-
Na CES byly odhaleny dvě nové Playstation Move zbraně a univerzální ovaldač (nejen) pro PS3.
Spíš ovladač, ni? *3* -
Call of Duty 4 hrané s pomocí Kinectu a Wiimote.
to ovládání teda vypadá....a ještě chybí běhání :D -
-
Call of Duty 4 hrané s pomocí Kinectu a Wiimote.
Je to nahodou masakr...kdyby to vyladili tak je to bomba.
-
-
Jak na japonskou virtuální zpěvačku Hatsune Miko reagují americké dětičky?
Some people think im Japanese but im NOT JAPANESE!!!! xD like a BOSS... -
Dnes vychází jubilejní 200. číslo Levelu s plnými hrami Dark Messiah of Might and Magic (průměr:...
Nedival se nekdo po stancich, jestli ho jiz maji, nebo je dneska jen pro predplatitele a v pordeji az v pondeli? Ja jen abych do stanku nesel zbytecne z tepla domova u klavesnice... -
Napsal jsi: "Zajímavé, jak spousta lidí nadává na neschopnost BioWare kvůli Dragon Age 2 a u mě to naopak vzbudilo pocit, že je to velmi schopné studio, když dokáže udělat (podle mě) dobré RPG za tak krátkou dobu."
No tu spoustu lidí právě nezajímá, že na to měli krátkou dobu. Ale jak to znova čtu tak jsem to stejně špatně pochopil. *1*
:sype si popel na hlavu:
Dvakrát měř, jednou řež. *11* -
-
*1* V pohodě, mě to došlo
-
Reakce na Santu samozřejmě.
-
-
Díky dohoděmezi PopCapem a Sony Ericssonem se dočkáme her jako Plants vs Zombies, Peggle aChuzzle...
Dyt Plants vs Zombies na Androidu uz davno je. To jsou bleskovky z minulosti nebo co ? :D -
-
Mozes poslat blizsie info?
Pokial viem, tak oficialna verzia od PopCapu este na Android nevysla... na Markete je sice nejaky port, ale je to dost otrasne... -
Zablesk minulosti *1*
-
-
Bleskovky z nostalgie *1*
-
-
-
Bude PC verze From Dust rovněž vyžadovat permanentní připojení k internetu (jako Driver)? Údaje...
jsem četl "dementní" :) -
-
Já myslel, že od této vskutku "dementní" ochrany už upustili.
(Už véééélmi dlouho jsem nehrál jedinou hru od Ubisoftu, takže nevím, jak to mají) -
-
ACB to neměl, protože to vyšlo půl roku po konzolový verzi. Ovšem teď se tahle ptákovina vrací zpět.
-
-
Bude PC verze From Dust rovněž vyžadovat permanentní připojení k internetu (jako Driver)? Údaje...
nevim, ale ze stranky na steam storu mi naopak prijde, ze tam bude.
"DRM třetích stran: Ubisoft Online Service"
ale todle zase je trochu pratelstejsi, nez u AC2: "HIGH SPEED INTERNET ACCESS AND CREATION OF A UBISOFT ACCOUNT ARE REQUIRED TO ACCESS THIS VIDEO GAME AND ONLINE FEATURES AND TO PLAY ONLINE."
-
-
-
-
Je docela zajímavý proklikat, kdo likuje příspěvky Games.cz na Facebooku. Docela pestrá směska. *4*
-
-
Když to mají spojené s fb...vtipné
-
-
É, co mají spojené? Nerozumím. *4*
-
-
Like a profil
-
-
Aha. Já ani nevěděl, že to jde nějak anonymně. Ale aspoň se člověk dozví, kdo všechno se taky může schovávat pod zdejšími přezdívkami. Když teda nemá čas na srazy.
-
-
@Jan LOL, ještě abych řešil, že někdo uvidí like na fb. Tohle jako opravdu někdo řeší?
-
Jde to anonymně. Většina to jede veřejně....a myslí si, že to je anonyme
-
-
-
-
-
-
The Witness bude exkluzivní PS4 hrou, která nabídne 25 hodin zábavy a jedinečné puzzly.
Není pravda, viz třeba popisek oficiálního traileru (ale uznávám, že z té prezentace to tak šlo pochopit).
http://www.youtube.com/watch?v=i7h7AleSCF4 -
-
Tak nakonec je pravda někde uprostřed - The Witness bude dočasně exkluzivní PS4 hrou *3*
-
-
Nemyslím si (zdroj?). Mluvil jen o "console exclusitivity", PC a iOS se to netýká.
Z https://twitter.com/Jonathan_Blow/ to taky na absolutní časovou exkluzivitu nevypadá. Z popisu traileru to vypadá, že i ta konzolová exkluzivita bude časová.
-
-
Díky za upozornění...
-
-
Spousta nových screenů z projektu Black Mesa: Source.
a já měl za to, že se ten projekt nesmí jmenovat Black Mesa: Source a to Source museli dát pryč...