Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tisíce hráčů žádá přes Twitter společnost Sony, aby PS4 nemělo žádný DRM systém a nehrotilo použité...

Tak to jsem fakt zvědavej, jestli daji na prosby hráčů a nebo ne. Stejně tak jsem zvědav, jestli MS znovu zváží některá svá rohodnuti ohledně xbox1.
    Nicméně si myslím, že ani v jednom případě se určité formy drm a boje proti bazarům nevzdají.
    Pokud to tak uděla jak MS, tak i Sony, tak hráči nebudou mít moc na výběr, buď na to přistoupí, nebo si konzoli nepořídí a všichní víme, jak to u většiny hráču dopadne :-D
    Zahudrují si a nakonec vytahnou peněženky.
    • Dokud budou jejich oblíbené tituly vycházet na X360/PS3, tak pochybuju o tom, že si většina pořídí novou generaci.
    • Tisíce hráčů žádá přes Twitter společnost Sony, aby PS4 nemělo žádný DRM systém a nehrotilo použité...

mám takové podezření, že Sony má taky nějakou podobnou hračku. To by i vysvětlovalo, proč se na kritice Xbox One vůbec nepřiživují
      • To jsem tady psal někdy před čtvrt rokem a byl jsem ukamenován. Zatím ale Sony možná mlčí také proto, aby se neztrapnilo, když je to stále ještě všechno jen jedna paní povídala.
  • Miserius

Last of Us DLC

Tak to bude za Ellie a Riley, asi to jak Ellie pokoušou infikovaný

https://www.youtube.com/watch?v=f6V0HNNHQK4
    • frag.ment
      A už se někde vyskytla informace, jestli to bude mít český titulky? Celkem by se mi to šiklo, protože například u GTA V s tou angličtinou fakt bojuju a uniká mi asi spousta věci :-(
      • nauc se anglicky a to bez prdhele... to prekladani je mor, jedna z mala pozitivnich vlastnosti her je, ze lidi muze pritahnout k anglictine *6*
      • Miserius
        Nikde nic nepíšou.... Zatim ale vždy když byla základní hra v češtině tak pak i dlc (na konzolích)
  • Jack1947

Multiplayer Battlefield 4 se stal obětí DDoS útoku.

Tolik hateu na vyrobce teto hry (opravnene) se hned tak nevidi. *7*
    • Veskoslav
      A co jsi do prrdele čekal? Hra stojí 1000+1000 Premium a není to v pořádku? *7*
      • Jack1947
        Ale ja vlastne necekal vubec nic. *4*
    • Nemyslím si že DICE jakožto výrobce si zaslouží hate
    • Trt DDoS utoky, to su len ludia ktorym to padlo a snazia sa reconnectovat :)
    • ... (oprávněně) píše člověk, co to nikdy nehrál *2*
  • Veskoslav

Bleskovky

Málokdo si pamatuje původní 2D plošinovku Secret of Mana. Majitelé PS4, PS Vita a PC monster strojů (STEAM master race) mají to štěstí, že je čeká 3D remaster. Hra vychází 15. 2. 2018
    • jamar28
      Kam na to všechno chodíš? *8*
      • Veskoslav
        Něco mám od známých, něco sám "vím", protože sleduji některé události a zbytek se dočtu na netu (FB či Twitter u kanálů, co sleduji):)
        • jamar28
          Jaké znáš zdroje na dobré a všeobecné herní novinky? Sám bych rád byl v obraze, ale nechce se mi čekat, až to zpracují čeští novináři. *15*
          • Veskoslav
            Francouzské magazíny:-D Obecně mi přijde, že frantíci mají info mnohdy tak o hodinu "dříve" (http://www.jeuxvideo.com/) než ostatní. No a pak klasické kanály jako microsoft, sony k tomu reddit atd:)
    • ucho
      Secret of Mana, a ma to byt i na PC (Steam).
      • SalemCZ
        Hrozný beskař že neví ani tohle to.

jenom aby chci aby si Veskoslav toho simulátoru bleskaře dostatečně užil.
      • Veskoslav
        Tak to jsem nevěděl. Doplním. Děkuji za info.
  • Trol.internetovy

Markus "Notch" Persson má v Team Fortress 2 vlastní hlavu.

Asi potřeboval novou, tu původní nechal v jedné nejmenované jeskyni plné diamantů v Minecraftu. *15*
  • Ferdis2

Shiness - Kickstarter

Rozprávkové akčné RPG od francúzskeho štúdia Ynnis Interactive vyzerá naozaj pekne:
    https://www.kickstarter.com/projects/438269196/shiness
    Vybrať 100k by nemal byť problém, platformy sú okrem PC a Macu ešte otvorené. Na Vitu by som to osobne bral hneď.
    • *1* No mám ten dojem , že na Vitě budete rádi za jakoukoli konverzi .....Holt doba hadheldům starého typu už nepřeje tak jako dřív. ...
      • Ferdis2
        Tak to si na omyle. Len tento rok vyšlo na Vitu také množstvo tiulov, že to nestíham ani hrať a stále sú oznamované dalšie. Že sa o týchto hrách nepíše na Games je druhá vec...
        Každopádne je mi Shiness sympatická a pri pozitívnych recenziách si ju zahrám na hocijakej platforme.
        • ucho
          dáš nějaký tipy na hry, co by člověk neměl minout? třeba mě to motivuje ke koupi, za těch 3,5k už bych do toho asi šel. všichni říkají, že Uncharted je skvělý. na PS3 ho mám rád, ale gameplay na Vitě mě extrémně nenadchl. je to opravdu dobré a hraje se to dobře? nejvíc mě asi zaujal Tearaway. jako nepotřebuju na tom 50 her. na PSP jsem si vystačil s LocoRoco 2 :)
          • Ferdis2
            Medzi best tituly na PSV patria jednoznačne Persona 4: The Golden, Gravity Rush, Virtue's Last Reward i tebou zmieňovaný Tearaway.
            I ostatných napriemerne dobrých hier je pomerne dosť (Soul Sacrifice, Ys: Memories of Celceta, Toukiden, Demon Gaze, Danganronpa...). Záleží na tom, aké žánre preferuješ, dominujú hlavne JRPG, kedže Japonsku sa handheldom mimoriadne darí.
            V menšine sú tu západom oblubované žánre (FPS, západné RPG, akčné adventúry). Mne sa Uncharted pomerne páčil, i keď je jasné, že na trilógiu z PS3 kvalitatívne nemá. Aby som pravdu povedal, tak ma absencia týchto titulov ani moc netrápi, orezané verzie AAA hier a ich slabé spinoffy mi z doby PSP naozaj idú krkom...
            Ďalej ja osobne som vďačný za HD prerábky PS2 titulov (Jak and Daxter, Sly Cooper, Metal Gear Solid , Final Fantasy X, God of War...), pretože ako prevažne PC hráč som sa k nim nikdy nedostal. Taktiež indie tituly sa mi na veľkom monitore hrať nechce, ale v posteli s Vitou si ich náramne užijem...
            • ucho
              No mě právě zajímají hlavně exkluzivní věci, pokud jde něco hrát na PC nebo PS3, tak na Vitě to má u mě minimální prioritu. Takový Borderlands mě tam třeba vůbec nezajímá. Na Sly Coopera, Metal Gear Solid i God of War se chystám, ale raději si to zahraju na PS3. Z těch exkluzivek mě právě zatím nejvíc oslovil ten Tearaway. No a nejvíc řeším dilema, zda koupit PS Vitu teď nebo dát přednost PS4.
  • MARTASLJ19

Pokračování Gears of War možná vyjde na více platformách různých výrobců.

NA PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Heh Epic mlčí a nechce nic prozradit o novém GoW a tak hned všichni předpokládají že to bude na více platforem?...
      enjoy your disappointment! *2*
    • Radši bych na PC pravej Unreal *13*
      • frag.ment

Cal of Duty: Ghosts je nejhranějším multiplayer titulem na Xbox One a nejhranějším na PS4.

Jak pravej Unreal? Vždyť Unreal vyšel na PC.
      • GoW mě docela bavilo, ale mnohem raději bych nový Unreal, vždyť to je legenda, kam se hrabe nějaký GoW. Pamatuju si, když vyšel první a já na to hleděl s otevřenou hubou (10/10 tenkrát v časáku).
  • Jack1947

Takhle se to má a tak se to obratem zas dělá...

http://bonusweb.idnes.cz/kradez-uctu-steam-valve-0sk-/Novinky.aspx?c=A150729_190427_bw-3ds_anb *3*
  • Hanzales
    Nechcete si místo dokazování si jak jste chytřejší než ten druhý a jak zrovna vy máte pravdu radši něco zahrát? :)
    • Nejdes hrat BF1? :D
      • Hanzales
        srry, vyšly mi poršáky do AC :p Akorát na narozeniny "Moby Dick" hurá :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit