-
Natočte 90ti sekundové video, vyplňte dotazník a držte si palce - třeba právě vy budete reprezentovat...
Do toho bych šel.................abych jim udělal pořádnou ostudu. -
-
Natočte 90ti sekundové video, vyplňte dotazník a držte si palce - třeba právě vy budete reprezentovat...
The promotion is open to any UK resident... takze to neni pre nas ;)))) zbytocny post
-
-
Příští číslo magazínu PC Games přinese (neexkluzivní) info o pokračování jedné z nejlepších her roku...
omg to snad ne.... -
-
Copak? Něco ti natom vadí, nebo jak?
-
-
Petici za vydání GTA V na PC podepsalo již přes 71 tisíc lidí.
At si strci Gta 5 do p.dele prosit,skemrat,zebrat at to vydaji na PC? uz ted vim ze bych si Gta 5 nekoupil. -
-
Kde je ta petice ? GTA na PC chci taky .... ale to bych si potom už vůbec nemusel kupovat PS3 . Jupí ?
-
-
Jo GTA ... , tu nám sem stejně dohodí i bez petice . .... já chci GT5 na PC !
-
-
-
Mars: War Logs
Ted sem to rozehral na extreme a je to maso...Nejakej Dark Souls se muze zahrabat. Uz sem v 2 aktu a ty souboje to je neco neskutecne. Kazdy jeden boj s nepritelem to sou hotovy orgie. Takticke akcni sachy. Pred mesicem sem hral Sleeping Dogs a ten se co se tice souboju je proti tomuto detska hra. A to nespominam nejakej Assasin Creed. Na marsi na vas utoci vsichni najednou, zblízka i zdalky, zadne cekani az na ne dojde rada. Do toho obcas nejakej zmutovanej pes. Zadne blikani nepritele co se chysta zautocit. Lepsi souboje na blizko sem zatim nehral. Mozna Blade of Darkness. Takze kdo ma rad vyzvu tak Mars na extremni obtiznost. *3* -
-
Škoda že ta hra je jinak brak.
-
-
Ani ne, prostě starý dobrý RPGéčko, nemastný neslaný.
-
-
A v čem to bylo rpgéčko? Nezajímavej příběh a souboje tak nic moc. Člověk by čekal že se další hrou zlepší ale Bound by Flame byla úplně stejná pakárna, akorát fantasy místo scifi.
-
-
Na nic si to nehrálo, bylo to prostě budget RPGéčko. Na to jak to prezentovali, se jim nedá nic vytknout.
Co řekli udělali, a mě se to líbilo. I přes ty chyby. Bound by Flame jsem nehrál, zato Mars: War Logs jsem si užil. A řekni mi kdo další dneska vydá sci-fi RPG, i když průměrný? Já jsem jenom rád. -
-
Rozhodně to mělo zajímavou atmosféru a celkem mě bavila i grafická stránka. Na budget za pár korun to byla slušná práce.
-
Mě to celkem bavilo a Farflameova čeština byla profi. Rozhodně hra neurazila :)
-
-
-
-
-
-
Jacku hral sem dneska ty Heroes Online, poladil sem to, a na high bez V Syncu mam na gtx 550TI, 80 FPS. Fakt nevim jak tam muzes mit propady FPS.
Pokud bys chtel zahrat, tak se ozvi a muzem dat hru :-) -
-
Já jsem to asi už odinstaloval, právě proto že mně s boty nebavilo hrát. Psal jsem nac 8800GT to bylo celkem šílené.
-
-
V poho, co se tyka hry, tak kdyz davas prumerne Dotu, ses v tomhle king :-) hraji to hrozny lamy, ale najdou se i slusni hraci.
Ja tomu ted nejake cas dam. -
-
Nepochopil jsi mne, grafiku to zrovna nemá extra ale já to zkusil v době kdy jsem jel jen s jedním živým hráčem (nějaká beta) a proti botům a ty si nás dávali slušně. Vrcholem bylo že díky nečinnosti (nešlo se zdát) tě vykopli ze hry. Což je i ve SMITE DOTU anio LOL jsem nikdy nehrál. Hraji jen SMITE (zkusil Strife)
To je taky častokrát docela o ničem, když např prohrává se moc často - někdy holt je den blbec no. Radši SMITE než tohle, tohle je chaos je to klon... jiných lepších her. Tak dej no... ale nepočítal bych že bych se k tomu ještě vracel. 30 a více minut na mapu která je navíc hrozně velká mi příjde až až. Já mám radši kratší hry... i když jsem SMITE hrál i blbej Assault třeba i přes hodinu. Nemám rád přetahování jinak já zkouším nové F2P hry ale zůstanu jen u nějakých. Viz Orcs Must die:unchained hrozně to závisý na teamu, což smite taky ale tady když to někdo hraje solo tak tím dost škodí. Občas mi příjde že některé blby ani nezajímá že prohrají.
-
-
-
-
Video: Z Gamescom unikla sedmiminutová prezentace Fallout 4, která probíhala za zavřenými dveřmi.
?????????????????????? to se odehrava novy Fallout po nejakem vybuchu slunce ze je ta hra tak hrozne prepalena a cela v nejakem oblaku smogu, no hruza.... -
-
To bude tim, ze je to nataceny na telefon co ma automatickou expozici nejspis nekde uprostred obrazu a pulka ho zabira neci hlavy. Protoze je v mistnosti tma tak to proste preexponuje a ta prezentace je presvicena.
-
-
PSV hra Uncharted: Golden Abyss bude na fyzickém médiu zabírat 4GB. Podle Sony ještě není doba...
Rozumne rozhodnutie bez krabicky do kolekcie by som to nekupoval. -
SWTOR
Do StarWars ToR dnes vychází dlouho očekávaný patch 1.4.
http://www.swtor.com/systemalerts/313391
Pozdě, ale přece *3* -
Tak co říkáte na Atari VCS ? Konečně víme co bude pod kapotou AMD Bristol Ridge A10 (Asi níž taktovaný öEkö 35W model),odpovídající R7,4GB DDR4 ... SD karta či HDD přes USB3 ...
No na herní lineup mne rozhodně nenalákají ,Tempest2000 mi přijde jako ten z PSVity :/
Kdybych neměl Shield , možná bych zauvažoval za 200USD , ale Amerika je drahá a čekání na celníky tomu taky nepřidá :///
https://www.indiegogo.com/projects/atari-vcs-game-stream-connect-like-never-before-computers-pc?secret_perk_token=86804fd1&utm_source=Subscribers&utm_campaign=fe409a41d6-ATARI_LIVE_email_2018_05_30&utm_medium=email&utm_term=0_7859bb25ac-fe409a41d6-17076369&mc_cid=fe409a41d6&mc_eid=7a3ee84841#/ -
NFS reboot
bude mít online-only DRM
https://twitter.com/NeedforSpeed/status/604060988673929216 -
-
"....but the benefits are nice. More variety and a more rewarding experience with friends."
Hned jsem si vzpomel na novy Sim City :D -
Nekup to *15*
-