-
Far cry:Primal hrou roku ? Recemze asi to psali ve spěchu aby byli první nooo
http://bonusweb.idnes.cz/far-cry-primal-recenze-06u-/Recenze.aspx?c=A160222_111213_bw-ps4-recenze_oz -
-
ty kráso, recemze... já už fakt umřu :D
(na obranu Jacka, je to tak vopravdu napsaný na tom webu :o) -
-
on tu recenzi psal nějakej Emanuel, tak to je pak jasný...
-
-
-
MMO titul Defiance je teprve měsíc venku, a už si ho vyzkoušelo přes milion hráčů.
Ja sem jednim z nich a sem spokojen:)... Je to fakt gute. -
-
Hm...ja hral betu a ta me přišla otřesná...to se to postupem času zlepší, nebo to prostě jen mě nesedlo?
-
-
Je to otřesný v tom slyslu, že to je děsně průměrný. Tak 5-6/10 podle reálné stupnice (8/10 podle té používané v herním žurnalismu).
Osobně mi bety taky nesedly. Prostě TPS s většinou náplně podobnou jako GW2 - eventy, co se zvrhávají v chaos. Ale zase pokud někoho baví scifi a chytl ho seriál, tak ho chytlo asi i toto.
-
-
-
Dragon Age II bude oproti svému předchůdci o 20hodin kratší a 2,5x více filmovější.
to mám být lákadlo? *1* -
Páteční glosování - REDUX
Ten novej mor v podobě REDUX her mi za chvilku přivodí rektální příhodu *8* . -
Gems na steamu
nevite k cemu slouzi ty Gems na steamu? -
-
Biduješ je v aukci.
-
Taky si říkám. Například za Wallpaper na Steam z CS:GO mi to nabízí 100 Gemů.
-
http://steamcommunity.com/auction *5*
-
-
cesky
-
-
Nebo co? *1*
-
-
-
-
Vydání MotorStorm Apocalypse bylo odloženo v Japonsku, SCEE nyní zvažuje to samé i pro Evropu....
Muzou si odkladat jak chteji, ale hra se uz bohuzel potuluje po internetu. -
První hra nového studia Hideo Kojimy vyjde po vydání na PS4 také na PC.
Sony vyda hru na PC? Jak casto se neco takoveho stava? -
-
Například u nedávno vydané SOMY.
-
Z toho co jsem četl, jsem pochopil, že sony tu hru nebude platit, ale pouze distribuovat, popřípadě pomáhat s vývojem, ale finance pujdou z kapsy studia.
-
Tak očividně ani "master race" není pro Sony konkurence, jinak by to na PC nenechali. Ono kdoví jaké si Sony ohledně PC verze vyjednala podmínky (třeba budu mít určitý podíl z každé prodané kopie na PC?).
-
pokud se tím zaplatí náklady na konverzi, tak proč ne. je to zároveň reklama dané značky. a dost hráčů si časem pořizuje i konzoli.
-
S jídlem roste chuť a vzhledem k prodejům MGS V to je asi logický krok.
-
-
Bioware naznačuje čtyřmi novými obrázky, že se co nevidět dočkáme ohlášení nového dílu Mass Effect.
Hlavne at z toho neudelaji, moc velkej "Next, next gen". *7* *3*
Tim mam na mysli ze chci, zase starej dobrej Mass Effect a v to verim. Protoze pak uz nevim v co bych mohl vice verit... -
-
Od nextgenu k víře, tady už jde o hodně.
-
-
Coze ? Ja nemuzu verit ? *8*
-
-
Věříš v to, že chceš starej dobrej Mass Effect. Však sebevědomí je dobrá věc, já ti to nevyčítám. Už stačí jen vojenský sestřih, naleštěné holínky a zvládneš všechno na světě. Doufám v brzkou prezidentskou kampaň, budeš mít moji podporu.
-
-
To vim, verim ... tzv ze to tak nejak vim, divil bych se kdyby ne to se samotnou virou nema moc spolecneho... Do armady nechci, s tim prezidentovanim ti nechci kazit iluze. Samozrejmne, za tvou a podporu jinych dekuji "predem". *9* *3*
-
-
-
-
-
Death Stranding pomohlo islandské kapele Low Roar k získání fanoušků. Sony ale kapele neřekla, k čemu jejich hudbu použije.
tak jelikož šlo o Death Stranding tak si nemohli dovolit jakýkoliv prozrazení.