Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odhalení ceny a termínu vydání handheldu 3DS a určitě i představení her dostupných při launchi,...

Bulvár? Kam se vytratial profesionalita?
    • ???
  • Zdravím,
    máte někdo zkušenosti se stránkou www.old-games.com ?
    Dá se jim věřit?
    • porovnaj si tu databazu s gog.com, pre istotu
  • I přestože je této babičce téměř 99 let, ve videohrách to dobře válí.

Tak to klobouk dolů
  • Potvrzeno - Herní série WWE již nebude déle vycházet na PS2 a PSP.

Že by už konečně povedená hra ?
  • dotaz

Když si chci zahrát Starcraft 2 multiplayer stačí mi posledni datadisk? Nebo musím mít všechny tri nebo je to zadarmo? I am confused
  • KeanuX

Pracuje se na novém Saints Row.

Kéžby se to vrátilo do stylu dvojky, trojka ještě jakž takž ušla, ale poslední díl byla ujeťárna. *9*
    • rancor1223
      Dvojka mě moc nebavila, trojka ušla a IV byla jedna z nejlepších her tohohle roku.
    • vavra se nechal implementovat do vlastni hry? to si muze dovolit jedine tarantino *5*
      • Jack1947
        Sice ses nestrefil v reakci , chtel jsem to tam napsat no. (Podoba vice nezzjevna *15* ).
    • Jack1947
      Pravda no, nebo i jednicky nebo by to mohla byt klidne jina hra pro me za me. *4*
    • Pilgrim66
      Nemá náhodou SR být ujeťárna?
      • Tilwaen
        Původně to mělo prý být něco jako simulátor gangu a spousta lidí se čertila, že to trojka vzala tak ulítlým směrem. Je to ale asi to nejlepší, co se s ní mohlo stát, protože kdyby si nedělala legraci sama ze sebe, tak v konkurenci s GTA neobstojí.
  • Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.

Vám též. :-)
  • SalemCZ
  • Je škoda, že třeba poslední tři Naruto ultimate ninja storm hry tu nikdo nezrecenzoval... Pro fanoušky anime jsou to výborné hry, recenze by bodla, nebo alepon, kdyby se jim zde věnovalo více článků :)
  • Shuhei Yoshida nabádá k zaslání seznamu věcí, které by ještě měla konzole PS4 či projekt Morpheus umět.

Šohaj Jošida! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit