Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duke si v Duke Nukem Forever opět neodpustí narážky na další videohry. Při nálezu brnění...

Touche! :o)
  • Veskoslav

[NEW HERO - COMING SOON] Introducing Ana | Overwatch

https://www.youtube.com/watch?v=ZcCGKrYgr0k
  • PreidaQ
    Jak jsem tu před dvěma týdny prorokoval, tak se stalo. Xenonauts 2 vstoupili na Kickstarter.
  • God-of-War

Problém se hrou Cry of Fear:(

Může mi nějaká dobrá duše pomoct? Stáhnul sem si ze Steamu Cry of Fear a vždycky, když dam new game, tak mi to spadne a ukáže se tabulka :couldnt find offset for is_donator!!!Please help:(
    • Mušíte ši ťo našťavit na Open GL, bušťo v našťavění štýmu u CRY OF FEAR, což uděláš když klikneš pravým, properties, set launch options a nebo v navstavení Half Lajfů
      (přesněji, dáš set launch options a napíšeš "-gl"
      Radím ti jenom protože seš holohlavej a já taky a my musíme držet při sobě
      • Viktor_H
        *1*
        To je stará fotka, teď je z něj mánička...
        • Cha, nejsem registrovanej, nemůžu to smazat ani upravit...řekni mu ať to nečte
      • A hele co jsem ti našel, prej to funguje http://www.nezavisim.com/?cat=4&scat=23&id=56 je to z fora, neboj
    • is_donator = 0 then kickndfuc = 1

Hmmm a co diskuze na steam fóru ? ....
      • God-of-War
        no tak sorráč, že sem píšu...
        • Se hned nedurdi ;) Třeba to někdo na listu má ......
          • God-of-War
            já sem v poho:D.. *3*
  • AMD: Nástupci Xbox One a PS4 dorazí pravděpodobně za kratší dobu než tomu bylo u nových konzolí.

*1* Za kratší dobu ? A co si tedy zahrajeme na těch stávajících na které v podstatě nic stále nevychází ? Nevydává se tu náhodou někdo zkratkou do pekel ? V době kdy herní tituly ani zdaleka netěží z výkonu stávajícího hardware a trh se potácí z rohu do rohu ? Jestli konzole kdy byly o něčem , pak o tom že minimálně čtyři roky nikdo nebyl tlačen do nového hardwaru a stejně si zahrál poslední pecky (Bože odpusť kvalitu Just Cause na PS2 a podobných ...)
  • Jedno zajímavý info ohledně GTA V, který jsem předtím nikde nečetl, ale R* se chystají vydat oficiální gameplay video ještě než hra vyjde. To se snad předtím u žádnýho GTA nestalo, ne?

viz http://bit.ly/120EBFH
    • frag.ment
      No asi bych sem měl dokopat a konečně začít hrát, mám rozehráno několik pecek na PS3, ale ono se člověku přes léto nějak moc nechce, teda aspoň já to tak mám. Zahrádky, pivka, holky v sukýnkách.. A ono už je GTA V vlastně za rohem. Ajaj.. Snad stihnu dohrát aspoň to Last of Us, teď bude prodlouženej víkend a třeba bude pršet, tak to musím dát :-)
    • Jazz
      Dávám si facku, měl bych se naučit číst...
      • Gameplay trailer prej GTA postihne poprvý (všichni v diskuzi na R* stránkách z toho jančej). Nicméně se spekuluje, že předvedou jen to rychlí přepínání mezi postavami, novej cover systém a novej jízdní model. Něco jako videa k třetímu Max Paynovi, který byly odhaleny před vydáním a vysvětlovaly se v nich herní mechaniky atd.
        • Miserius
          MP3 trailery byly výborný, žral jsem každej *14*
  • kostejnesmrtelny

HW experti

Nějaký připomínky?

http://www.czc.cz/0f0jslqrt2i4rak4kkvf1mo7p2/seznam

Je něco z toho výraznej overkill / bottleneck? Nějaká nekompatibilita, která mi unikla? Předem dík!
    • Veskoslav
      Škaredá skříň:)
      • kostejnesmrtelny
        Pfff. Mně se ten "odolnej" military design líbí víc než všemožný přeleštěný, svítící futurobludnosti. Obzvlášť by mě potěšilo, kdybych ještě někde sehnal tu zelenou variantu *14*
    • Keyz
      Není. Když to koupíš tak to bude fungovat.

Lze tam určitě vyřešit menší věci jak psal LVL (třeba by někdo vyměnil značku SSD apod) ale v základu to máš OK. Velikost ssd, hdd, cpu, gpu atd
      • kostejnesmrtelny
        Ďýk. Osobní preference značek chápu, nicméně na ty zrovna zvědavej moc nejsem; pokud dotyčnýmu neprojde pod rukama opravdu velký množství HW, jsou to prostě jen preference bez větší faktický hodnoty *4* .
        Šlo mi spíš o takový věci jako sekundární parametry CPU a RAM vs MoBo, kde si nejsem vůbec jistej v kramflecích.
        • Keyz
          Tak často to nejsou preference, nějaký disk má něco horšího apod. Jsou tam různé problémy které se píší na HW webech. To tolik nesleduji. LVL to sleduje možná někdo další....
          Tak snad poradí.

To jsou právě ty problémy které když nevíš tak pak něco koupíš blbě, třeba když jsem kupoval PC, tak jsem také narazil, že nějaký SSD byl ve skutečnosti o dost pomalejší. Psalo se to v debatě pod tím SSD na CZC...tak jsem bral jiný.

Jinak to máš OK. Sedět to bude dohromady. Klidně lze vzít 4590 to je prd slabší a ušetříš 600Kč atd. Třeba u desky máš 32GB RAM, 2 sloty pro kartu... To asi nikdy nevyžiješ ale platíš za to, že to tam je.
  • Sony přišlo s policií do domu hackera známého jako graf_chokolo (jeho dílem např. Linux na PS3)...

Zabít! Všechny zločince.
  • Odulin

iOS Carmageddon

Hra je venku a prvních 24h ZDARMA! Tak moc neváhejte;)
  • Video: Silicon Studios ukázalo tech demo enginu Yebis 2. 

nepočítám , že takovéhle hry uvidíme v brzké době , ale za 5 let se můžeme těšit na hry v této kvalitě. Ať tak nebo tak nikdy nebudeme mít fotorealistické hry dokaď nebudeme schopni rozjet Raytracing s normálním FPS
    • victor
      Za pět let budeme s aktuálním vývojem herní scény mít leda tak všechny hry v kvalitě Minecraftu a náhodně generovaným obsahem ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit