5*
  • http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=9752&postdays=0&postorder=asc&start=15

(spíš se podívejte na konec stránky)

Nikdo nepíše. :( Tak jsem se rozhodl k tomuto ubohému činu a dávám link.

BTW: Stejně si tu týpci dávaj reklamu na channely apod. Mám chuť to taky zkusit.
    • Chim
      Není ubohých činů... je jen ubohých reakcí. Což bude případ i té mé:

To muselo dát práce... (zbytek si doplň sám.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit