-
Reboot DMC serie
Tak to video ma rozsekalo http://www.youtube.com/watch?v=3HBzTpddcw0 *1* *1*
Ale inak uplne vystihuje moje rozpolozenie, nechapem o co sa capcom pokusa *7* -
Když už jsme zase u těch... echm pirátů...
Venku, je beztak hnusně navíc už je i noc, tak mně napadlo se zeptat kolik lidí co sem chodí, a je pravda že asi víceméně to bude i hodně anonymů.
Pirátí hry? ale tak že si skoro žádnou nekoupí aby jsme porovnali to co (už je mimochodem známé) že piráti na podobných webech jsou beztak menšina.
Nebýt ucha, tak by (jste ani nevěděli že do ní spadám)
Tak co je to jednoduché taková jakoby anketa, Klik lidí zde čistě pirátí a i když má peníze dá je za něco pro ně hodnotnějšího... Co tím sleduji? nic jen mně to zajímá. Týká se to jen her, prostě kdo pirátí hry.
Já si tipnu víc jak 20% populace tohohle webu to asi nebude... tak co škoda že se nedá hlasovat to by bylo ještě lepší možná...
Psal jsem podle mého největšího svědomí a vědomí, nebo jsem se aspon snažil.
Tedy je to čistě jen otázka pro herní piráty! -
-
Osobně pirátím a hraju hry na PC, ale kupuji pouze konzolové verze těchto her (nechci, aby moje prachy byly řazený do kolonky "prachy z PC"). V případě, že konzolová verze neexistuje, vedu si seznam takovýchto her a v případě vydání konzolovky kupuji okamžitě (posledně třeba Wasteland 2). Z právního hlediska to samozřejmě kdovíjak legální není, ale z morálního je (vývojáři prachy dostanou).
-
-
:-D A v hlavě to taky kdovíjak v pořádku není.
-
-
Proč? Je snad moje věc, kterou krabičku chci svýma prachama podporovat a opět, vývojáři svoje zasloužený prachy dostanou.
Předpokládám, že někdo opět použije tu blbost, že hra mě stojí dva litry. Ne, nestojí, vždycky čekám na zlevnění. -
-
Nn, o peníze mi nejde. Spíš ten myšlenkový pochod "za žádnou cenu nedopustím, aby moje peníze byly zařazený pod PC prodeje". :-D
-
Nejses ty takova ta luza, co pak jeste ruzne po forech krici, jak jsou PC hraci spatni, ze si ty hry jen pirati a predklada ruzne statistiky z piratebay ?
-
-
Ne.
-
-
-
-
-
Tak já ještě něco přihodím, něco si stáhnu jen ze zvědavosti a pak nakonec to ani nehraju, ani nenaiinstaluji... Prostě, nevím protože se mi chtělo *7*
-
-
Just Cause 3
http://www.pcgamer.com/just-cause-3-review/ -
-
Takže dle očekávání taková prázdná blbůstka, za co to má těch 67 mi trošku uniká, ale furt lepší, než 8 nebo 9/10 jak v jiných případech :D Není to velká značka no, jinak by to tu 8čku za značku mělo :D
:( -
-
TB to shrnul celkem trefně, jasně je to sranda, ale je to pořád dokola. Takže prostě až zjistíš že tě ty neustálé výbuchy nebaví, uvědomíš si že tam vlastně nic jiného ani moc dělat nejde.
-
-
A za demo výbuchů dát litr, nedejbože 1500 na konzoli ve 30fps v mazanici na low detaily, to chce odvahu :)
-
-
Ty seš zakomplexovanej ubožák, to jsem v životě neviděl.
-
-
U mad bro ? :D
-
-
-
-
-
-
Video recenze
Ve FC #290 byla potvrzena video recenze na No Man's Sky od Lukáše "Mistra střihu" Grygara *14* -
-
to říkali už minule, nebo v gamesplayi
-
-
to bylo že má recenzi v Levelu ne?
-
-
-
http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection
Kolekce dungeons and dragons za směšných 6euro.Je tam všechno až na Neverwinter Nights. -
VPN a Steam
Čaute!
Podarilo sa mi kúpiť na Amazone hru ktorá vyžaduje Steam ale kvôli regionálnemu zámku nejde aktivovať u nás. Poznáte to, čo človek neurobí len aby ušetril pár euro ;-) Riešenie ma napadlo v podobe VPN. Len mám strach z banu. Chcem sa teda opýtať na vaše skúsenosti, či ste podobný problém riešili aj vy a ako? -
-
Vyrieším to tak, že si založím ďalší účet. Dík za komentáre, pomohli.
-
Mám dojem, že tím porušuješ podmínky Steamu, tak tě budou možná všichni uklidňovat, že to je v pohodě, ale když dostaneš ban, tak se pak nediv.
-
co sis tam koupil za hru?
-
V minulosti jsem pár her aktivoval přes VPN a v pohodě bez banu zatím, ale nevím jak to kontrolujou teď.
-
-
to samý, ale už to bylo dýl tak nic nezaručuju
-
-
-
Nový průzkum za 2,5 milionu dolarů má odpovědět na otázku, zda lze při videoherním cvičení...
Nedělá za stejný peníze Dan Vávra hru? To jsou podle mě vyhozený peníze, (ty za průzkum). -
ne, ze bych se chtel zastavat konzoli, ale tech hracu tam bylo mrte, to bylo asi narocny jaksvine, a bylo to na lanu? kdyby to bylo po netu, tak takova interpolace v ramci netcode by si taky vzala svoje v tolika lidech
-
-
bf4 us vs eu
-
-
Zdrzujes, se reagovat ci je to jen tva lenost. Nezapomen si zase prisadit, jak ja rad tu tvoji "nevyhlasenou-predem prohranou valku" PC vs. Konzole... . *3* I kdyz ses jakoby zastal konzoli , vidno ze ti tak v zaludku nelezi. *3*
-
-
Teda...todle jsem nepřelouskal ani já...
-
-
Protože to není Tobě určené, přeci *2*
-
-
To je zase výblitek. Zkus si psát deník, tohle se fakt nedá číst.
-
-
Zbytecne psat si denik, s kym bych se o svych zazitcich/predstavach pak delil? Mimoto je to urcene n a ten si to prelouska. (Po uprave jeste lepe.)
-
-
Ta úprava v tom udělala jasno. Teď má "n" všechny argumenty pěkně na stole. Z toho už se nevykroutí.
-
-
-
-
-