-
Just cause 3
Takže když mám při spuštění Ram nad 30%, nezahraju si na max a v pohofdlných obrázcích... jasný hrál jsem dneska celkem hoodně no ale to že tam je DENUVO které si zabere ohromnou část ramky je humus... ostatně jediný důvod proč ještě není crack a k čemu to je když vám vypadne spojení, hodně lidí radši hraje v offline režimu a já se jim nedivím. Takové GTAV. vypadá mnohem lépe a nevyžaduje volných více než 7,5gb ram. Tady s denuvem vás jen nutí do koupě predražené ramky...
o DayZ ( které jede na rozbitíém a zabugovaném arma enginu ani nemluvě).
Jinak si to vysvětlit neumím... jak moooooooc mně mrzí pasivní ochrany... že už se nenosí nebo i žádné. Jasně koupím 16gb ale časem tenhle rok někdy a určitě ne kvůli jedné blbé hře lol.
Prosím až někdo bude zase obhajovat denuvo, že nic nedělá at se zamyslí... a ááno je to hejt. Protože člověk je omezován. Denuvo se nedá ani cracknout jen emulovat! -
-
Chudacku koupil sis konecne jednu hru a oni jsou na tebe takhle zli? Mozna je to prave kvuli lidem jako ses ty, kteri chteji vsechno jen ukrast, a pak vznikaji takove veci :) Dobre ti tak!
-
-
Potom jestli si myslí že si budu jejich hry kupovat tak se mýlí... Bude nás víc kdo tohle nebude podporovat. *10* Uvidíš časem.
-
-
Ty mas mozna pro sebe nejakou vymluvu proc to delas, ale myslim, ze i kdyby hry byly bez ochrany a staly by treba pitome 1 euro, ze by se kradlo taky, mozna o neco mene, ale rozhodne ne nejak vyznamne. Neverim tomu, ze duvody jsou vysoka cena nebo DRM. Lide kradou, protoze to proste jde a postih je prakticky nulovy. Jednou za uherak nejaky odstrasujici priklad, bububu a nic vic
-
-
Svet vypada jak vypada hlavne kvuli demagogum a ohrivacum vlastni polivcicky jako jsi ty. Warez neni kradez. Jen pro politicke prostitutky, zavidece a netahla. *3*
-
-
-
-
Tak proč to proboha kupuješ? Nadáváš na denuvo a nutnost online only a pak to koupíš a tak jsi paradoxně to denuvo podpořil *15*
Protože jsi hru s denuvo koupil a online only hru. Příště se zamysli co koupí hry podporuješ...
RAM to chce 6 - 8 GB. Jestli máš více tak to bere více jako witcher 3. Ten si také vezme kolik máš a pak z toho plynou výhody. Ale na 6 - 8 to stačí normálně. Lepší ram mít nemusíš max více ram na stejné frekvenci.
Ale podle toho co jsi zde psal máš v PC bordel jak prase...
Doporučuji: Zálohu toho co nejde stáhnou anebo by jsi to tahal blbě. savy apod. Formát disku (ten klasicky ne rychlý formát) a instalace čiského OS. Bez balíčku v OS. Pak se to aktualizuje nahodíš tam nutné věci a hotovo. Doinstaluješ hry a jedeš. Vše co se instaluje nezálohuj. To nainstaluj znova aby se to znova zapsalo do rehgstrů -
-
A proč jsi si to koupil ty? Kdyby nebylo Denuvo, tak už by jsi to nejspíš ukradl. Navíc dobře ti tak už jsi psal o problémech s GTA, nejspíš máš z piratskejch verzi dodelanej PC a diky crackum zakázaný přístup na různé oficiální servery. Takovým jako ty klidné hraní rozhodně nepřeji.
-
-
"diky crackum zakázaný přístup na různé oficiální servery"
aka
"tenhle clovek je zly, na nem vydelat nechceme!"
Trololol. *5* -
-
Tím crackem si zakážeš přístup sám ty jantare.
-
-
-
*15* Čekej čekej čekej ......ještě ne , Neboj ono to přijde .......(Nebo tě to přejde ?)
-
-
Na STEAMu je zaregistrováno již 75 milionů uživatelů. Třetí strany budou moci vyrábět STEAM ovaldače. Chystá...
A ovladač bude podle posledních zpráv vypadat spíš nějak takhle:
https://pbs.twimg.com/media/BeDa6qsCAAAqqnq.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BeDX8mcCAAAncBW.jpg -
-
Double post.
-
To vypadá strašně:-X Sice je to určitě jenom prototyp, ale od zajímavého a prezentovaného konceptu se to dostalo do stádia katastrofálního vzhledu a zrušení a předělání některých prvků.
-
I ta inspirace XbONE ovladacem jejich situaci s STEAM mašínem nezachrani. Kazdy si uz vybral, chytry. ( ne hloupy).
-
-
wat *7*
-
-
-
Kvůli technickým problémům jsme Fight Club #321 natáčeli postaru offline. Záznam zveřejníme hned po jeho zpracování.
Bude ještě dnes na youtube? *7* -
-
Bude, ale spíš až během hodně pozdní noci / nad ránem..
-
Bylo by fajn. Taky bych do sebe potřeboval vpálit svoji dávku FC. Nejlíp do sítnic i bubínků. *3*
-
Zatím si můžeš pustit aspoň audio.
-
-
Video 1 / 2 : Gameplay záběry z PS4 verze Project Cars natočené v průběhu MCM London Comic Con ukazují jízdu ve dne i v noci.
Docela hnus tyjo a jak někdo může jezdit s těma blikajícíma nechápu. Moc se mi zatím nepozdává pohyb auta při přetočení. -
Je to tady.....dneska je ten den..Mafia 3,Far Cry Primal,Fallout 4.....Od zítra začínám hrát, češtiny jsou na světě.........Need for speed stále čekám.....no a Mirrors edge Catalyst?? Stahuju....kouknu zahraju a vypnu......tady se obávám a mám strach že čeština dlouho nebude.......zase se bude čekat na češtinu dělanou fanouškem což je hráč s herním srdcem......jenže tomu nerozumíte a rozumět nebude a víte proč protože jedete Steam a hrajete CoD a Asasina každý rok.......:-D :-D Proč má Fallaout špatné hodnocení???? Protože je to RPG na PC kde je potřeba čeština....tvl to není žádný Zaklináč který se na PC nedal ani hrát.....a to je RPG na Konzole :-D :-D :-D :-D GTA V na PC vyšla o rok později.........jenže ten zážitek....:-D :-D
-
-
Bojlere měl bys ty drogy trochu omezit, se mi zdá..
-
tady se obávám a mám strach že čeština dlouho nebude
-
Proč čekat na češtinu, když i ta ti evidentně dělá problémy?
-
Reinkarnace Jacka udeřila skrze nějakého šíleného indického boha.
-
https://www.youtube.com/watch?v=3FtNm9CgA6U
-
...
-
-
......No jo nic na to napsat nejde...je to smutná a je to pravda...sem ze staré školy..hraju trochu jinak..Dneska si to kupujete jen proto aby jste byli na netu online, a hráli s celím světem a být v tabulce lepší a lepší.....:-D D Jenže dřív ty hry měli příběh...dohrál si to a měl si to jako film...příběh pěkný o kterým si se dokázal bavit..........Jenže to ty hry dnes nemají.....takže tak
-
-
^%£&%*£^*"^"$£%!$%"^
-
-
-
-
Zajímavý jak zde LV426 argumentuje k věci, dokonce si dá práci a hodí odkazy na zdroje ale banda vopičáků mu to vyvrací bez ničeho, ještě uráží, shazují ty zdoje které ani nečetli a mají více "souhlasím"
Jestli to není nahoněné, tak to vypovídá dost o zdejší kvalitě lidí, souhlasím s někdým kdo kecá mimo téma, uráží, nemá v ruce argument, ale hlavně, že to na oko natře někomu kdo něčěmu asi rozumí (HW). Tohle je vždy i u ostatních lidí kteří se baví k věci a nějaké jasném problému.
Strašný *11* -
-
Musíš to brát tak, že sem chodí i děti. O nějaká pluska tu jde až na posledním místě, ale když to některé baví klikat tak jim to nech. Každý trochu inteligentní člověk si udělá názor z textu. Mám pocit, že většina normálních lidí to tady už zabalila a do diskuzí se pouští velmi vyjímečně právě z tohoto důvodu. Není nic smutnějšího, když vidíš člověka, který evidentně o tom něcí ví, má na problematiku nějaký názor a přijde druhý, který jen nadává a nedokáže ze sebe vyplodit jediný argument. Jaká pak musí být komunikace s takovým tvorem naživo, když nedokáže vyplodit smysluplnou větu v anonymitě přes písmenka, to radši ani nechci vědět.
A to se týká i diskuzí u samotných her. tak rád bych zde četl podnětné diskuze od lidí, kteří mají co říct, bohužel než se zde začne opravdu moderovat na úrovni, tak se něčeho takového nedočkáme. -
-
Stejně kokotskej styl jako LV, předpokládám, že když se LV nepochválí jako anonym a sám sebe nezastane tak to nikdo jinej neudělá. Fakt smutný.
-
-
Přesně jak jsem psal.
Nějaký expert řeší jiného experta a to JAK píše a jak sám na sebe reaguje (což nijak nedokázal) ale bere to jako fakt. To je teda úroveň. A je strašný borec, jak mu to asi nandal...
-
-
-
Mně pouze vadí jeho přístup a to jak oslovuje většinu lidí zde aniž by je znal. Ano kolikrát napíše hodnotné příspěvky, ale snad nikdy si neodpustí na něco narážky případně někoho musí "shodit". Jen za tu formu jsem mu kolikrát dal mínusko. Informace jsou ok, ale projev je někdy na facku.
-
-
Tohle dokážu pochopit. Ale proč se poté reaguje stejně agresivně?
Většinou to píší lidé bez registrace avšak podle nicků pravidelní čtenáři.
Jestli někomu vadí někdo, kdo se chová agresivně ale něco zná, tak jejich přehnané reakce to zcela shazuje a poté debatují pouze o tom jaký to je xxx apod... To je divná obrana.
Jako by nebylo možné na to prostě neragovat anebo se bavit k věci a ten styl neřešit. Hodně odborníků se chová jako by byli něco více ale prostě se vyznájí a jestliže to nepřeženou, mě to nevadí. Lepši se něco dozvědět než řešit hlouposti a nepřekousnout nějakou lacinou urážku. Bohužel většina asi raději řeši vztahy a co kdo JAK napsal, než to CO napsal. Také je možné, že to je klasická reakce někoho kdo závídí jinému znalosti a musí se proti tomu vymezit a získat si pozornost tím jak ho "setře". -
Pod to bych se mohl podepsat. Trocha pokory a zdvořilosti, to je to co mu chybí. Pak je jakákoliv erudice marná.
-
-
-
Soud zamítl žalobu, kterou podal bývalý panamský diktátor Manuel Noriega na vydavatelství Activision Blizzard. Tedy na firmu zaštiťující sérii Call of Duty.
Soud v Los Angeles však odsouhlasil žádost Activision Blizzard o zamítnutí žaloby. Chybí prý jakékoliv důkazy, že by ho zpodobnění ve hře poškodilo. Noriega totiž od roku 1992 seděl v USA za mřížemi kvůli pašování drog, praní špinavých peněz a vytváření falešných problémů, na kterých v Panamě vydělával.
Soudce v souvislosti s tím napsal: „S ohledem na zprávy o jeho činech na začátku osmdesátých a devadesátých let je těžké si představit, že takové důkazy existují.“ Způsob, jakým ho vývojáři zpodobnili, prý navíc spadá pod právo na svobodné vyjádření.
*15* *2* *1* *7* *5* *11* *16* *15* -
-
Ctrl+c a ctrl+v s Bonuswebu? Z teba je redaktor :D
-
-
Jo, nepadla tady o tom zmínka no... tak proč by ne že.
-
-
Bol to vtip, od toho tu sú novinky aby sa informovalo :)
-
-
Proto jsem schválně nenapsal odkud že, ok ok já už nevím co se tady bere jako vtip a co vážně. *7*
-
-
V pohode, moja chyba, len som si chcel rýpnuť. Blbý nápad :)
-
-
-
-
-
-
Final Fantasy XIV žádá o druhou šanci novou 30ti denní trial verzí.
Dokáže mi někdo vysvětlit k čemu je mi 30ti denní free trial, když si stejně musím tu hru koupit?!?? Nebo jenom špatně hledám a free klient je někde ke stažení? -
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
Můžou být rádi, že si to vůbec někdo stáhne, protože to je pro ně dobrý znamení, že to za to stojí. Stahování nikdy prodeje her neovlivňovalo, protože dobrou hru si většina ráda koupí. -
-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
Se uz ani nedivim, ze jde PC scena do haje, kdyz ma nekdo takove nazory. -
-
Do akeho haja, prosim ta? PC ako hernej platofme sa stale dari... inak by Valve, CD Projekt, Bioware, Blizzard a mnoho dalsich uz davno robili hry vylucne na konzoly...
-
-
Taky ze ve vetsine pripadu ano, na PC potom uz dane hry jen konvertuji. Sam se podivej kolik dnes vznika her vyvijenych primarne pro PC a kolik jich naopak konvertuji. To cislo se za poslednich par let hodne obratilo.
-
-
-