-
Odhalení ceny a termínu vydání handheldu 3DS a určitě i představení her dostupných při launchi,...
Bulvár? Kam se vytratial profesionalita? -
-
???
-
-
Zdravím,
máte někdo zkušenosti se stránkou www.old-games.com ?
Dá se jim věřit? -
-
porovnaj si tu databazu s gog.com, pre istotu
-
-
I přestože je této babičce téměř 99 let, ve videohrách to dobře válí.
Tak to klobouk dolů -
-
Ta mi pripomina ceskou Granny Coder ;)
-
-
Potvrzeno - Herní série WWE již nebude déle vycházet na PS2 a PSP.
Že by už konečně povedená hra ? -
dotaz
Když si chci zahrát Starcraft 2 multiplayer stačí mi posledni datadisk? Nebo musím mít všechny tri nebo je to zadarmo? I am confused -
-
staci datac *3*
-
-
Pracuje se na novém Saints Row.
Kéžby se to vrátilo do stylu dvojky, trojka ještě jakž takž ušla, ale poslední díl byla ujeťárna. *9* -
-
Dvojka mě moc nebavila, trojka ušla a IV byla jedna z nejlepších her tohohle roku.
-
vavra se nechal implementovat do vlastni hry? to si muze dovolit jedine tarantino *5*
-
-
Sice ses nestrefil v reakci , chtel jsem to tam napsat no. (Podoba vice nezzjevna *15* ).
-
-
Pravda no, nebo i jednicky nebo by to mohla byt klidne jina hra pro me za me. *4*
-
Nemá náhodou SR být ujeťárna?
-
-
Původně to mělo prý být něco jako simulátor gangu a spousta lidí se čertila, že to trojka vzala tak ulítlým směrem. Je to ale asi to nejlepší, co se s ní mohlo stát, protože kdyby si nedělala legraci sama ze sebe, tak v konkurenci s GTA neobstojí.
-
-
-
Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.
Vám též. :-) -
MK11 má "dobrý" hodnocení https://www.metacritic.com/game/playstation-4/mortal-kombat-11?ref=hp
https://store.steampowered.com/app/976310/Mortal_Kombat11/
prý špatná optimalizace a hodně grind
-
Je škoda, že třeba poslední tři Naruto ultimate ninja storm hry tu nikdo nezrecenzoval... Pro fanoušky anime jsou to výborné hry, recenze by bodla, nebo alepon, kdyby se jim zde věnovalo více článků :)
-
Shuhei Yoshida nabádá k zaslání seznamu věcí, které by ještě měla konzole PS4 či projekt Morpheus umět.
Šohaj Jošida! *16*