-
Film na motivy Assassin's Creed dorazí do kin zřejmě za rok, 22. května 2015.
To je za dva:) -
-
To cestování v čase mě jednou zabije *15*
Díky za upoornění... -
ups, byl jsi rychlejší *4*
-
-
Ubisoft je nadšen ze zpětné kompatibility Xbox One.
To jsou ty dilemata, jestli být nadšený ze zpětné kompatibility, protože prodáme o pár starších kousků víc, nebo být adekvátně vyděšený, že se nám možná tolik nechytnou easy money remastered verze. Na místě toho ředitele bych byl radši jen opatrně nadšený, z toho se snad na konci fiskálního roku dá ještě cuknout. -
-
Existují vždy minimálně dvě pravdy. Jedna ta skutečná, kterou lze jednoduchými pokusy doložit, a pak ta oficiální, která se smí říkat na plnou hubu.
-
-
Android hry
Ahoj, mate nejaky tipy na MUST HAVE hry na Android krome Smash Hit a dots? -
-
jak to ze nikdo nezminil tuhle hru?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AnkaarProductions.FuhrerinLA
:D -
Logické - Cut the Rope, Machinarium, World of Goo, Tiny Thief, infeCCt, Jail Run, Rocket Robo, Lyne, Blek, Hitman GO, The Room 2, Cryptica, Flow Free, Power Line, Draw Loops
Plošinovky - Dokuro, Sleepwalker's Journey, Rayman Jungle Run, Rico, Dark Roads
Strategie - Jelly Defense, PvZ 2, Castle Doombad, Plague Inc.
Roguelike - Tales of the Adventure Company, Dungelot
Postřeh - Ready Steady -
-
Dekuju velice za tento vycerpavajici seznam! A dekuji dodatecne vsem kteri neco pridali. Diky
-
-
Kingdom Rush
-
Slash of Dragoons (fakt 2 óčka)
Dead Trigger 2
a jak tu někdo zmiňoval Radiant Defense, tak brzo má vyjít další česká TD, Defend Your Life viz http://www.aldagames.com/games/defend-your-life/ -
Gesundheit!, Hoplite, Knights of Pen & Paper, SimpleRockets a samozřejmě Radiant Defense, podle mě jedna z nejlepších TD.
-
Dekuju dekuju... piste dal her nemam nikdy dost :D
BTW. doporucuju tenhle wallpaper - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makesnake.geoscape -
Hitman GO, Colour Zen...
-
Za mě doporučuju Might & Magic: Clash of Heroes, oba Raymany a Monument Valley ;)
-
Plants vs Zombies 2, jinak dost mě bavil i Doombad.
-
-
Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).
Týjo, docela bych si dal první MGS, Tekken 3, Gran Turismo 2 nebo Crashe Bandicoota :)) Hehe. -
-
Tak za pět doláčů to není špatný.
Ale spíš bych bral PS2 za podobně příjemnou cenu, to bych neváhal ani vteřinu.
-
-
Frosty & Maci
nazdar lidi s kámošem máme kanál na youtobe budeme rádi když získáme vaší podporu dík :)
http://www.youtube.com/user/vladas123456 -
-
neeeee bože kdo by chtěl furt koukat na nějaký let's play videa?????
pokud mě hra zajímá, tak ji hraju, a pokud ji hrát nemůžu, určitě si nepustím video, kde do toho žvaní rádobyvtipně nějakej puboš...
kdybyste radši dělali něco smyslupnějšího. -
-
Ten puberták má očividně víc rozumu než ty :D
-
-
ty sklapni holčičko tebe se na nic nikdo neptá
-
-
tak nemusíš se dívat jestli nechceš tě nenutim, tak dívájí se ti které to baví, je mnoho takových lidí. Souhlasim s tebou že pokud tě něco zajímá tak to zahraju ale jinak to nemusíš hnedka pomlouvat
-
-
-
Servisní hlášení: Reklamy ve videích (v novém přehrávači) jsou pro donátory Games.cz vypnuty. Debatu...
Dííííííííííííííííky !!! *2* -
České RPG Kingdom Come: Deliverance se stalo "Nejlepší PC hrou" herní výstavy Gamescom 2017. Tvůrcům z Warhorse gratulujeme!
jestli jsem to našel správně, tak v dané kategorii byly tyto hry:
* Assassin's Creed Origins, Ubisoft
* Destiny 2, Activision Blizzard
* ELEX, THQ Nordic
* Kingdom Come: Deliverance, Koch Media
* Total War: Warhammer II, Koch Media -
-
https://youtu.be/UP3jLnNJ-Us
-
Celkem nulova konkurence, ale Elex me zajima pirane mam rad. . Dana Vavru sem potkal na Brutalu a rikal ze vydani v unoru 2018 je jasny, tak uvidime :)
-
-
U nas to moc lidi nekoupi, protoze .... je to v podstate TM Nations, akorat uz placena. Od TM2 jsem fakt cekal o dost vic. Sice za to clovek vyplazne "jen" 500 kc, ale nakonec zjisti, ze to vlastne neni plnohodnotna TM jako byvala predtim, ale jen Nations (jedno prostredi, jedno auticko) akot se Solo rezimem a trosku hezci grafikou.
-
-
Proč zmiňuješ zrovna TM Nations a ne třeba TM Sunrise nebo ty jiná prostředí? Trackmania není pouze Nations, která se proslavila tím, že byla zdarma. A která je ta plnohodnotná TM? Až ta, která obsahuje vše v jednom? Každé prostředí bylo v Trackmanii nějak specifické. V každém se auta chovala jinak. Stejně tak je tomu nyní v Canyonu. Ano, budou vycházet ještě další prostředí, ano, bude se za ně platit. Klidně si někdo může čekat na United edici, jako tomu bylo v prvním díle, kde se všechny Trackmanie sloučily, ale to by člověk mohl čekat klidně dva roky (a patrně bude). Já už na Canyonu strávil přibližně osm hodin. Věřím, že se to vyšplhá klidně na 100 hodin, protože mi ještě chybí nějaké medaile, pořádně jsem ještě nejezdil online a ani jsem se pořádně nevyřádil v editoru...
takže pro mě osobně to nejsou vyhozené peníze, protože moc her mi za takovou cenu tolik zábavy neposkytne (navíc je to nenásilná zábava :) ). a tedy rád za tohle autory podpořím. samozřejmě pokud někoho nebaví Trackmania obecně, tohle ho bavit nebude rovněž. Je to stále to samé, jen trochu vylepšené. -
-
Zminuju ji proto, protoze k ni se da Canyon nejvic prirovnat. Sunrise i predchozi verze, ktere nebyly zdarma nabidnou nekolik aut a nekolik prostredi. Tady za ty penize mas to, co predtim bylo zdarma. Narazel jsem na to, proc by to dost lidi mohlo odradit. Sam jsem si Canyon poridil a urcite si uziju dost zabavy a vynalozenych penez nelituju, ale proste jsem cekal vic nez o trosku lepsi grafiku a neco, co bylo zdarma a ted za to chtej prachy. Sem dost zvedavej s jakou cenovou politikou prijdou s rozsirujicima balickama, protoze pokud budou chtit 500 za kazde prostredi, tak to uz bude mazec a kam se hrabe CoD se svyma mapama za 15 ojro :D
-
-
Na cenovou politiku jsem taky zvědav. Doufám, že budou nějak zvýhodňovat majitele předchozí verze :) Ale nedivil bych se, kdyby to bylo opět 20 euro.
Canyon je sice jedno prostředí, ale jeho možnostmi mi přijde trochu rozsáhlejší a je lépe využité. jinak i za samotnou TM Nations bych byl ochoten platit, protože to bylo povedené prostředí a strávil jsem v něm taky moře hodin :)
Nebude mi vadit za něco znovu platit další peníze, pokud mi tím zajistí dalších x desítek hodin hraní. Uvidíme, jestli mě to přestane bavit a za jak dlouho, ale popravdě Trackmania mě nikdy neomrzela (i když jsou některé tratě trochu frustrující :D)
-
-
-
Doprcic .. omlouvam se, mela to byt reakce na Trackmanii 2
-
-
Rychlorecenze - ICO
Jedna z nejvíce frustrujících her, jakou jsem kdy hrál. Totálně pojebaná kamera, která celý ten "zážitek" maximálně kurvila, Nudné, sterilní lokace, které se opakovaly, všechno bylo jen o samém běhání po obrovských interiérech, dokonce i ten soubojový systém byl frustrující. Tuhé ovládání taky přispělo akorát na mojí větší agresivitě a potřebě mrdnout ovladač po televizi, což se mi už dlouho nestalo. Tuhle hru už nikdy. Jestli z ní někdo honil v roce 2001 tak fajn, ale teďka je to chujovina všech chujovin. -
-
Jestli je tohle rychlorecenze, tak potěš pánbůh. Mohl jsi to shrnout jednou větou a to tou, že hra se mi nelíbí a tak od ní dávám ruce pryč. Tohle házení hnoje jsi si mohl ušetřit. Mimoto píšeš, že hraješ 15 let a tak se divím, že jsi si nad ní v roce 2001 taky "nehonil", protože tahle hra byla jedna z těch nejlepších *3*
-
-
15 let je jeho věk a tomu ještě možná přidávám...
-
-
Né on přeci píše z nudy v práci, kdoví třeba je ještě starší a tím hůř pro něj. *9*
-
-
-
Jses akorat lamka *15* nic vic ,nic min. *5*
-
Neber tohle jako hejt nebo urážku, ale můžu se zeptat na tvůj ročník nebo resp jak dlouho hry hraješ? S takovýma reakcema na kvalitní, starý tituly se setkávám pouze u mladších ročníků, který nejsou schopný překousnout tu "zkostnatělost". Já jim to totiž pak nemůžu mít vůbec za zlé, když jsou zvyklý na ty rychlejší, jednodušší, víc user friendly hry a pokud do toho nechtějí doopravdy proniknout, tak veškeré snahy hrát tyhle a pak ještě starší hry jsou úplně marný.
-
-
Hry hraju cca 15 let. Během posledních tří let jsem poprvé hrál hry jako Soldier of Fortune, první Splinter Cell, znovu jsem si zopakoval první dva Max Payny, Black Mesa, UberSoldier ... všechno starý hry, který mě bavily hodně, ale ICO mě i přes své stáří hratelnostně naprosto frustroval. Nepotřebuju nádhernou grafiku, tu u tak starý hry ani nemůžu očekávat, ale hratelnost byla peklo. Jestli tohle byl standard před 13 lety budiž, ale dneska mi to přijde akorát k vzteku.
Navíc mě to díky tomu i odrazuje od druhého zahrání, u kterého bych možná změnil názor, ale pochybuju.
-
-
Já tu hru hrál letos a souboje mi přišly zvládnuté dobře. Prostředí nebylo tak velké, aby se tam nedalo orientovat. Kamera normálka. Délka hry tak akorát. V poho zážitek. Asi bych hru v současnosti nevynášel do nebe, ale nadprůměr to pro mě byl.
-
Jedna z nej her na PS2... ty musíš být tedy nervák lol. Nehrál jsem jenom jsem hrál demo ale že by to bylo frustrující jak píšeš? a co je na tom za recenzi lol.- Vždyt to je jak od nějakého, nevyrovnaného naštvaného dedka co má chvíly před mrtvící a plive všude a na všechno. *2* *15*
-
-
*1*
-
-
-
Vývoj Duke Nukem Forever netrval tak dlouho kvůli snaze o tvorbu dokonalé hry. Prostě to 3D Realms...
doufam že už konečně víde Duke Nukem Forever, moje první hra na PC byla Duke Nukem 3D tak jsem hroznej fanda téta hry věřim že gearbox to dotahnou a udělaj z toho nejlepší hru která je dlouho ve vyvoji !!!!!!! a jestli příští rok opravdu víde Duke Nukem Forever tak to bude znamení této hry rok 2011 očekavanej hry od jejího vyvoje po dlouhých skoro 13 letech !!!!!!!!!!!!!!!