-
CS go operace
v CS go je po roce nová operace s názvem Hydra
http://counter-strike.net/operationhydra
Hail Hydra -
Nosgoth - CLOSED BETA
Tak jsem to zkusil, můžu říct asi jen že to není ničím vyjímečné a at mi nikdo netvrdí že 4v4 není MOBA hra. Grafika je trochu lepší, než z předváděných screenů a hratelnost je klasická.
Bud hrajete za lidi - Hunter,alchemyst nebo coto je a Prophet - jen se líší v kuši ( luku) granátometu a 2pistolý. 2máte zdarma ze začátku a proophet a lučistníka je třeba nejprve odemknout.
Upíři- jsou 2 druhy teda je jich více a postupně se odemykají - dobijí zdravý pomocí popravy lidí.
Dá se říct že záleží na zkušenostech, pokud tedy naopř někdo neodejde dříve aby hra byla 4v3. I když v dobrém týmu to tolik nevadí.
Nedá se říct že by zde měla výhody 1strana či naopak druhá nevýhody. Hraje se na 2x 15minut asi a 30kills v jednom kole a pak se vystřídají strany. Není to náročné na pc není potřeba dělo a fungují všechny (zbytečné efekty) v poho. Dokonce se da i nastavit maximální množství FPS což tak ůplně nechápu.
F2P model není vůbec násilný kupují se skiny, zbraně a jiné serepetičky ale myslím že to nemá šanci ovlivnit hru, pokud někdo prohrává tak nějaké nově blbosti mu nepomůžou. Jasně s Legacy of kain to nemá nic společného ale na chvíly zabití času to je celkem dobré. Neviděl bych to moc na delší hraní jen občas pár kol. Jinak to je MOBA 4v4 a bude i siege mod. Pro hráče do 10LVL je hra a pro ostatní 10+ je zase oddělená hra jinak to je jen Team deathmatch. Takže pokud někdo hrál kdy moba hry tohle by ho mohlo bavit. Ten hejt byl vskutku celkem zbytečný , když to ani nijak kromně toho že tam jsou upíři se nepřiživuje ( no možná trochu) na Legacy of kain. -
-
Bože..
Ty se živit jako recenzent,tak papáš chleba se solí a svítíš si svíčkama. -
-
Ale musí se Jackovi nechat, že tomuto šlo vcelku bez problémů rozumět :-) Lepší se nám, kluk jeden ušatá.
-
-
Díky, díky... *4* , jak jsem již psal učím se pořád nečemu novému, takže třeba jednou začnu psát jak machr i knihy *15* ne prd jasně že ne jen si dělám legraci. Však to asi všichni znají někdo měl ubráno (někde) aby mu bylo přidáno vzápětí jinde. *4*
-
-
A kde přidali tobě?
-
-
tim se da taky uživit pokud ti to jde opravdu dobre
-
Někde kde mi to je celkem na nic, alespoň v dnešní době se tím živit nedá. (asi nikdy dát moc nebude)
Jak se říká mi na něco talent od boha tak to se stalo i mně. Já mám právě tento "dar" v tom že odmala umím pěkně kreslit. Já to vlastně ani jinak než dobře neumím. To je tak všechno no. Víc ani prd manuálně levý, počítání (víme taky nic moc) měření rýsování - nulové. Jediné co mi jde je kreslení a hlavně tužkou.
-
-
-
-
-
-
HD remake her ICO a Shadow of the Colossus pro PS3 se zřejmě opozdí.
Nas..li mě hned po ránu!!! *10* *10* *10* -
-
tak tak dobre vravýš
-
-
PlayStation Store slaví deset let. Sony se při této příležitosti rozhodla členům PSN zaslat email s informacemi a statistikami týkajících se jejich účtu.
Nejvíc by mě jako majitele PS4 potěšilo, kdyby to Sony oslavila tím, že nadobro zruší placený multiplayer. Možná bych si pak i pořídil Battlefield 1, Titanfall 2, Destiny atd.. -
-
Na to zapomen, škoda že si propásl minulou generaci tam ještě zdarma byl *4*
-
-
Kde se dá sledovat E3 live, jsem momentálně na twitchi, kde koukám podle mýho na Dragon Age :D Jsem správně ?
-
-
Ted byla/je Nintendo konference, sledovat muzes treba na IGN kdykoliv se něco děje
-
-
George Ziets
Stručné interview, avšak se spoustou trefných názorů: http://www.gamebanshee.com/news/111421-george-ziets-interview.html -
Jo a další zdroj o Dark Souls PC:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/09/hands-on-dark-souls-prepare-to-die-edition/ -
Jak už jste si možná všimli, testujeme novou verzi videopřehrávače. Dejte nám v této diskusi vědět,...
Ono to sice nesouvisí vyloženě s přehrávečem, ale zeptám se tady. Proč v mobilní verzi nejsou videa? Nikdy, nikde. (Android 4.1.2 + Chrome) -
-
já mám mobilní operu a myslím, že jsem je tam taky neměl
-
Aha, tohle musim vyzkouset.. Vim ze jsme videa na m. verzi puvodne vypinali, protoze ten starej prehravac byl jen ve flashi. Ale pak uz se i ten predelal do html5 a s tim se mela ta restrikce odstranit. Ja je tam na iOS vidim..
Kazdopadne, zkusime a pripadne poresime. -
-
Já je na iOS nevidím *9* Ale nejsem přes tyhle smartphony moc expert, možná dělám něco špatně. Každopádně v prohlížeči mám místo videa jen černej obdélník a to samý v tý games.cz apce, co je na appstoru.
EDIT: Ale just saying... já se na ty videa koukám stejně jen na PC a tam mi jdou v pořádku. *3* -
Na mé Nokii Lumii 710 (WP7.8) se nový přehrávač taky nezobrazuje. Ten starý je sice vidět, ale videa nespustím.
-
Kdyz jsem si to precetl, tak jsem vyzkousel svuj WinPhone a... videa nejdou.
-
-
-
Chtěl jsem sem hodit anketu (před týdenem)jak dobře znáte Resident evil ale vzhledem k tomu že se mi nepodařilo zobrazit výsledky tak jsem se na to vybodl navíc, účast by tady stejně nebyla valná.
-
-
Dekujeme ze jsi tu anketu sem nehodil. Myslim ze to diskuzi opravdu ozivilo.
-
-
Tak nebudu sem házet něco co se mi kvůli blbému reklamnímu systému "nepodařilo" dokončit.
-
-
A co jako? Jaká je pointa tohodle příspěvku?
-
-
Pro tebe asi nijaká 😛 Tak snažím se to tiu trochu oživit to je včechno.
A jo, taky ten Resident evil byla špatná anketa pro mě,začátek fajn ale průběh nic moc minimálně 60%. Počkám na nějakou více herní noo 🙂
-
-
Já měl 95% jednu špatně.:) A to se týkalo filmů, který moc nakoukaný nemám.
-
-
To máš dobré, já odhadem tak kolem 60-65%.
-
-
-
Pro tebe asi nijaká 😛 Tak snažím se to tiu trochu oživit to je včechno.
A jo, taky ten Resident evil byla špatná anketa pro mě,začátek fajn ale průběh nic moc minimálně 60%. Počkám na nějakou více herní noo 🙂
-
-
-
Pro fanoušky Tropico
http://www.bundlestars.com/all-bundles/tropico-4-collectors-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+tropico -
-
Po tom co byl klic na Steamu za tohle za 27 centu? lol
-
-
No on sice byl, ale asi 10 minut a nebylo to včetně všech DLC.
-
-
trvalo to zhruba hodinu a byl to rovněž Collector's Bundle, tedy se všemi DLC. za 0,27 eur dobrej kauf... ještě mám jeden jako gift, tak ho časem někomu daruju... jinak po opravení ceny to stálo snad stejně jako teď v téhle akci, takže tak...
proto ho tady taky lidi rozdávají ve velkým:
http://www.steamgifts.com/open/search/tropico%20coll -
-
\sem si říkal proč je to tam milionkrát, sakra a ty dlc by se mi hodili (krom modern times) tak příště :D
-
Aha. Mě se zobrazoval za 0,25 ale jenom základní hra. Ale ta série mě stejně nějak minula, takže ani tu základní hru nemám.
-
-
-
-