-
HD remake Outcast na Kickstarteru neuspěl, autoři hledají důvody
Možná proto, že to vypadalo skoro stejně jako původní hra a hd bylo jen podpora většího rozlišení??? PS. budu raději spamovat tady než se registrovat. -
Pro Sankuriho
SANKURIIIIIIIIIIIIIhttp://i45.tinypic.com/2r5gc47.jpg Vyhráls. Našel jsem na netu věci, co mě prostě přesvědčily. Těším se na betu a na to jak ji hezky přísně posoudím. -
-
Poprve vzivote do teto "bocni diskuse" vlezu a co nevidim:-D Soukrome mi muzes napsat na http://guildwars2.cz/ mam tam nick Rozbuska, kdybys neco potreboval:-P
-
Robert Bowling otevírá nové "multistudio" s názvem Robotoki. Kromě her (už nyní se jedna připravuje...
A koho tvé neustálé výlevy zajímají? -
-
Nech ho on za to nemůže. Nikdy nevíš jestli ti taky nehrábne. :)
-
Tak jelikož je tento "výlev" jasně nadepsán "Pro Sankuriho", tak opravdu nepředpokládám, že se o něj kdokoliv jiný bude zajímat. Nebo snad otevíráš i například cizí dopisy a pak si stěžuješ na to, co je v nich psáno?
Bohužel toto je zatím asi nejlepší způsob jak zkusit kontaktovat jiného uživatele Games.cz.
Je to jen malý příspěvek, který snad nebude mít nikdo problém ignorovat. To jsi měl i ty nebyly by tady tyhle dva zbytečné posty navíc.
-
-
-
https://www.g2a.com/r/arbiter
-
Gameska
Ahojda, měl bych dotaz, rád bych si zahrál hru ve stylu starých adventur/rpg, kdy jste s hrdinou procházeli příběh, bylo to spíše textového stylu a měli jste možnost ručně napsat odpověď/možnost a hra si s tím buď nějak poradila nebo neporadila. Popis nic moc, ale snad bude někdo vědět. Ještě bych dodal, že hru podobnou, kterou si představuju, hrál Tom Hanks ve filmu Velký. -
-
Ta hra ve filmu byla fiktivní, ale podobala se na raný věci od Roberty Williams. Zkus klidně rovnou King's Quest.
-
textovkářův ráj
textovky.cz *5* (textovky se jim v našich luzích a hájích přezdívá, doporučuji zkusit "strýček andrej, podraz, čvut atd."). -
Teď mě nenapadají žádné pro PC, ale v češtině dělal Franta Fuka pro ZX Spectrum. Má je na stránkách a jdou spustit přes emulátor. Odpovědi jsou sice textové, ale musíš je napsat přesně. Nemůžu si pomoct, ale i o těch letech, je to docela sranda.
-
-
Mrkněte, jak se změnil vzhled Floatera v připravované hře XCOM: Enemy Unknown.
No ja vam nevim... chapu proc odstranili tu spodni cast ale ty "turbiny" na zadech si klidne mohli odpustit. -
Hacker claims to have jailbroken PlayStation 4 to play pirated games, and upset Sony
http://grahamcluley.com/2013/11/playstation-4-jailbreak/
. -
-
Zpráva z konce minulého roku. Nikdo nepotvrdil funkčnost.
Ale jestli to někdo chce vyzkoušet, zde je návod: http://pastebin.com/QDeRQiMY
-
-
Závodní hra Rodge Racer Slipstream oznámena pro mobilní platformy. (+ trailer)
Už jsem se vážně lekl , že je tam "Rodge" . Bohužel další arkáda s "fyzikou" z Asphaltu mne opravdu už neláká . -
dajte pls 1 key na bf3 a 1 na crysis 2 prosim
-
-
Občas se až divím, jak umí být některé nicky výstižné *15*
-
ale divný jak z toho výběru všichni žerou bf a crysis... Já mám největší radost z Mirror's Edge a Dead Spacu trojky
-
-
Já z Dead Space 3, protože tam mi chybí:)
-
-
Si to kup socko...Proboha jak nesnáším slovo socka, na tebe se hodí perfektně. A neříkej, že ani rodiče by nebyli ochotni ti dám 100 Kč.....
-
-
Připomeňte si, jak mělo BioShock Infinite vypadat ještě vroce 2010.
Ta hra mě strašně nasrala, všechno to zajímavé z toho vystřihly. Scéna s koněm, na mostě, v obchodě s lincolnovou hlavou, atd. Songbird neměl žádnej prostor a to jsem čekal, že to bude Boss... Prostě, ze zajímavé hry to nejzajímavější odstranily a nahradily extrémě hektickým a nudným bojem kterej příběh a celkovou zajímavost toho města totálně upozadil...
Byl bych radši kdyby půlku bojů vystřihly a nahradily je cutscénama a rozhovory mezi hlavníma postavama...
Edit: Nejlepší scéna ze hry je, když hrajete na kytaru a liz do toho zpívá, nebo ta když tancuje na molu. Jsou to jen scrypty nesouvisející s příběhem, postavám to ale vdechne duši a mohlo jich tam být víc... -
-
Až na toho koně souhlasím. Scéna s koněm byla vytvořena externě a neměla s hrou nic společného. Konečná liz, která se o sebe umí postarat sama mi připadala lepší, než klišé dáma v nesnázích.
-
Boje sice byly hektický - a to dost, ale nudný mi nepřišly. A i když to nerad říkám, protože v poslední době mi cutscény v hrách začínaly lézt na nervy, tak zrovna u BI bych jich ocenil daleko víc, i přesto, že sám Levine cutscény rád nemá, jak tvrdil.
-
-
S tou nudou jsem to přehnal, veskrze vzato je kombinování Vigorů a zbraní docela sranda...
-
-
Vpodstatě souhlasim, ale pořád to byla suprová,kvalitní hra. Třebas DLC...
-
-
Jo taky jsem si to užil ale ten potenciál celého světa, mohl být využit daleko líp...
-
-
-
Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...
:) mi to pripomina kurz dolar - euro, pretoze 980KC je teraz 38,11e -
-
A distribučné náklady na Slovensko si myslíš že kto zaplatí? Je normálne že v ČR stojí menej ako na SR.
-
-
Náklady na distribuci jsou pro oba státy přibližně stejné. Ten rozdíl jde na překlad. Na Slovensku je zakázáno číst knihy a tiskoviny v cizím jazyce - je to kvůli podpoře mateřského jazyka a ochraně národní kultury.
Je to podobný zákon jako třeba ve Francii, kde se zase nesmí hrát anglická hymna. Všimni si, že anglickým sportovcům a politikům tam vždycky místo "God Save the Queen" hrají hymnu skotskou, velšskou nebo maximálně irského Danny Boye. -
-
Zakázáno číst knihy a tiskoviny v cizím jazyce? To je nějaká kravina ne? I kdyby si se spletl a mělo tam bejt "zakázáno publikovat", tak je to blbost. A jestli ne, tak upřímnou soustrast, bratia.
A to s těma frantíkama - to ještě funguje? No ale oni byli vždycky pacienti. -
-
Samo sebou je to kravina. Dal jsem si mínus*4*
-
-
To ťa asi sklamem ale žiadny český časopis, noviny sa neprekladajú, predavajú sa v originále.
-
-
-
Těch 11 euro je cena za překlad časopisu do slovenštiny.
-
oprava : mi to pripomina kurz dolar - euro !na steame!
-
-
Fight Club
Poptej se na to v podcastu :)
-
-