Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • braveman

Jedna bonusová ;)

Nový patch (v1.06) pro hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain přidává možnost získat zpět do týmu Quiet, která doposud po jedné z misí nenávratně zmizela v poušti

zdroj:
    http://www.metalgearinformer.com/?p=23176

• Osviceny
      Já za to byl rád..
  • ucho

Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

Ta zpráva je ze třetí ruky. Proto i samotný originál je ukončen otazníkem. Do takto krátké zprávy by se hodilo připsat slovíčko prý, pokud chcete být korektní a nedopustit se případného šíření nepravdivých zpráv ;)
    • Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

Ovšem jestli je to opravdu pravda, tak jsou Sony takový KUR**, že to svět neviděl! Ta společnost mi byla se svým PS3 vždy nesympatická... Ukazuje svoji ubohost, když zjistili, že jsou neschopní... Kdyby si raději pogratulovali, že jim ta konzole vydržela kolik? 4 roky nehacknutá? Jestli už se dostali z toho srabu, že je každá konzole ztrátová, stálo by za zvážení to nechat tak a doufat, že s tímto hackem, se s prodáváním konzolí roztrhne pytel! Za mě o nic velkého nejde, jediný důvod, proć si konzoli tak za půl roku koupím, bude Gran Turismo 5 a Move... až uvidím, že vyzrály hry pro něj. Ostatně Kinect bude na PC
      • ucho
        netřeba se tolik rozčilovat, je to jen zpráva psaná kurzívou :)
        • Jasně, ale jde mi o princip... Na každým šrochu, pravdy trochu. Navíc jak říkám, dělají s tím moc velkou habaďůru. Je fakt, že je to trapné, když si člověk za takový prachy koupí věc a nemůže s tím nic dělat! To je jako kdyby vás VW zažaloval, když si vyměníte u auta stěrače, nebo Chipnete motor!!! :( Nebo dáte nějakej hezčí výfuk, aby to znělo! Dyť toto je do nebe volající. Mají zakázat PSN, tím v podstatě člověka odstřihnou od toho nejzajimavějšího co na PS3 je, tak jako to udělal MS s X360 a mají klid! Ať si lidi hrají pálený hry... na to tu jsou zase jiné instituce!
    • Nepotvrzená zpráva = text psaný kurzívou... *3*
      • ucho

Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

mno to jsem opravdu nevěděl. je tohle pravidlo někde uvedeno? při čtení jsem si ani té kurzívy nevšiml :)
        • Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

To jo - to by teda chtelo nekde uvest.
          Mozna je to mezi novinari bezna praxe, ale pepici jako ja to teda nevedi. Rozhodne nikdo nemuze spolehat na to, ze to plati vzdycky - ze je to zrovna tady tak mysleny..
  • Lukyz

Kepler

BTW včera večer vyšli nové ovladače, které by měli opravovat problémy u Kepler karet.
    Sám jsem to zatím nestihl otestovat...
    • Keyz
      Navíc vyšla GTX 980 Ti. Ta "opraví" FPS určitě.
      • Lukyz
        Ještě aby ne za 20k *1* Ale karta jinak slušná, super poměr cena / výkon.
        • Keyz
          To tedy. Pořád o dost levnější jak ten Titan a lepší jak 980.

To by měli dát někdy do soutěže :)
          • Jack1947
            Moc drahé.

Tady dávají HW do soutěže spíš bych to viděl (bez urážky) na sponzorskou soutěž než sami třeba ve FC.
  • Veskoslav

Rise of the Tomb Raider – DX11 vs. DX12 @ GTX 980 Ti Benchmark & Performance Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=7HBQ2SMNKRQ
    • No je potreba si hru zahrat nez zcne clovek delat soudy a placat nesmysly.V benchmarku mam narust oproti DX11 4 FPS. Ale v nejnarocnejsich oblastech jako Soviet Instantion a hlavne Geothermal Valley je framerate mnohem stabilnejsi nekonaji se dropy pod 30FPS a hra jede kolem 45 FPS na DX dvanact (na mobilu me nejde psat dvojka )pritom hra ve stejne oblasti jela kolem 33-37 FPS. Poradne sem to testoval a u me narust vykonu funguje a to dobre.
      Von to clovek nesmi testovat v prvnich lokacich v Syrii a nebo v uzavrenech lokacich tam jela hra 60FPS i na DX11, ale v tech narocnech lokacich je fakt rozdil v plynulosti a dropech jasne rozeznatelne. Tod muj postreh a to jak hra slape po upgradu me.
      • Testujou i Geothermal Valley - https://youtu.be/7HBQ2SMNKRQ?t=1m30s
        • Divej Drasto ja se na to divat nebudu , me to nezajima. Ja pisu jak hra jede me a ja mam hru daleko plynujesi. To je pro me dulezity, narky ostatnich a lidi co hru ani nemaji me nezajimaji.

Edit: Tak sem nato mrkl a to je klasicke benchmark, pisu ze v tom mam narust 4 FPS. Je potreba si tu oblast zahrat ve hre, ten bechmark neni vubec narocne a vubec nevyuzije moznosti systemu, ja sem v nem mel 57 FPS prumer.
          Proc hru komentujou lidi co ju evidentne nehraji a vi prd to fakt nechapu.
          • Nedivej ja jen ze nenajdes jediny video nebo clanek ktery by potrvdilo to co pises protoze vsichni vsude pisou a akorat o tom ze DX12 par framu za sekundu vzalo tak by me zajimalo jestli u tebe zabral placebo efekt nebo jestli mas opravdu tak vyjimecny PC.
            • Spades
              V tom benchmarku ale mají zapnuté HBAO+
    • Spades
      Lidi furt nechápou, že aby se využilo DX12, nestačí jenom přepnout framewor.
      To taky můžu svou OpenGL 4.3 aplikaci předělat na OpenGL 4.6 tak, že při inicializaci tam dám jiné číslo, ale změna žádná nebude.
      DX12 nepřináší žádné výhody oproti DX11 samo o sobě, ale jen, když vývojáři začnou dělat engine na více threadů, což v DX11 samozřejmě nejde. Proto musíme počkat na čistě Vulcan/DX12 hru, jenže tam zase nepude porovnávat, protože to nepojede na DX11 že? :)
      Já osobně čekám na to, s čím příjde Ashes of Singularity, protože tam jde vidět, že výhody DX12 opravdu používají.
    • ucho
      ty DX12 to pěkně nakoply
  • Grim Dawn

http://www.grimdawn.com/

Jestlipak to vyjde dříve než Diablo3...zatím se mi to snad i líbí víc.

flame shield activate
    • Nevypada to spatne. UI se mi libi vice nez D3. Meli by to delat stejni lide co delali Titan Quest. Navic stoji jen $20.
      • No právě. Titan Quest jsem nedávno zase dohrál a v TQ Defileru byla na GD reklama.
  • MickeyMutant

Mrkněte na trailer k animovanému filmu Mass Effect: Paragon Lost, jež bude prequelem pro Mass Effect...

Blitzman is too sexy for reading Games.cz:

http://games.tiscali.cz/video/mass-effect-anime-zveda-spis-zlucnik-nez-oboci-60076
    • braveman
      Pozorný návštěvník, dobrý návštěvník *3*
      Díky, když už to tu je, tak s tím hýbat nebudu.

Aby toho nebylo málo, rozhodl jsem se dnes s sebou vzít do rodného kraje noťas, ale už mne nenapadlo k němu přibalit i nabíječku. A ze všech noťasů, které jsem našel po cestě (asi 5) nemá ani jeden ten správný konektor *10*. To jen tak, aby řeč nestála...
  • MidnighT91

Na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři...

xD
  • Neoficiální hru Gran Turismo si z Google Play si během jednoho dne stáhlo více než 100 tisíc...

:) Tohle ? ... to už několik dní na Play visí a spíš než GT to připomíná Spy huntera :-( .
  • montatatana

Alan Wake má budoucnost! Celosvětově se prodalo přes 2 miliony kusů hry na PC a X360.

Proc ty zpravy posledni dobou tak casto dublujete? Si staci precist "velky" novinky z minulyho dne ne, aby se vedelo o cem uz nepsat :)
  • Cahir
    http://news.softpedia.com/news/Dragon-Age-3-Will-Be-Open-World-Report-Says-281998.shtml
    • Nazývat Dragon Age 1 otevřeným světem, no nevím. Ale pořád lepší než ve dvojce, to je fakt. *4*
      • Cahir
        DAO bylo naprostou iluzí prostoru. Ty lokace byly stejným koridorem jako DA2, jen jich prostě bylo víc. Jelikož hra explicitně hráčovi řekla, že šel přes hory a doly a došel k trpaslíkům do Orzammaru, měl hráč pocit, že je opravdovým světoběžníkem. U DA2 si tedy hráči ve skutečnosti nestěžovali na koridorovitost, ale na nedostatečnou grafickou/designérskou rozmanitost těch koridorů...

Máš tudíž samozřejmě pravdu, nazývat DAO open-worldem je nesmysl, stejně jako Zaklínače.

Já osobně si myslím, že design úrovní SWTORu by mohl napovídat, jakou cestou se chtějí u DA3 ubírat.
      • pockaj o 5 rokov, comu budu hovorit otvoreny svet, a rpg *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit